Skąd masz takie informacje? Czy aby nie zmyślasz? A może jesteś jakimś na poły masońskim, tajemniczym powiernikiem sekretów black metalowego (albo jak w tym przypadku - nieudolnie podrabiającego black metal) światka?Karkasonne pisze:plastek, będę Ci dalej stopniowal szoki: Mikko Aspa przylatuje na próby clandestine blaze do Krakowa;) zgadnij z kim wtedy chodzi na piwo;) wiec z ta Mgła to nie zdziwię się jak wypaplaszPlastek pisze:No, albo black metal.
DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: DEATHSPELL OMEGA
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jestem czarodziejem seksu. Uważaj na moja różdżkę.Plastek pisze:Skąd masz takie informacje? Czy aby nie zmyślasz? A może jesteś jakimś na poły masońskim, tajemniczym powiernikiem sekretów black metalowego (albo jak w tym przypadku - nieudolnie podrabiającego black metal) światka?Karkasonne pisze:plastek, będę Ci dalej stopniowal szoki: Mikko Aspa przylatuje na próby clandestine blaze do Krakowa;) zgadnij z kim wtedy chodzi na piwo;) wiec z ta Mgła to nie zdziwię się jak wypaplaszPlastek pisze:No, albo black metal.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Czuje, ze bedzie swietna plyta, jedna z dwoch najbardizej wyczekiwanych przeze mnie w tym roku.
woodpecker from space
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Nic dziwnego skoro grają razem koncerty.Plastek pisze:Skąd masz takie informacje? Czy aby nie zmyślasz? A może jesteś jakimś na poły masońskim, tajemniczym powiernikiem sekretów black metalowego (albo jak w tym przypadku - nieudolnie podrabiającego black metal) światka?Karkasonne pisze: plastek, będę Ci dalej stopniowal szoki: Mikko Aspa przylatuje na próby clandestine blaze do Krakowa;) zgadnij z kim wtedy chodzi na piwo;) wiec z ta Mgła to nie zdziwię się jak wypaplasz
'Come the Blessed Madness'
Stoi, stoi...byrgh pisze:dwie skrajnie różne akademie black metalu. poza tym, Mgła, przy całej mojej sympatii do rodaków, przy DSO nawet nie stoi.
Mgła playing Clandestine Blaze songs Psychopathia Sexualis and Fist of the Northern Destroyer live at Black Flames of Blasphemy in Helsinki. Mikko A. of Clandestine Blaze in vocals.
[youtube][/youtube]
-
brb pisze:Mgła w DsO. Wyśmienite połączenie. Nie mogę się doczekać milordzie.
- maciek z klanu
przewiduje ze ta nowa ep to bedzie taka sraka jak poprzednia ep, a szkoda
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- brb
- postuje jak opętany!
Taką srakę jak ostatnia EP mogę pić wiadrami.maciek z klanu pisze:przewiduje ze ta nowa ep to bedzie taka sraka jak poprzednia ep, a szkoda
- maciek z klanu
jak lubie cale DSO (no ten 2 plytowy split tez byl sredni) to ostatniej EP nie moge sluchac. zjebane brzmienie, zjebane kompozycje, cos tam nie gra. oby wroclili z ta nowa epka w rejony kenose.brb pisze:Taką srakę jak ostatnia EP mogę pić wiadrami.maciek z klanu pisze:przewiduje ze ta nowa ep to bedzie taka sraka jak poprzednia ep, a szkoda
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ultravox
To będzie raczej pełniak, a nie epa. To, że trwa to 29 minut nie ma nic do rzeczy. Są płyty, które trwają 15 minut.
- Triceratops
Chlopaki z Metalliki powinni sobie wziac te filozofie do serca. Z 80 minutowego kloca powinni wycisnac 43 minuty i od razu byloby lepiej.
woodpecker from space
- ultravox
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Jeśli wszystkie kompozycje są premierowe, to co odróżnia EP od longa jeśli nie czas trwania?ultravox pisze:To będzie raczej pełniak, a nie epa. To, że trwa to 29 minut nie ma nic do rzeczy. Są płyty, które trwają 15 minut.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
-
- weteran forumowych bitew
W dzisiejszych czasach już nic, to czysto umowne nazwy.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Triceratops
-
- zaczyna szaleć
Jest do posłuchania onlajn?
-
nie.krov pisze:Jest do posłuchania onlajn?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- vicek
[youtube][/youtube]
na bank nie oni
na bank nie oni