NERO DI MARTE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: NERO DI MARTE
Wiadomo kto sensowny (czytaj - nie kabarety i nie-dvdmax) będzie miał to w Polsce? Mystic? Na dodax lezy za 105pln...
- Oki
- weteran forumowych bitew
fallentemple zapewne
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Powtarzam hooywie który raz, w dvdmax można śmiało kupowac pod warunkiem, że towar jest "dostępny natychmiast". Nigdy nie miałem z nimi najmniejszego problemu.Harlequin pisze:Wiadomo kto sensowny (czytaj - nie kabarety i nie-dvdmax) będzie miał to w Polsce? Mystic? Na dodax lezy za 105pln...
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Gdyby ktoś miał ochotę na 2 poprzednie albumy to są na Dodaxie w bardzo przyzwoitych cenach.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
Wziąłem z Dodaxu nowy matex. Wspaniała jest ta płyta, co tu się dzieje! Nie dosc, że ładne i klimatyczne to to, to jeszcze rzeźbią w instrumentach jak jazzmani. No i o dziwo ten włoski jakoś pasuje mi tutaj.
- swetrwser
- postuje jak opętany!
Serio takie dobre? Zawsze jebali ile wlezie z Ulcerate. Teraz załączyłem se pierwszy kawałek i słyszę, że przestawili się na jebanie ze Sleepytime Gorilla Museum. :D
-
Serio? "Derivae" słyszałeś?swetrwser pisze:Serio takie dobre? Zawsze jebali ile wlezie z Ulcerate.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
Bo jest tu dużo Sleepytime Gorilla Meusem, żadna to tajemnica, ale nie mam z tym problemu jeśli grają dobrze, ładnie i nie męczą buły. Cudownie te dźwięki meandrują. Najwększy problem może byc z wokalami
-
- postuje jak opętany!
tak! bardzo ciekawy materiał wciąga maksymalnie tak że godzina mija nie wiadomo kiedy
- Harlequin
Te niektóre łamańce i rytmika (np. Case Del Diavolo" to niemal jak mocarniejsze, wolniejsze wydanie starego The Dillinger Escape Plan. Rewela!
- swetrwser
- postuje jak opętany!
Nie wsłuchiwałem się. Szybko wrzuciłem w kąt ze stwierdzeniem "Ulcerate lepsze". :DPacjent pisze:Serio? "Derivae" słyszałeś?swetrwser pisze:Serio takie dobre? Zawsze jebali ile wlezie z Ulcerate.
Ale słucham sobie tego nowego i faktycznie sprawia wrażenie, że dużo się tam dzieje.
Powoli zacznę się chyba z nimi przepraszać.
-
- zaczyna szaleć
Brałem z Fan.pl - szybko i sprawnie. Cena też normalna.Harlequin pisze:Wiadomo kto sensowny (czytaj - nie kabarety i nie-dvdmax) będzie miał to w Polsce? Mystic? Na dodax lezy za 105pln...
Poprzedni genialny Derivae jest w selfmadegod - więc pewnie od ręki. Tylko 4 dyszki
-
Biorąc pod uwagę pocztę i cenę na Dodaxie (58 zł) to chyba przepłaciłeś.gorguts pisze:Brałem z Fan.pl - szybko i sprawnie. Cena też normalna.
- Harlequin
Mi dodax jeszcze nie wysłał :P
-
Cierpliwości.
- Harlequin
-
Wygląda bardzo smutno (digipack).
- Harlequin
Typowe digi z SOM, ten jest całkiem ok

- Deathhammer66
- w mackach Zła
Parę dni temu wróciłem do "Immoto" i utwierdziłem się w przekonaniu, że to wyśmienity album.
"Włosi stworzyli materiał niezmiernie bogaty, będący istnym kalejdoskopem dźwięków. Namalowali pejzaże, które urzeką odbiorcę paletą użytych barw. Nigdzie się nie śpieszą. Te utwory żyją własnym życiem, oddychają. Nieustannie przeobrażają się i podlegają metamorfozie. Potrzebują czasu, aby ukazać pełnię swego wdzięku, wręcz igrają ze słuchaczem, jakby testując jego cierpliwość"
Pełna recenzja: https://podziemnegarkotluki.blogspot.co ... mmoto.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Włosi stworzyli materiał niezmiernie bogaty, będący istnym kalejdoskopem dźwięków. Namalowali pejzaże, które urzeką odbiorcę paletą użytych barw. Nigdzie się nie śpieszą. Te utwory żyją własnym życiem, oddychają. Nieustannie przeobrażają się i podlegają metamorfozie. Potrzebują czasu, aby ukazać pełnię swego wdzięku, wręcz igrają ze słuchaczem, jakby testując jego cierpliwość"
Pełna recenzja: https://podziemnegarkotluki.blogspot.co ... mmoto.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- weteran forumowych bitew
Dzisiaj mam dzień z Ephel Duath, a z uwagi na fakt, że oni ostatecznie zawiesili broń kilka już lat temu, wzięło mnie zastanowienie czy aktualnie jest jakiś zespół wychylający się poza horyzont standardowego grania i nasunęła mi się na myśl nazwa zespołu z tematu. W celach poznawczych odpaliłem więc video do utworu "Time Dissolves", ale zupełnie nic mi w głowie nie kliknęło i właściwie nie dotrwałem do końca kawałka. Stąd moje pytanie czy ten numer jest jakoś reprezentatywny dla ich twórczości?