NAPALM DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NAPALM DEATH
Dzieki za info.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
To hołd dla jedynki FF, nawet Raymond Hererra się udziela na nowej płycie Napalm.... a Zorn zagrał w jednym kawałku kilka sekund ale za to jakich. :) Aż musiałem po połowie nowego ND sobie włączyć Painkiller. :)NocnyKomboj pisze:Wczesne znaczy pierwsza, druga, czy która? Bo troche sie roznia jednak:PMaleficio pisze:Nowy ND jest bardzo dobrym hołdem dla wczesnego Fear Factory. Swietna plyta
Zorn sie sporo udziela? Dobre te numery z nim?
- NocnyKomboj
- zaczyna szaleć
- Godplayer
- w mackach Zła
He he , słychać w tym trochę FF , w pewnym momencie myślałem , że nawet C . Bella słyszę ...Maleficio pisze:To hołd dla jedynki FF, nawet Raymond Hererra się udziela na nowej płycie Napalm....
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
No nie, z tym BCB to trochę Pan przesadził ;)
Ale dają chłopaki do przodu aż miło.
Chłopaki... toż to stare konie, a jak rześko brykają!
Ale dają chłopaki do przodu aż miło.
Chłopaki... toż to stare konie, a jak rześko brykają!
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Godplayer
- w mackach Zła
Trochę :)antek_cryst pisze: No nie, z tym BCB to trochę Pan przesadził ;)
The Wolf I Feed ( 1:03 - 1:26 )
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Ej no, BCB nawet gdy fałszuje to lepiej brzmi.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
nabrałem dystansu i... cóż, młodzieżowa ta płyta, bardzo dobra, ale zdecydowanie zbyt ugrzeczniona w kilku momentach. jest lepsza od poprzedniej, ale od Smear Campaign czy The Code is Red... już raczej nie.
- twoja_stara_trotzky
nie mieszam systemów walutowych :D
- twoja_stara_trotzky
inna sprawa, że oni już lepszych płyt nagrywać nie będą. prawo natury takie. więc i tak nową uznaję za spory sukces.
Racja, ale szyld jest ten sam i zobowiązuje, tak jak w przypadku MA, czy każdej innej ekipy. Ta płyta jest dobra i należy się za nią szczególnie tak zasłużonemu zespołowi, uznanie. Natomiast te dwa, czy trzy, no góra cztery mordercze numery to za mało by obwieszczać światu lutowe zmartwychwstanie.twoja_stara_trotzky pisze:nie mieszam systemów walutowych :D
- twoja_stara_trotzky
wbrew pozorom ona jest równa, problem tkwi gdzie indziej. ona jest przedobrzona.
Nie wiem. Drażnią mnie niektóre użyte TUTAJ patenty. Porywające momenty, moim zdaniem są i zajebiście porywają, głównie te użyte do promocji, trochę wypełniaczy. Przesłuchałem ten materiał z 15 razy , w tym parę razy z drżącymi szybami i nie uważam , by to była równa płyta.
- twoja_stara_trotzky
ja 30 razy gdzieś słuchałem i wiem lepiej :D
To blef, zdradziłeś się pisząc , że ta płyta jest równa. Przecież właśnie jest zajebiście nierówna, chyba, że Twoje stwierdzenie "wbrew pozorom" = mojemu "drażnią mnie niektóre użyte TUTAJ patenty".
Ja jestem tylko prostym chłopcem z czteropiętrowca, nie znam się. Choć miałem w pokoju pianino i uczyłem się na nim grać , sąsiedzi mnie nienawidzili od małego.
Ja jestem tylko prostym chłopcem z czteropiętrowca, nie znam się. Choć miałem w pokoju pianino i uczyłem się na nim grać , sąsiedzi mnie nienawidzili od małego.
-
- zahartowany metalizator
widac sasiedzi nie lubili sie ukulturalniac.
- twoja_stara_trotzky
Drażnią mnie niektóre patenty. Te klawiszki, to brzmienie, te melodyjki, te zaśpiewy pod Fear Factory... oczywiście są też miażdżące riffy, ale to insza inszość.535 pisze:To blef, zdradziłeś się pisząc , że ta płyta jest równa. Przecież właśnie jest zajebiście nierówna, chyba, że Twoje stwierdzenie "wbrew pozorom" = mojemu "drażnią mnie niektóre użyte TUTAJ patenty".
Chóry, chorały, momenty zawahania... Chętnie przeczytałbym jak ten temat widzi mój Sąsiad. Zaraz się wkurzę, pójdę między wieżowce i Go zawołam. Blokowiska mają taką zaletę, że nawet pojedynczy wrzask słychać wspaniale.