DECAPITATED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DECAPITATED
^ O właśnie !
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
ja tam myślę że ciągle się za nimi wlecze smród death metalowego przedszkola.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Deathless King
na pewno, ale skoro mozna MA wybaczyc nagrywanie gowna (bo przeciez trzeba patrzec obiektywnie na muzyke, a nie przez pryzmat starych dokonan) to tym bardziej mozna to wybaczyc decapi, zwlaszcza ze z oryginalnego skladu zostala tam jedna osoba. To nie jest plastikowy, kwadratowy shit jakiego teraz pelno, ale wystarczy ze nie maja kozla, maski gazowej, nieczytelnego loga i juz sa wrzucani to tego worka.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Self
- rasowy masterfulowicz
Podejrzane trochę te nowe sample jak dla mnie. Sprawdzi się jak album już wyjdzie, choć zaznaczam, że nie czekam na niego z latarką w bokserkach.
-
Są momenty, ale spustów nie zaliczam, poprawne nakurwianie, ale jakoś tak nie wiem, czegoś brakuje. Obada się całość, na razie nie jest zbyt dobrze. fgnhngTheDude pisze:http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=159574
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Xapapote
w zalewie pseudo eksperymentów i chujowego nowatorstwa, ta płyta jawi się jak światełko w tunelu. oby.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sample nie zachęcają mnie jakoś do przesłuchania całości - nie wiem, ale po prostu nie przekonuje mnie ani ten zespół, ani muzyka którą grają. Jak bedzie sposobność to przesłucham cały album, ale nie spodziewam sie aby mną pozamiatał.
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Wysłałem im taką próbkę:Maleficio pisze:KelThuz... dawaj chłopie
Myślicie, że da radę? Oczywiście dopisałem, że od teraz gramy taki repertuar albo wypierdalać.
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- koreaniec
- w mackach Zła
- __________
- zaczyna szaleć
- Godspeed YouZF glemp
- rozkręca się
może ten...Stygmat pisze:info z pejsbuka:
Heinrich odszedł z zespołu w związku z czym poszukujemy basisty. Jeżeli ktoś z Was chciałby spróbować, prześlijcie gotowe numery: Winds Of Creation, Spheres Of Madness i Visual Delusion na adres: decapitatedband@gmail.com
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Godspeed YouZF glemp pisze:może ten...Stygmat pisze:info z pejsbuka:
Heinrich odszedł z zespołu w związku z czym poszukujemy basisty. Jeżeli ktoś z Was chciałby spróbować, prześlijcie gotowe numery: Winds Of Creation, Spheres Of Madness i Visual Delusion na adres: decapitatedband@gmail.com
Jeszcze żeby hailował jak Kelthuz ;D.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Godspeed YouZF glemp
- rozkręca się
nie oczerniaj Kela :)
- Nerwowy
Godspeed YouZF glemp pisze:nie oczerniaj Kela :)
He he, ale zespół z hailującym czarnuchem - basistą to byłoby coś.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- świeżak
A ja lubię debiut i Organic i chętnie posłucham nowej płyty, choć nie spodziewam się, że urwie dupę. nowy wokalista dość kulawy.
- Block69
Sample mi sie nie podobały. Całość przemawia dużo lepiej. Odpalam po raz drugi.
PENIS METAL
-
- w mackach Zła
ciekawy jestem nowego materiału
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Jakaś ta płyta jest od poprzedniej... inna :)
Wokale biedne, to fakt, cholernie mi brakuje drugiej gitary, w szczególności przy solówkach Vogga (bas jest słabo słyszalny i nie ma naprawdę mocnego podkładu, chyba, że to kwestia formatu, w końcu słucham z mpchujek). Ale sama płyta jest na swój sposób ciekawa, zachowali swoją mechaniczną motorykę z poprzedniej płyty, ale podeszli trochę inaczej do kompozycji, bardziej je rozbudowali. Momentami też trochę przytruwają, ale tak znośnie. Na razie jest nieźle, chociaż poprzedniej chyba nie przebili, na razie słucham dalej, może coś mi się zmieni.
Wokale biedne, to fakt, cholernie mi brakuje drugiej gitary, w szczególności przy solówkach Vogga (bas jest słabo słyszalny i nie ma naprawdę mocnego podkładu, chyba, że to kwestia formatu, w końcu słucham z mpchujek). Ale sama płyta jest na swój sposób ciekawa, zachowali swoją mechaniczną motorykę z poprzedniej płyty, ale podeszli trochę inaczej do kompozycji, bardziej je rozbudowali. Momentami też trochę przytruwają, ale tak znośnie. Na razie jest nieźle, chociaż poprzedniej chyba nie przebili, na razie słucham dalej, może coś mi się zmieni.
The madness and the damage done.
- Ritualious
- starszy świeżak
nie znam ŻADNEGO zespołu z Polski, który trzymałby poziom i pewnie zaraz ktoś wyskoczy z Behemothami i innym gównem, ale jak dla mnie to totalnie pierdzenie bez wyrazu. I od 10 lat, pomijając fenomenalny album Thirst - Per Aspera Ad Astra nie znalazłem nic godnego uwagi. Od 10 lat
-
- w mackach Zła
podobne odczucia po pierwszych przesłuchaniach jak Kurt - coś w tej muzyce jest, ale raczej poprzedniej płyty to nie przebili, grają faktycznie inaczej jak wcześniej wokal delikatnie mówiąc do najlepszych nie należy, trzeba słuchać dalej