Ok, rozumiem taki punkt widzenia, choć się nie zgadzam z takim generalizowaniem. Nie będę kontynuował wątku.Riven pisze:wiekszosc ludzi ma rodzine i przyjaciol. sprowadzanie na nich takiej tragedii, bez wzgledu na to w jakim sie nie jest dole, jest wyrazem skrajnego egozimu i chamstwa. jesli ktos zyje naprawde sam, to chuj z tym.
NIKTKOLWIEK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mistrz
- postuje jak opętany!
Re: NIKTKOLWIEK
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
przeciez nie uwazam, ze samobojstwo w kazdym wypadku jest nieuzasadnione. na pewno sa ludzie, dla ktorych smierc jest jedynym wyjsciem. czytalem ostatnio o tym co ruscy robia w czeczenii. nie wiem czy chcialbym zyc gdybym byl swiadkiem , a tym bardziej uczestnikiem, tych wydarzen. moja opinia dotyczy ludzi ktorzy popelniaja samoboja bo im jest smutno. albo dla szatana, tak jak ta ciota z dissection.
this is a land of wolves now
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
I teraz właśnie jakiś srogi blekmetalowiec mógłby powiedzieć o tobie, że jesteś ciotą. :-)Riven pisze:czytalem ostatnio o tym co ruscy robia w czeczenii. nie wiem czy chcialbym zyc gdybym byl swiadkiem , a tym bardziej uczestnikiem, tych wydarzen.
- Riven
- Kontakt:
ale co mnie to obchodzi co jakis debil o mnie mysli? :)
daj jakąś linę to też se poczytam o tych ruskich w czeczeni (chyba, że nie chodziło o jakiś konkretny artykuł)
- Riven
- Kontakt:
caly ten watek:
gosc jak widze skasowal swoje konto (na szczescie na reddit nie wiaze sie to z usunieciem postow) ale jego opowiesci sa w klimacie filmu Idź i Patrz.
gosc jak widze skasowal swoje konto (na szczescie na reddit nie wiaze sie to z usunieciem postow) ale jego opowiesci sa w klimacie filmu Idź i Patrz.
Ostatnio zmieniony 21-10-2012, 17:10 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- postuje jak opętany!
Generalnie się zgadzam. Nie twierdzę, że np. Aspa jest mało wiarygodny, bo nie jest amatorem małych dziewczynek (chociaż kto go tam wie...). Widzę jednak zajebiście dużą różnicę między takim Rogerem Watersem, który popełnił "Goodbye Cruel World", a pierwszą lepszą jednoosobową hordą sdbm. O ile w tym pierwszym przypadku można założyć, że śmierć jest jedynie tematem, a utwór - próbą oddania uczuć samobójcy itp., to w drugim mamy do czynienia z gimnazjalną emo-bufonadą w czystej postaci. Fakt, że człowiek stojący za Niktkolwiek strzelił samobója sprawia, że mimo braków w warstwie muzycznej, szanuję ten projekt bardziej, niż większość zespołów z tego ułomnego podgatunku.DCI Hunt pisze:Nigdy do końca nie rozumiałem tego podejścia. Ta muzyka ma za zadanie przekazywać/przywoływać negatywne emocje. Możesz być największym wesołkiem, który w życiu nie ma żadnych większych zmartwień jednocześnie z takich czy innych powodów odnosząc się w swojej twórczości do tej najbardziej ponurej/chorej/zwyrodniałej sfery ludzkiego życia/umysłu itd. Jedno z drugim wcale nie musi się kłócić.
Chociaż w gruncie rzeczy cholera wie, czy faktycznie on się kilim. Ten jego koleżka, który tak promuje Niktkolwiek w necie wydaje mi się mocno podejrzany.
- Riven
- Kontakt:
p.s. Cale /r/morbidreality zdaje sie byc ciekawym subredditem. reddit ma to do siebie ze o ile ta mainstreamowa czesc jest lewacka , tak mimo wszystko dopuszcza sie tam praktycznie wszystko poza rzeczami wprost nielegalnymi. jest duza roznorodnosc pogladow i mozna znalezc naprawde bardzo ciekawe rzeczy.
Ja też, chodziło mi więcej o to samo.Antychróst pisze: Generalnie się zgadzam. .
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
O tak, i to chyba jeszcze bardziej. :)yossarian84 pisze:Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee, aleś wymyśliła. Kurde, daj mi gitarę (bas już mam) i jakiś program gdzie można zrobić perkusję i w 3 dni nagram Ci taką samą płytę albo i lepszą. Też się będziesz ekscytować moją twórczością?Random Apex pisze:W końcu fajny temat - obydwa materiały bardzo w porządku, jest to jedno z ciekawszych odkryć, na jakie trafiłam
You've got nothing to lose but your lives.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
uuuuuuuu :-)
- Random Apex
Nawet nie musisz się zabijać, bez tego też Cię będę słuchać i się ekscytować i bronić od krytyki :D
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
A zostaniesz moją groupie? ;-)
- Random Apex
Najpierw muszę zostać groupie Neolith, Tarana i BoP, potem zobaczymy, jak Twój projekt będzie się nazywać i czy warto inwestować w tę znajomość dalej :D
- Kraft
3 dni? Pfffff... Sie nawet porządnie do roboty nie zabrałem i mam otwieracza.yossarian84 pisze:3 dni nagram Ci taką samą płytę albo i lepszą
http://w485.wrzuta.pl/audio/5e5IFmkorMd ... gh_suicide
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Tak, ale 2 i pół dnia rozkminiałbym jak zaprogramować perkusję :-)
- Kraft
Ja mam żywą perkę, tylko clippuje bo przez majka manty nagrywałem, no ale kurwa jak to ma być grane przed samobójem to nie robi różnicy, nie?
-
- zaczyna szaleć
Mocny strzał. Skrzywdziłem tak kiedyś chyba Dressed In White Króla, za co serdecznie przepraszam, na wypadek, gdyby czytał Masterfula. ;)Kraft pisze:3 dni? Pfffff... Sie nawet porządnie do roboty nie zabrałem i mam otwieracza.yossarian84 pisze:3 dni nagram Ci taką samą płytę albo i lepszą
http://w485.wrzuta.pl/audio/5e5IFmkorMd ... gh_suicide
EDIT: Swoją drogą, gdyby brzmienie z wiadomych względów się nie rozjechało, to motyw po solówce w takiej wersji brzmiałby zajebiście dusznie i krusząco.
Ostatnio zmieniony 21-10-2012, 21:43 przez NihilSubSole, łącznie zmieniany 1 raz.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Zakładam projekt. Nazwę go NIGDZIEBĄDŹ. Tylko drugi odkurzacz kupię.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Random Apex