:))Clochard pisze:Oszuscie - miales zrobic prezent Maćkowi. Kto daje i zabiera ten sie w piekle poniewiera.Lykantrop pisze:Robiłem do tego parę podejść w przeciągu ostatniego miesiąca i generalnie to jeden wielki ziew. Urocza historyjka we wkładce, dorabianie ideologii nicsięniechceizmu i totalnej konspiry, jak na scenie NSBM. Tylko tamci to muszą się kitrać, bo inaczej ABW, UOP i wjazd na chatę... Ciągnie się to jak smród za menelem z dworca centralnego. Generalnie są jakieś momenty dające nadzieję, ale im dalej w las tym coraz bliżej kimy. Zwyczajnie bez polotu, do takiego grania trzeba mieć nie lada łeb i pomysł, a tego drugiego tu zabrakło.
Moja sztuka idzie na wymianę, więc jak ktoś chętny to zapraszam do kontaktu.
EGZEKWIE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: EGZEKWIE
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- lucass
- weteran forumowych bitew