ależ świetny zespółLykantrop pisze:Wymieniłbym tutaj też Galgenberg, ale oni mieli zbyt niepopularne poglądy i na koncie mają raptem jedno mCD :-)
UPIR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: UPIR
Mniejsza o ten sarkazm, ale jak ktoś nie ogarnia rodzimego black metalu też ma przejebane.Morph pisze:Ludzie niewiedzący co to sarkazm mają kompletnie przejebane przy czytaniu tego wątku :D
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re:
Jakbyśmy byli na forum tylko o polskim blacku, to miałbyś rację.Skaut pisze:Jak ktoś nie ogarnia rodzimego black metalu, to nie powinien pisać na Masterfulu.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ano. Szkoda, że chłopakom zdarzało się zamawiać 5 piw i pewnie przez ten szczegół gwiazdami podziemia nie zostali. :-) Świetne mCD, które jeśli ktoś nie zna to dopiero znak, że nie ogarnia polskiego black metalu i nie powinien pisać na Masterfulu. :DBlackult pisze:Ależ świetny zespół.Lykantrop pisze:Wymieniłbym tutaj też Galgenberg, ale oni mieli zbyt niepopularne poglądy i na koncie mają raptem jedno mCD :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Loathe
- postuje jak opętany!
Jest lepsze niż cokolwiek innego co powstało w Polsce.Nerwowy pisze:Śmichy-chichy, ale debiutanckie LP KsM to rzeczywiście lepszy album niż ostatnia Mgła.
Nie bądźcie słuchaczami muzyki- stańcie się jej odbiorcami, a takie fakty będą dla Was oczywistością.
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- Loathe
- postuje jak opętany!
No nie. Fajnie grają?Heretyk pisze:Nie żeby mnie to jakoś wybitnie obchodziło, ale gdzie kurwa zgubiłeś Infernal War? A może nie znasz?
- Lykantrop
Nie bójmy się tego powiedzieć wprost. Musimy bronić prawdy, bo tylko ona nas wyzwoli. To jest płyta GE - NIAL - NA. Dziękuję, dobranoc.Loathe pisze:Jest lepsze niż cokolwiek innego co powstało w Polsce.Nerwowy pisze:Śmichy-chichy, ale debiutanckie LP KsM to rzeczywiście lepszy album niż ostatnia Mgła.
Nie bądźcie słuchaczami muzyki- stańcie się jej odbiorcami, a takie fakty będą dla Was oczywistością.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- maciek z klanu
Racja. Tarnowskie Gory wiedzialy jak grac BM. Jedna z moich ulubionych starych polskich plyt!!Blackult pisze:Ależ świetny zespół.Lykantrop pisze:Wymieniłbym tutaj też Galgenberg, ale oni mieli zbyt niepopularne poglądy i na koncie mają raptem jedno mCD :-)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lykantrop
Ale umówmy się, że:Loathe pisze:Ale ten sarkazm jest zupełnie zbędny, bo w rzeczywistości tak jest! Dobranoc;)
Ktoś kto siedzi w temacie od 7 lat nie będzie tutaj ustalał wiążącej wykładni i sposobów interpretacji, tym bardziej, że jak mniemam - polski black metal to dla Ciebie głównie kapele aktywne w ostatnich, umownie, 7 latach Twojej przygody z mroczniejszą odmiany muzyki heavy metalowej. Okey dokey?1. Jak długo siedzicie w metalu - może uda się podać rok?
Od 2005 roku.
- maciek z klanu
- Loathe
- postuje jak opętany!
Wszystko się zgadza;>Lykantrop pisze:Ale umówmy się, że:Loathe pisze:Ale ten sarkazm jest zupełnie zbędny, bo w rzeczywistości tak jest! Dobranoc;)
Ktoś kto siedzi w temacie od 7 lat nie będzie tutaj ustalał wiążącej wykładni i sposobów interpretacji, tym bardziej, że jak mniemam - polski black metal to dla Ciebie głównie kapele aktywne w ostatnich, umownie, 7 latach Twojej przygody z mroczniejszą odmiany muzyki heavy metalowej. Okey dokey?1. Jak długo siedzicie w metalu - może uda się podać rok?
Od 2005 roku.
SROmaciek z klanu pisze:KO
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Fajna nazwa, okładka też niczego sobie. Trzeba będzie posłuchać.
A żeby nie ogarniać polskiego BM? No ja nie wiem. Tam do ogarnięcia jest z 10 kapel.
A żeby nie ogarniać polskiego BM? No ja nie wiem. Tam do ogarnięcia jest z 10 kapel.
- Lykantrop
O, teraz sobie przypomniałem jeszcze jedną fajną kapelę, która się dobrze zapowiadała, ale była zniknęła. Taran, mianowicie.