ANAAL NATHRAKH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ANAAL NATHRAKH
Widocznie nie każdemu pasuje automat perkusyjny zamiast realnego pałkera ;) O, i jeszcze brak tekstów we wkładce :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- zaczyna szaleć
Było już marszczenie freda, klepanie Niemca po hełmie, ale o antycypowaniu chujni słyszę pierwszy raz. ;)Drone pisze:Ja to jednak mam nosa. Od zawsze mi ten zespół nie leżał. Po prostu antycypowałem chujnię :)
- Drone
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Scaarph
- zahartowany metalizator
pierwszy raz jeśli chodzi o ten zespół mam srogie obawy. miałki ten teaser mocno.
- megawat
- weteran forumowych bitew
Świdrujące melodyjki, bujano-taneczne rytmo-bounsy, polerka brzmienie. Taka kontrolowana ekstrema, nie to co nagrywali do EP-ki włącznie. Nie dam się nabrać, kurwa.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- norf
- starszy świeżak
Po tym teaserze ciężko coś jednoznacznie powiedzieć, za krótkie fragmenty. Ale fakt, brzmienie srogo kopie dupę! Mięcho
"Eyes are glowing, burn as hell's fire
Mark thy wisdom in my mind"
- Sybir
Cóż, nawet posłuchałem tego teasera - całkiem spoko, ale ciśnienie na AN opadło u mnie w okolicach premiery In The Constellation..., którego to spustu - mimo kilku podejść - do dzisiaj nie udało mi się przesłuchać w całości za jednym posiedzeniem. Do Passion nawet nie podchodziłem - ostatnim tolerowanym przeze mnie albumem AN było Hell is empty..., i nawet lubię ten krążek, choć nie tak, jak debiut, który chyba nie tylko dla mnie był ćwiekiem wbitym prosto w czoło ;) Co do nowego wyziewu - we will say what time will tell ;) Jeśli nie będzie czystych wokali, i całość będzie trzymała się kupy, to być może rozważę ewentualność nabycia ;)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- norf
- starszy świeżak
Kompletnie Cię nie jarają te refrenowe czyste wokale w AN?
- Scaarph
jakby się okazało, że na płycie nie będzie czystych wokali to może być to pierwszy krążek tego zespołu, którego nie kupię.
- norf
- starszy świeżak
Mam tak samo, Scaarph. Może i są to proste, wpadające w ucho patenty, ale w konfrontacji z sieką robią robotę. Czasem robią i ciary.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Rozważałeś słuchanie power metalu? :)Scaarph pisze:jakby się okazało, że na płycie nie będzie czystych wokali to może być to pierwszy krążek tego zespołu, którego nie kupię.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Lykantrop
Na "Eskhaton" ten smaczek z czystymi wokalami jeszcze mi pasował, ale mielenie tego patentu na kolejno występujących długograjach zaczyna się nudzić. Jak słyszę ten teaser to po prostu mogę od razu podać definicję tego co mnie najbardziej wkurwia w metalu - właśnie TAKIE brzmienie, TAKIE riffy i w ten deseń patenty. Taka płyta w sam raz nadająca się na okładkę Terrorizera czy nr 1 miesiąca. Nie ma tu za grosz już tej patologii, wkurwienia i schizofrenii, która była na mini i debiucie. Słychać, że tam naprawdę jeszcze nie rozważali większej kariery, tylko chcieli sobie zrobić mały skok w bok, a że mieli łby pełne pomysłów to i wyszło coś z tego. Niestety, pomyśleli że tym oto sposobem można złapać wiatr w żagle i ruszać w rejs. No, ale to się wiąże z pewnymi ustępstwami... Zaorać. Za 20 lat ta kapela będzie kolejnym reliktem jakiejś "epoki". I pewnie jakiś mały Lykantropik założy temat o "Ocalić od zapomnienia, czyli post black metal lat 00' i 10' XXI w." :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sybir
Re: Odp: ANAAL NATHRAKH
Mam podobnie, jak Lykantrop. W pewnym momencie, konkretnie po Hell is empty..., dotarło do mnie, że mam już dość tych power/heavy wokali, tym bardziej, że niektóre partie gitar zaczęły się do nich upodabniać. A przecież na debiucie i EP wiosła były jak tasaki w rzeźni. Co do wokali, to te czyste z płyty na płytę podobały mi się coraz mniej, a zaczęły coraz bardziej drażnić.norf pisze:Kompletnie Cię nie jarają te refrenowe czyste wokale w AN?
- Scaarph
Rozważałeś jebnięcie się w łeb? :)Only_True_Believers pisze:Rozważałeś słuchanie power metalu? :)Scaarph pisze:jakby się okazało, że na płycie nie będzie czystych wokali to może być to pierwszy krążek tego zespołu, którego nie kupię.
Co do Eskhaton: to chyba moja ulubiona ich płyta. Tam nie dość, że ten stosunek tych heavy metalowych patentów i czystych wokali do patonakurwu jest idealny to jeszcze ma to wszystko ręce i nogi, pasuje do siebie i nie sprawia wrażenia czegoś wymuszonego. No rychci to perfekt.
- Sybir
Eschaton mocno OK, bardzo lubię - swego czasu uważałem nawet, że to najlepszy album AN ;) Jednak najczęściej wracam właśnie do TCN, które w moim osobistym rankingu Brytoli okupuje miejsce pierwsze.
- manieczki
Nie słyszałem ani minuty AN. Dużo tracę?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- weteran forumowych bitew
jeśli chodzi o materiał do eschaton włącznie, to całkiem sporo
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sybir
manieczki pisze:Nie słyszałem ani minuty AN. Dużo tracę?
;)))
- Riven
- Kontakt:
codex i domine non es dignus rozkurwiaja, to samo epa z attila.
this is a land of wolves now