a na pierwszej stronie taka perełkaMaria Konopnicka pisze:Zważywszy na to, że "Fallen" uważam za najlepszy album Burzum i jeden z trzech-pięciu najlepszych płyt w historii black metalu to MANII rzeczywiście musiałoby się okazać nie lada objawieniem :) Zamówiłem sobie, obadam... :)Ihasan pisze: Wydaje mi się, że w tym właśnie kierunku powinien iść właśnie Varg z Burzum a nie fundować nam kolejne tanie pomyje ...
MANII
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MANII
- maciek z klanu
Pisał to koneser muzyki oraz redaktor także na pewno ma racje
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
Dzisiaj jebnalem kilka razy z rzędu te nową EP i słabe to jednak. Momenty są ale za mało Black metalu w tej ep
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Ep to wyszła w 2015maciek z klanu pisze:Dzisiaj jebnalem kilka razy z rzędu te nową EP i słabe to jednak. Momenty są ale za mało Black metalu w tej ep
w tym roku wyszedł album :)
swoją drogą wczoraj miałem czas by wyciągnąć sobie masę czarnych placków z obecnego roku by sobie na spokojnie przesłuchać. Na pierwszy ogień poszedł właśnie ostatni album MANII i tak się na nim zawiesiłem, że przez jakieś 4h nie przesłuchałem kompletnie nic innego. Świetny album, jeśli ktoś jest fanem wczesnego okresu MANES, z naciskiem na dwie pierwsze demówki, to właśnie ten album MANII jest dla niego. Ja przyznam szczerze, że jest zachwycony tym albumem, Mega klimatyczny, totalny las, igliwie wręcz trzeszczy pod butami, idealna płyta na me leśne norweskie serce.
- maciek z klanu
Hyhy no mam na myśli SI. Myślałem że to EP. Kurwa gdzie tu las??? A koło debiutu manes to nawet nie leżało. Kompletnie nie rozumiem czym tutaj się zachwycać. Serio. Moim zdaniem spore rozczarowanie.
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
Zamówione w ciemno. Sinnets Irrganger długo siedziało w głowie, liczę, ze tu będzie podobnie.
-
- weteran forumowych bitew
Czekam , bedzie kupowane po wypłacie . Utwór całkiem dobry .