LOUDBLAST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Re: LOUDBLAST
Przecież nie ma nic prostszego niż założyć paypala i wtedy świat zakupów stoi otworem :)
No ale tym razem mogę Ci zakupić.
No ale tym razem mogę Ci zakupić.
Ale ja chcę tylko ten Loudblast. :) Nie chcę świata zakupów stojącego otworem. :)))knaar pisze:Przecież nie ma nic prostszego niż założyć paypala i wtedy świat zakupów stoi otworem :).
To daj mi na piva info, na jakie konto i ile mam przelać. :) Oczywiście dołóż sobie na dobry browarek. :)knaar pisze:tym razem mogę Ci zakupić.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A panicz drone co tak rzadko udziela się na forumiku?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
A ja dzięki uprzejmości knaara, który kupił dla mnie ostatni LOUDBLAST gdzieś zagramanicą cieszę się tym albumem od paru ładnych tygodni (choć nie zdążyłem jeszcze obadać co jest na bonusowym CD)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ależ ten ostatni krążek jest zajebisty. Świetnie brzmi, tłusto i potężnie; album nie stroni od melodii, ale takich, które nie dość, że nie męczą, to wręcz podkreślają smaczki kompozycyjne i komponują się z całością. Całość jest świetnie wyważona i doskonale zaaranżowana; czuć w tych dźwiękach autentyzm i radość z grania, brak tutaj chęci zaimponowania komukolwiek - jest natomiast nienagannie zagrana muzyka a przy tym prawie nie czuję się jak płyta szybko zlatuje, po prostu nic tylko włączyć play ponownie. Z każdym kolejnym odsłuchem się tylko utwierdzam w tym, że jest to jeden z lepszych krążków wydanych w poprzednim roku.
The madness and the damage done.
-
Będzie się działo:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Jak będzie tak udana jak poprzednia to szykuje się kawał zajebistej muzyki.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
jak bedzie miala taka sama dystrybucje jak poprzednia to znow zniknie niezauwazona.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
jak będzie miała taką samą dystrybucję, a knaar mi jej nie kupi to nigdy jej nie usłyszę :)Analripper pisze:jak bedzie miala taka sama dystrybucje jak poprzednia to znow zniknie niezauwazona.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Triceratops
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
- YNKE
- w mackach Zła
bardzo mi podszedł ten nowy wałek, może być nawet lepiej niż na poprzedniej
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
No, niech będzie. Po dogłębniejszym odsłuchu wypada powiedzieć, że jednak całkiem dobry kawałek. Przyjemnie zwalniają.Triceratops pisze:No nie badz taki kutafon, powiedz, ze chociaz dobry
Kiedy premiera tej nowej płyty? Ktoś skądś będzie zamawiał? Robimy jakąś zrzutkę ? :)
-
Nagrywa się:Maria Konopnicka pisze:Kiedy premiera tej nowej płyty? Ktoś skądś będzie zamawiał? Robimy jakąś zrzutkę ? :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Nowy album "Burial Ground" wyjdzie 28 kwietnia dzięki Listenable Records, więc będzie łatwo dostępny.
-
Jest też premierowa piosenka:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
I jak, pojawił się już gdzieś?Pacjent pisze:Nowy album "Burial Ground" wyjdzie 28 kwietnia dzięki Listenable Records, więc będzie łatwo dostępny.