Van Halen pchnął granie na gitarze w metalu i rocku do przodu i tego mu nikt nie odbierze ale artystycznie to troche się zmarnowali jak na swój potencjał. A potencjał z Hagarem był spory, szczególnie jak ten drugi też łapał za gitarę.
No nic. Chyba FUCK i debiut najbardziej mi robił.
Jak słuchałem "A Different Kind of Truth" to bardzo mi się rzuciło na uszy różne nieparzyste metrum - chyba tego wcześniej w tym zespole nie było.
VAN HALEN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: VAN HALEN
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Trochę dziwnych zagrywek perkusista wnosił, jego charakterystyczna gra i brzmienie od razu rzucało sie w uszy. Ta gitara Edka tez brzmiała specyficznie, nawet miało to swoją nazwę - "brown sound".
Nie lubię tylko produkcji tych dwóch albumów z Hagarem z lat 80 - ale taki to był urok drugiej połowy tej dekady. Ale płyta "Balance" z 1995 r. brzmi już wzorcowo.
Nie lubię tylko produkcji tych dwóch albumów z Hagarem z lat 80 - ale taki to był urok drugiej połowy tej dekady. Ale płyta "Balance" z 1995 r. brzmi już wzorcowo.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
VAN HALEN frontman David Lee Roth has officially released his solo song titled "Manda Bala" via YouTube. The track was reportedly recorded in 2007 with guitarist John 5 for an album that has yet to see the light of day.
"Manda Bala" was one of five previously unreleased songs Roth included in 2020 in The Roth Project, an online comic narrated by the legendary VAN HALEN singer, with music from John 5 on guitar and bass, Gregg Bissonette on drums, Brett Tuggle on keyboards, and Luis Conte on percussion. "Manda Bala" and the other four tracks — "Giddy-Up!", "Somewhere Over The Rainbow Bar And Grill", "Alligator Pants" and "Lo-Rez Sunset" — were recorded at Henson Recording Studios in Hollywood, California.
fajne to

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist