VENOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: VENOM
Okładka to jakiś koszmar.... ale kawałek nieły!!!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- postuje jak opętany!
Utwór jest wręcz zajebisty.
- Żułek
bardzo fajny numer :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- weteran forumowych bitew
bdb numer, w-ko chodzi jak nalezy. Ale to też dobre:

http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
http://www.blabbermouth.net/news/venom- ... streaming/" onclick="window.open(this.href);return false;
No proszę... Bedzie chyba dobra płyta.
No proszę... Bedzie chyba dobra płyta.
- Żułek
juz jest ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Jestem za półmetkiem i coraz bardziej czuje sie znużony. Zbyt jednostajne to. Groove jest, ale pomysłów brak.Lobas pisze:Pierwszy singiel był świetny, drugi ledwo przesłuchałem do końca. Mam pewne obawy co do nowego wydawnictwa bo średnio podchodzą mi wszystkie albumy po Black Metal.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No mówię, brakuje temu graniu wigoru i dynamiki przez co płyta dłuży sie niemiłosiernie.Harlequin pisze:Jestem za półmetkiem i coraz bardziej czuje sie znużony. Zbyt jednostajne to. Groove jest, ale pomysłów brak.Lobas pisze:Pierwszy singiel był świetny, drugi ledwo przesłuchałem do końca. Mam pewne obawy co do nowego wydawnictwa bo średnio podchodzą mi wszystkie albumy po Black Metal.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Ta i wzięło kogoś dobrego na wokal, np. Cronosa ;DDDZłyPan pisze:W pyte by było, jakby M-Pire of Evil sie spięło i nagrało coś innego, niż covery Venom. I zmieniło to kretyńskie logo/tę słabą nazwę.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Żułek
brzmi to bardzo fajnie, jest kilka "hiciorków" ale niestety jest za długo i monotonnie jak dla mnie
byłaby z tego bardzo fajna epka, chociaż i tak jest lepiej od kilku ostatnich płyt
byłaby z tego bardzo fajna epka, chociaż i tak jest lepiej od kilku ostatnich płyt
Akurat Diabłem a prawdą Demolition Man jest w lepszej formie wokalnej, niż Lant starszy. Ale jakby tak Abaddon na garach...Nerwowy pisze:Ta i wzięło kogoś dobrego na wokal, np. Cronosa ;DDDZłyPan pisze:W pyte by było, jakby M-Pire of Evil sie spięło i nagrało coś innego, niż covery Venom. I zmieniło to kretyńskie logo/tę słabą nazwę.
- trup
Ale przecież Abaddon grać nie umiał... co nie zmienia faktu że to swój urok miało.
Jednocześnie czy ktoś kto grał z kimś kto grać umie chciałby znów chciał grać z kimś kto grać nie umie?
Chciałbyś jeździć maluchem po tym jak się od lat jeździsz Jeepem Grand Cherokee?
To tak z pkt siedzenia współ bandmate'a
Z pkt siedzenia melomana - jak najbardziej tak.
Jednocześnie czy ktoś kto grał z kimś kto grać umie chciałby znów chciał grać z kimś kto grać nie umie?
Chciałbyś jeździć maluchem po tym jak się od lat jeździsz Jeepem Grand Cherokee?
To tak z pkt siedzenia współ bandmate'a
Z pkt siedzenia melomana - jak najbardziej tak.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
Tak z tym nieumieniem już bym nie przesadzał. Na wysokości "Prime Evil" coś tam sie naumiał, a nikt potem nie miał takiego feelingu na garach. Ten Dante jest niezły, podobnie jak Abaddon nakurwia strasznie siłowo (chociaż słychać, że grać umi), ale jednak bez Braya to nie to samo do końca :D