SATYRICON

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

Re: SATYRICON

06-09-2013, 13:22

Dla mnie 20 odsluchow to bardzo duzo :D. Z reguly juz po jednym jestem w stanie napisac "plyta roku" i potem mam problem;/
this is a land of wolves now
Maria Konopnicka

06-09-2013, 13:28

Riven pisze:E tam, Phoenix to strzal w kierunku gluchych, a nie w stope :) Swietny numer , ale wymaga sporo czasu zeby zaskoczyc.
Genialny! To ten moment gdy kruk z wilkiem przesuwają się tańcu pomiędzy drzewami, w kierunku rzeki. Uwielbiam tę chwilę - jest w niej dużo, gracji, lekkość i przestrzeni, ale jednocześnie cierpienia, połączonego z bolesną rozkoszą fizyczną i zmysłową. Wilk wgryzając się szyję kruka oddycha powietrzem, który ptak zaczerpnął lecąc nad lasem. Kruk wbijając dziób w oko wilka może patrzeć na las oczami drapieżnika. Dla obu ta chwila jest jednocześnie transcendentna i transcendentalna.
Właściwe zrozumienie tego utworu wymaga czasu oraz ogromnej dojrzałości, wrażliwości i inteligencji słuchacza.
Jak już wcześniej pisałem SATYRICON nagrał album elitarny, dla wybranych.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

06-09-2013, 13:29

:)
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

06-09-2013, 13:36

Maria Konopnicka pisze:
Riven pisze:E tam, Phoenix to strzal w kierunku gluchych, a nie w stope :) Swietny numer , ale wymaga sporo czasu zeby zaskoczyc.
Genialny! To ten moment gdy kruk z wilkiem przesuwają się tańcu pomiędzy drzewami, w kierunku rzeki. Uwielbiam tę chwilę - jest w niej dużo, gracji, lekkość i przestrzeni, ale jednocześnie cierpienia, połączonego z bolesną rozkoszą fizyczną i zmysłową. Wilk wgryzając się szyję kruka oddycha powietrzem, który ptak zaczerpnął lecąc nad lasem. Kruk wbijając dziób w oko wilka może patrzeć na las oczami drapieżnika. Dla obu ta chwila jest jednocześnie transcendentna i transcendentalna.
Właściwe zrozumienie tego utworu wymaga czasu oraz ogromnej dojrzałości, wrażliwości i inteligencji słuchacza.
Marian a mówiłeś, że prowadzisz zdrowy tryb życia a tu widzę ostre dragi lecą :)
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
[V]
mistrz forumowej ceremonii

06-09-2013, 13:37

Pteroczłek pisze:Zupełnie niezrozumiałe jest natężenie trollingu wokół tej płyty.
+1

gimbaza może ma jakieś wolne czy coś;))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

06-09-2013, 13:39

moja słodka chwila
pr0metheus

06-09-2013, 13:41

heh, zabawne jak wiele osob szuka drugiego dna w tym mialkim materialu. ani tam brzmienia, ani mocy, ani nawet jakiegos konceptu nie slysze na tej plycie. takie mielenie i popierdywanie bez sensu.
Awatar użytkownika
Lykantrop

06-09-2013, 13:41

Maria Konopnicka pisze:
Zadziwiające. Ja bym dał sobie rękę uciąć, że w "Phoenix" obrazowany jest moment kiedy kret wynurza się po zachodzie słońca z ziemi, a lekka bryza porywa liście starego dębu, co dotyczyć ma kwestii przemijania i nieuchronności śmierci.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

06-09-2013, 13:42

niesamowite jak mozna roznie muzyke odbierac ;). dla mnie moc jak chuj , a z poczatku wydawala sie slabsza niz poprzednia.
Awatar użytkownika
Triceratops

06-09-2013, 14:15

Riven pisze:niesamowite jak mozna roznie muzyke odbierac ;).
Riven uspokoj sie, nauka profesorow idzie w las? Rozum>>emocje. Stlum je szybko i zacznij chlodna analize a nastepnie przejdz do nierownosci odsluchowych
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

06-09-2013, 14:16

Masz:
Twoj trolling kiedys>>>>>> twoj trolling teraz
Awatar użytkownika
Triceratops

06-09-2013, 14:25

Starosc nie radosc ;<
woodpecker from space
Maria Konopnicka

06-09-2013, 14:39

Riven pisze:niesamowite jak mozna roznie muzyke odbierac ;). .
oczywiście - muzykę można odbierać dobrze lub źle, rozumieć ją lub jej nie rozumieć, rozumieć właściwie lub rozumieć niewłaściwie :)
Triceratops pisze:Starosc nie radosc ;<
za dużo jajek :) to dlatego...
Awatar użytkownika
Skaut

06-09-2013, 14:49

pr0metheus pisze:heh, zabawne jak wiele osob szuka drugiego dna w tym mialkim materialu. ani tam brzmienia, ani mocy, ani nawet jakiegos konceptu nie slysze na tej plycie. takie mielenie i popierdywanie bez sensu.
:D
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Skaut

06-09-2013, 14:50

Lykantrop pisze: Zadziwiające. Ja bym dał sobie rękę uciąć, że w "Phoenix" obrazowany jest moment kiedy kret wynurza się po zachodzie słońca
a to dziwne, u mnie kret wynurza się zawsze z rana, czasem nawet przy wschodzie słońca.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Triceratops

06-09-2013, 15:03

Maria Konopnicka pisze:
Triceratops pisze:Starosc nie radosc ;<
za dużo jajek :) to dlatego...
A ty co jesz, ze ciagle taki niedojrzaly? :)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

06-09-2013, 15:59

Jaka ta płyta jest okaleczona. Takiego smęcenia i stagnacji to jeszcze nie było w tym zespole. Były chwile słabości , ale to mizianie zakrawa na kpinę. W sam raz dla fanów :D
http://www.youtube.com/watch?v=eqjUmSd_-LY
Witaj rebel ex
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
Awatar użytkownika
Skaut

06-09-2013, 16:39

Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

06-09-2013, 16:43

:DD

zajebiste ile osob mysli, ze to tak na serio:)
Awatar użytkownika
Skaut

06-09-2013, 16:48

ano. Co te internety robią z ludzi. Smutne to w sumie.
Coś tam było! Człowiek!
ODPOWIEDZ