Nie, wkładka DT była tylko raz, 16 lat temu. Ale ponoć powtórek życzą sobie sami czytelnicy..
JERRY CANTRELL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: JERRY CANTRELL
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
widocznie jakaś badziewna wytwórnia to wydała

grunt że na netach już jest

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Premiera dzisiaj a płyty nie da się kupić, co jest kurwa? W dupie mam słuchanie z neta.
- Sgt. Barnes
Co za jebany dramat tymi premierami, podobnie z nową płytą Bonamassy. Do kupienia tylko winyl i jakiś limit za ponad 80 koła papieru, a normalna wersja tylko w zapowiedzi. Nosz kurwa mać...
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Koniec pewnej epoki...
- Raagoon
Wokalista zdecydował się na pełną niezależność finansową i wydanie materiału bez pomocy wytwórni.
- Gunman
Bonamasse przytuliłem. Ten limit nawet jest fajnie wydany, niestety w środku digipack ale z plastikowym trayem więc do zaakceptowania. Do tego 3 kostki do gitary, dwie podstawki pod coś, kilka pocztówek. Cena w chuj wysoka ale wiadomo... inflacjaSgt. Barnes pisze:Co za jebany dramat tymi premierami, podobnie z nową płytą Bonamassy. Do kupienia tylko winyl i jakiś limit za ponad 80 koła papieru, a normalna wersja tylko w zapowiedzi. Nosz kurwa mać...

- Sgt. Barnes
Czyli nie jest w tym przypadku tak źle. Jak do końca listopada nie wyjdzie normals, to też się skuszeGunman pisze: ↑29-10-2021, 20:15Bonamasse przytuliłem. Ten limit nawet jest fajnie wydany, niestety w środku digipack ale z plastikowym trayem więc do zaakceptowania. Do tego 3 kostki do gitary, dwie podstawki pod coś, kilka pocztówek. Cena w chuj wysoka ale wiadomo... inflacjaSgt. Barnes pisze:Co za jebany dramat tymi premierami, podobnie z nową płytą Bonamassy. Do kupienia tylko winyl i jakiś limit za ponad 80 koła papieru, a normalna wersja tylko w zapowiedzi. Nosz kurwa mać...![]()
- Sgt. Barnes
I jak całość, słuchał ktoś?
- Tatuś
- Kontakt:
Czy tam jest coś co nie mogło się ukazać pod szyldem Alice In Chains?
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Fajna ta płyta Jarka, umi w piosenki.
-
28.06. Warszawa 'Proxima"
bilety 200zł.
bilety 200zł.
- Sgt. Barnes
Nówka sztuka.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Kupiłem bilet, drogo w chuj. Byłem na ostatnim koncercie Alice in Chains, ludzie narzekali - mnie się podobało, może przez sentyment. Zobaczymy jak wypadnie solo. Na yt widać, że Puciato do Europy też przyleciał. Jestem ciekaw mocno jak to wypadnie.
- Tatuś
- Kontakt:
Oficjalnie składam wniosek o przesunięcie twórczości Jerry Cantrella do muzyki niemetalowej. Myślę, że sam twórca by się ze mną zgodził.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Gunman
No i jak było?
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Chyba jeszcze większa sauna niż na Blood Incantation 
Proxima napchana na maxa, a myślałem że przez cenę biletu przyjdzie ze 100-200 osób. Kolejka do baru pod drzwi wejściowe, pod scenę nie dało się dopchać - stałem na wysokości baru.
Koncert ogólnie na plus, grali jakieś 1:40, chyba 20 kawałków. Połowa to AiCh. Brzmienie też raczej ok. Strzał w dziesiątkę to zabranie Grega na trase, gość w miejscu stać nie może, nie dawał tak jak na koncertach TDEP ale ruchem nadrabiał za cały zespół. Wokal momentami miał trochę schowany, ale wokalnie bdb - pasuje do tych kawałków. Jerry też w formie, zagadywał, uśmiechnięty - podobało mu się albo dobrze udaje
Wspaniale zabrzmiał Cut You In z jednynki, strasznie go lubię. Dla mnie mógłby grać więcej z jedynki i dwójki, a mniej Alice, ale ludzie reagowali lepiej na kawałki właśnie AiCh. Nie żałuję wydanej kasy, może już się nie powtórzyć taka okazja.
Zawód to brak CD na stoisku, w ogóle słabo zaopatrzone 3 koszulki po 170 i bluza za 370, jakies plakaty chyba jeszcze były.

Proxima napchana na maxa, a myślałem że przez cenę biletu przyjdzie ze 100-200 osób. Kolejka do baru pod drzwi wejściowe, pod scenę nie dało się dopchać - stałem na wysokości baru.
Koncert ogólnie na plus, grali jakieś 1:40, chyba 20 kawałków. Połowa to AiCh. Brzmienie też raczej ok. Strzał w dziesiątkę to zabranie Grega na trase, gość w miejscu stać nie może, nie dawał tak jak na koncertach TDEP ale ruchem nadrabiał za cały zespół. Wokal momentami miał trochę schowany, ale wokalnie bdb - pasuje do tych kawałków. Jerry też w formie, zagadywał, uśmiechnięty - podobało mu się albo dobrze udaje

Zawód to brak CD na stoisku, w ogóle słabo zaopatrzone 3 koszulki po 170 i bluza za 370, jakies plakaty chyba jeszcze były.
- Gunman
Nowy album ma tak zjebaną dystrybucje że nawet Jerry nie ma kilku kopii na opchnięcie przy okazji koncertu 

- Sgt. Barnes
Dokładnie, do tej pory nie kupiłem. Masakra jakaś.
- Sgt. Barnes
Nówka sztuka.
Na nowej płycie Cantrella znajdzie się dziewięć premierowych kompozycji:
Vilified
Off the Rails
Afterglow
I Want Blood
Echoes of Laughter
Throw Ma a Line
Let It Lie
Held Your Tongue
It Comes

Mam nadzieję, że tym razem Jaro nie odpierdoli takiej maniany z dystrybucją płyty, jak w przypadku ostatniego wydawnictwa...