GORGUTS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: GORGUTS
Podziwiam ludzi, którzy po 1-2 przesłuchaniach wiedzą wszystko o płycie Gorguts. Ja potrzebuję przynajmniej 10 odsłuchów.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mol
- zahartowany metalizator
-
- mistrz forumowej ceremonii
Pacjent pisze:Podziwiam ludzi, którzy po 1-2 przesłuchaniach wiedzą wszystko o płycie Gorguts. Ja potrzebuję przynajmniej 10 odsłuchów.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Trochę zmieszany jestem, a raczej zamieszany po pierwszym odsłuchu.
-
- zaczyna szaleć
O tempora, o mores!Mistrz pisze:"Obscura" to nie jest w sumie łatwy album. Mi wszedł od razu, ale byłem już zaprawiony przez DsO.
BTW
DsO to tylko epigoni, niezależnie nawet od tego jaka jest ta nowa płyta Gorguts. I jak ich zrównywać z czymś, to może z Ulcerate.
A właśnie, można już gdzieś kupić ten nowy album?
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- Harlequin
Nie potrzeba 10 odsłuchów, aby stwierdzić, że to co dzieje sie na Colored Sands skręca mózg w węzeł gordyjskiPacjent pisze:Podziwiam ludzi, którzy po 1-2 przesłuchaniach wiedzą wszystko o płycie Gorguts. Ja potrzebuję przynajmniej 10 odsłuchów.
- Harlequin
Oj nie doceniłem chyba Lemaya. Te wszystkie frazoleciki, ten odjazdy, odpływy, niby zdeczko cynicem zajeżdzaja, ale są zdecydowanie lepsze. No i mam wątpliwosci, czy oby rzeczywiscie ULCERATE dadzą przebic ten materiał. kapitalna płyta!
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Prześwietna płyta. Jeszcze nie ogarniam całości ale przy słuchaniu tytułowego klęczę. Co za moc. Dużo przesłuchań przede mną.
-
absolutnie tak.dawno żadna płyta death metalowa nie dostarczyła mi tylu pozytywnych wibracji,radości z słuchania.Jest co odkrywać.Wasyl pisze:Prześwietna płyta.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
- Lykantrop
Nihil novi. Wstrzymuję się ze słuchaniem tej płyty w takiej formie. Tyle na nią czekałem, że zaryzykuję i kupię w ciemno.Drone pisze:Czy to prawda, że jest bardzo deesowata?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Drone
-
te proporcje są odwrócone.Wszak to oni pierwsi zaczęli ustawiać klocki w ten sposób.Najlepsze death metale tego roku.Drone pisze:Czy to prawda, że jest bardzo deesowata?
- Drone
Nie oni, tylko VED BUENS ENDE i IMMOLATION, a "Obsura" ustawiła to wszystko razem (i chwała im za to, bo to wielka płyta). DsO pociągnęła to daleko dalej i słyszę, że GORGUTS gra teraz patenty, które grało tylko DsO.[V] pisze:te proporcje są odwrócone.Wszak to oni pierwsi zaczęli ustawiać klocki w ten sposób.Najlepsze death metale tego roku.Drone pisze:Czy to prawda, że jest bardzo deesowata?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
trzeba jednak zacząc w jakimś momencie historii a Obscura skupia w sobie te wszystkie wpływy jak w soczewce.
Nie zgodze się jednak,że Gorguts gra teraz patenty które grało tylko DsO,tutaj działa jakaś siła autosugestii,wszak w okresie gdy kanadyjczycy wstrzymali działalność świat nasiąknął tym co proponowalo na swoich płytach dso ale to już było wtórne względem Obscury czy Written in waters
Nie zgodze się jednak,że Gorguts gra teraz patenty które grało tylko DsO,tutaj działa jakaś siła autosugestii,wszak w okresie gdy kanadyjczycy wstrzymali działalność świat nasiąknął tym co proponowalo na swoich płytach dso ale to już było wtórne względem Obscury czy Written in waters
-
swoją drogą Luc ma ciekawy gust ;)
I love the new Dillinger, I like my Stone Sour as well. I’m not stuck saying it’s got to be extreme and weird. Like Stone Sour, I LOVE Corey Taylor’s voice. I think he’s an amazing singer. I love Opeth, Katatonia, I love those bands. Steven Wilson’s music
I love the new Dillinger, I like my Stone Sour as well. I’m not stuck saying it’s got to be extreme and weird. Like Stone Sour, I LOVE Corey Taylor’s voice. I think he’s an amazing singer. I love Opeth, Katatonia, I love those bands. Steven Wilson’s music
- Mistrz
- postuje jak opętany!
"Fas" jest wtórny wobec "Obscury"? podobieństwa mogą leżeć tylko w "połamanych" rytmach, riffy są zupełnie inne na tych płytach.
-
Oczywiście,że są inne.To nie jest zrzyna tylko inspiracja.Ja tylko przypominam kto dał zielone światło żeby te pociągi z kosmicznymi riffami mogły sie rozjechać po świecie.Mistrz pisze:"Fas" jest wtórny wobec "Obscury"? podobieństwa mogą leżeć tylko w "połamanych" rytmach, riffy są zupełnie inne na tych płytach.
[V] pisze:Oczywiście,że są inne.To nie jest zrzyna tylko inspiracja.Ja tylko przypominam kto dał zielone światło żeby te pociągi z kosmicznymi riffami mogły sie rozjechać po świecie.Mistrz pisze:"Fas" jest wtórny wobec "Obscury"? podobieństwa mogą leżeć tylko w "połamanych" rytmach, riffy są zupełnie inne na tych płytach.
-
wszystko prawda,wyżej skupiliśmy sie jednak tylko na skromnym wycinku metalowej historii.535 pisze:[V] pisze:Oczywiście,że są inne.To nie jest zrzyna tylko inspiracja.Ja tylko przypominam kto dał zielone światło żeby te pociągi z kosmicznymi riffami mogły sie rozjechać po świecie.Mistrz pisze:"Fas" jest wtórny wobec "Obscury"? podobieństwa mogą leżeć tylko w "połamanych" rytmach, riffy są zupełnie inne na tych płytach.
tak czy siak,słuchajcie nowej płyty Gorguts,świetna jest.