To akurat zdjęcie z Rivenem sobie zrobiłem po ostatnim koncercie Voivod :)Skaut pisze:wiedziałem, że Drone i Ty to jedna rodzina ;]Maria Konopnicka pisze:Toi ja się pochwalę:
GHOST - Swe
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: GHOST - Swe
A tu jeszcze mam fotkę jak Longinusa z Morphem na Brutalu spotkałem:

- longinus696
- zahartowany metalizator
Ja pierdykam, to musiał być chyba jedyny dzień kiedy byłem ogolony.Maria Konopnicka pisze:A tu jeszcze mam fotkę jak Longinusa z Morphem na Brutalu spotkałem:
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Longinus to ten z długimi włosami? Myślałem, że ściał, kiedy przerzucił się z metalu na nołgrandż-wave.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Nowy GHOST na amerykańskim amazonie za jedyne 9,99$. Z przesyłką wychodzi 16,47$, czyli 51 zł. Nie mogłem się powstrzymać i zamówiłem ten diamencik.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rasowy masterfulowicz
- Nerwowy
Sama prawda :)Drone pisze:Nowa płyta - znakomita. Na to czekałem! Elegancki, a wręcz dystyngowany pop metal o znakomitym wyczuciu dobrych manier. Muzyka zdecydowanie dla dorosłego słuchacza, który dobrze się czuje na dancingu, w teatralnej loży czy też w galerii na wystawie sztuki nowoczesnej. Nie mają czego szukać tutaj posiadacze flanelowych koszul, którzy w życiu jeszcze nie poprosili do tańca żadnej kobiety, nie próbowali kawioru, a szampan kojarzy im się z ruską oranżadą w zielonej butelce za 9zł. Bankietowy satanizm nie jest dla nich, tu trzeba zachować klasę.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Musisz sobie teraz odpowiedzieć na jedno zajebiście ważne pytanie:Nerwowy pisze:Sama prawda :)Drone pisze:Nowa płyta - znakomita. Na to czekałem! Elegancki, a wręcz dystyngowany pop metal o znakomitym wyczuciu dobrych manier. Muzyka zdecydowanie dla dorosłego słuchacza, który dobrze się czuje na dancingu, w teatralnej loży czy też w galerii na wystawie sztuki nowoczesnej. Nie mają czego szukać tutaj posiadacze flanelowych koszul, którzy w życiu jeszcze nie poprosili do tańca żadnej kobiety, nie próbowali kawioru, a szampan kojarzy im się z ruską oranżadą w zielonej butelce za 9zł. Bankietowy satanizm nie jest dla nich, tu trzeba zachować klasę.
Drone pisze:a) Jeżeli ktoś zachwyca się GHOST, a jednocześnie neguje wartość KARTOFLAKA, jest prawdziwym koneserem.
b) Jeżeli ktoś zachwyca się GHOST i KARTOFLAKIEM, to znaczy, że jest zwykłym hipsterem bez poczucia miary i ładu.
c) Jeżeli ktoś neguje wartość GHOST, a zachwyca się KARTOFLAKIEM, to jest no... ten... taki trochę niemądry :)
Coś tam było! Człowiek!
- vicek
płyta jest dobra i nawet podoba się mojej babci , serio była u mnie i powiedziała " o jak ładnie śpiewa "
- vicek
nie , umarła w 94 roku
- Zenek
Pan Boroowa po prostu za mało ma do czynienia z Lucyferem...boroowa pisze:+1AroHien pisze:Poziom Lordi. Wydaje się, że mogą namieszać na Eurowizji w tym roku ;)ageless pisze: nowa piosenka - YEAR ZERO.!
te wszystkie achy i ochy w odniesieniu do GHOST pozostają dla mnie wciąż nieodgadnioną zagadką. coś jak tajemnica trójcy świętej
http://www.youtube.com/watch?v=liZNKpPpZzs
założę się, że nameless ghoul grający na bebnąch to Swano ;)

- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Per Aspera Ad Inferi !!! Kurwa mać, jakie to zajebiste !!!
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
-
- rasowy masterfulowicz
Nowym albumem wbili się do 30 billboardu a w Szwecji sa na szczycie listy sprzedazy.
http://blabbermouth.net/news.aspx?mode= ... mID=189137
http://blabbermouth.net/news.aspx?mode= ... mID=189137
I AM MORBID
- Maleficio
- Kontakt:
Re: Odp: GHOST - Swe
Idzie nim lepiej nawet od Behemoth, ciekawe co na to Nergol
Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
- Zenek
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jaka, kurwa, żenada...
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
^ mówisz o Ghost? Zgadzam się w całej rozciągłości. Przecież się tego nie da słuchać. MEGA GÓWNO.
all the monsters will break your heart