warto rozważyć:
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... .html#more
KVELERTAK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KVELERTAK
Zabunkruje się w domu :P
- Drone
Re: KVELERTAK - KVELERTAK [2010]
Zamiast DUŻEGO bandu są buraczane melodyjki dla przerośniętych gimbusów z brodami.twoja_stara_trotzky pisze:masa klasa i może z tego być naprawdę DUŻY band.
Tak jak pisałem zresztą pięć lat temu ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Zacząłem słuchać tej nowej płyty, jestem dopiero na drugim kawałku. Jest on tak przeraźliwie, niewiarygodnie wiejski i gejowy, że to aż nie do uwierzenia. Autentycznie mi wstyd za nich, jak tego słucham, a to chyba mój pierwszy kontakt. To pewnie jakaś głęboka trawestacja Abby czy podobnego radiowego szajsu, na którym się nie znam, albo OOOOOOOO KUUUUUUUURWA ALE TERAZ ZAGRYWKA BYŁA AŻ MI ZĘBY ZAZGRZYTAŁY albo jakaś reinterpretacja twórczości Toma Onkela Angelrippera z jego solowych płyt, serio, aż nie do wiary. To się komuś podoba??
-
- zahartowany metalizator
nowa płyta faktycznie chujowa jak szwajcarskie wojsko, poprzednich w całości nie znam, ale i chyba nie chcę :D
- Oki
- weteran forumowych bitew
co by nie gadać/pisać jedynka była bardzo dobra
-
w tym co słyszałem prócz bezgranicznej cepeliady był przede wszystkim zbyt wyrazisty podział na black metal i rock'n'roll - ten ich metal jest po prostu cholernie kanciasty i kwadratowy, czego apogeum osiągnęli chyba właśnie teraz.
- Drone
Na początku ta cała wiocha była schowana pod dość utartymi czy to punkrockowymi czy nawet blackowymi schematami, co zwiodło wielu nieostrożnych. Teraz już się nie kryją i zrobiło się strasznie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
tak, a obrazu rozpaczy dopełniają słabiutkie wokale, które na nowej płycie brzmią jakby pierdolnięte w miksach. "dobra kurwa nagrywany, fani i tak to kupią" - i w efekcie są urągające słuchowi kompozycje.
- Nerwowy
Jezu, ale nędza.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- rasowy masterfulowicz