MARE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Re: MARE
pięknie to wygląda
- Sova
- rasowy masterfulowicz
te oba materiały jest jednak potęga. absolutnie doskonały materiał. słucham non-stop i ciągle mi mało - a przecież znałem już wcześniej na pamięć. zdecydowanie to zasługa Nidrosian Black Mass IV o którym wciąż nie mogę zapomnieć.
zastanawiam się czy Mare to obecnie jest mój numer 1 z Norge ( oczywiscie poza klasykami, zanim ktos wpadnie na pomysl pytania czy lepsze niż Burzum )
zastanawiam się czy Mare to obecnie jest mój numer 1 z Norge ( oczywiscie poza klasykami, zanim ktos wpadnie na pomysl pytania czy lepsze niż Burzum )
Ostatnio zmieniony 07-03-2013, 20:04 przez Sova, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
kurwa, edytowałem post. ta soplica orzechowa to jednak dziwka jest, niby snickers a potrafi taaakie sztuczki...Duvelor pisze:A jak grają chłopaki z Burzum? ;)Sova pisze:Mare to obecnie nie jest mój numer 1 z Norge ( oczywiscie poza klasykami, zanim ktos wpadnie na pomysl pytania czy lepsze niż Burzum )
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
- Sova
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
oj zdecydowanie tak, choć konkurencji tam zbytniej, w sumie nie mają.Sova pisze:te oba materiały jest jednak potęga. absolutnie doskonały materiał. słucham non-stop i ciągle mi mało - a przecież znałem już wcześniej na pamięć. zdecydowanie to zasługa Nidrosian Black Mass IV o którym wciąż nie mogę zapomnieć.
- Góral
- w mackach Zła
Nakurwiam od wczoraj nową kompilację dzięki ekspresowej prędkości pana Sovy. NIe wiem czy Throne of the Thirteenth Witch nie rozkurwia mnie nawet bardziej niż Spheres Like Death. Masa. Minęły 2 lata od gigu w Helsinkach, chętnie byn ich znowu na żywo zobaczył.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo dobry materiał. Dlatego żałuję, że nie wyszedł na osobnym cd;) Mam nadzieję, że nie będzie trzeba długo czekać na jakiś nowy materiał;>Góral pisze:NIe wiem czy Throne of the Thirteenth Witch nie rozkurwia mnie nawet bardziej niż Spheres Like Death.
'Come the Blessed Madness'
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
oj tak przydałby się już