AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: AZARATH
Tematu z ruskimi nie wywaliłem, przecież sam się w nim wypowiadałem.
A co do tej okładki, motyw oklepany, ale taka konwencja. Podoba mi się jednak ogólna koncepcja okładek AZARATH. Ta prostota. Ta ostatnia - najbardziej komputerowa ze wszystkich ich okładek, tym samym najmniej udana.
A co do tej okładki, motyw oklepany, ale taka konwencja. Podoba mi się jednak ogólna koncepcja okładek AZARATH. Ta prostota. Ta ostatnia - najbardziej komputerowa ze wszystkich ich okładek, tym samym najmniej udana.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Tymothy
- postuje jak opętany!
podejrzewam ze ludziom z Azarath kolo chuja sie wiewaja opinie odnosnie okladki ich najnowszego albumu, poniewaz oni ja wybrali i im ona sie podoba, a glosy innych sa nie wazne
Hello darkness, my old friend
- Maleficio
- Kontakt:
tez tak mysle, ze wszystko maja kolo chuja... dlatego tez tak czesto wystepowali w Thrash'em all i Metal Hammerze.Tymothy pisze:podejrzewam ze ludziom z Azarath kolo chuja sie wiewaja opinie odnosnie okladki ich najnowszego albumu, poniewaz oni ja wybrali i im ona sie podoba, a glosy innych sa nie wazne
- 4m
- weteran forumowych bitew
A ja podejrzewam, że wybrali kogoś na autora okładki i zamiast szczerze podziękować, gdy widzieli, że nie wychodzi to brnęli dalej starając się wyciągnąć ile się da. Panowie redaktorzy, a może któryś by ich zwywiadował o to i owo na temat powstawania albumu, towarzyszących okoliczności przyrody itp. spraw?Tymothy pisze:podejrzewam ze ludziom z Azarath kolo chuja sie wiewaja opinie odnosnie okladki ich najnowszego albumu, poniewaz oni ja wybrali i im ona sie podoba, a glosy innych sa nie wazne

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Tymothy
- postuje jak opętany!
a nawet jak ich o to zwywiadowac, to niby co maja odpowiedziec, powiedza to co zawsze, czyli ze im sie podoba, a ze innym nie to trudno4m pisze: A ja podejrzewam, że wybrali kogoś na autora okładki i zamiast szczerze podziękować, gdy widzieli, że nie wychodzi to brnęli dalej starając się wyciągnąć ile się da. Panowie redaktorzy, a może któryś by ich zwywiadował o to i owo na temat powstawania albumu, towarzyszących okoliczności przyrody itp. spraw?

- Tymothy
- postuje jak opętany!
Co wywiady w MH czy T.All maja do rzeczy? To chyba normalne, ze zespol po wydaniu albumu, przeprowadza akcje promocyjna (mniejsza lub wieksza), ktorej czescia sa wywiady, a im ich wiecej tym lepiej dla zespolu.Maleficio pisze: tez tak mysle, ze wszystko maja kolo chuja... dlatego tez tak czesto wystepowali w Thrash'em all i Metal Hammerze.
Oczywiscie kultowcy dla tych periodykow wywiadow nie udzielaja, bo to jest komercha i zdrada ondergrondu. K. i Dz. to hijeny rzerujace na polskiej scenie muzycznej, a kazdy szanujacy sie zespol nie powinien miec z nimi nic wspolnego.

- Maleficio
- Kontakt:
Azarath nie sa kultowcami, zgadzam sie.Tymothy pisze: Oczywiscie kultowcy dla tych periodykow wywiadow nie udzielaja, bo to jest komercha i zdrada ondergrondu. K. i Dz. to hijeny rzerujace na polskiej scenie muzycznej, a kazdy szanujacy sie zespol nie powinien miec z nimi nic wspolnego.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
jakie kryteria musi spelnic artysta metalowy zeby uzyskac status kultowca?
this is a land of wolves now
- 4m
Skąd wiesz, a może powiedzą prawdęTymothy pisze:a nawet jak ich o to zwywiadowac, to niby co maja odpowiedziec, powiedza to co zawsze, czyli ze im sie podoba, a ze innym nie to trudno4m pisze: A ja podejrzewam, że wybrali kogoś na autora okładki i zamiast szczerze podziękować, gdy widzieli, że nie wychodzi to brnęli dalej starając się wyciągnąć ile się da. Panowie redaktorzy, a może któryś by ich zwywiadował o to i owo na temat powstawania albumu, towarzyszących okoliczności przyrody itp. spraw?

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- zekke
czym dla was jest black metal?
- Riven
- Kontakt:
black metal to ciemna noc duszy, to lodowaty wiatr polnocy, to pragnienie zatraty w obliczu Niemozliwego...
- Maleficio
- Kontakt:
nie udzielac sie w zydowskiej prasieRiven pisze:jakie kryteria musi spelnic artysta metalowy zeby uzyskac status kultowca?

- Riven
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
Był o tym temat (lub wątek w jednym z tematów) w "Dyskusjach o muzyce metalowej", czy jak się ten dział powyżej nazywa.Riven pisze:jakie kryteria musi spelnic artysta metalowy zeby uzyskac status kultowca?
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Riven
- Kontakt:
mam nadzieje, ze temat byl rownie ironiczny jak moje pytanie ; )
- ultravox
- MinT
- Kontakt:
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Husar
Co ty pierdolisz stary
. To jest megamocna piącha w ryj !!! Wiedzialem, ze nie zawioda. Ten kawalek powinien wszystkim rozwiac watpliwosci. Najlepsza polska kapela bez dwoch zdan
. Napierdalac. Koncowka miazdzy w chuj 

Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
taaa piącha w ryj, chyba dziś nie srałeśHusar pisze:Co ty pierdolisz stary. To jest megamocna piącha w ryj !!! Wiedzialem, ze nie zawioda. Ten kawalek powinien wszystkim rozwiac watpliwosci. Najlepsza polska kapela bez dwoch zdan
. Napierdalac. Koncowka miazdzy w chuj

Coś tam było! Człowiek!