Howls Of Ebb – Vigils Of The 3rd Eye
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Howls Of Ebb – Vigils Of The 3rd Eye
Merci beaucoup :) Brzmi obiecująco, już wyłączyłem - biorę na warsztat jedynkę, dzisiaj wpadła w moje łapska :>
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- postuje jak opętany!
Jakieś opinie o nowej płycie? W wypożyczalniach leży od paru dni, więc nie ma się co krygować. U mnie wrażenie jest jednoznaczne: umarł i rozjebion, nie za bardzo sobie wyobrażam, żeby coś miało w klasyfikacji rocznej tę pozycję zdystansować.
Ostatnio zmieniony 03-04-2016, 18:22 przez Sturm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Harlequin
Opinie są zasadniczo takie, że w metalu raczej mało prawdopodobne aby wyszło coś lepszego w tym roku. Jeszcze więcej rytuałów i psychodelii, więcej zwichrowanych zmian tempa i nastrojów. Generalnie mam wrazneie, że tutaj mamy juz do czynienia z pełni świadomym tego co chce zrobic zespołem. O ile debiut momentami sprawiał wrażenie pewnej nieporadności, to goście nadrabiali serduchem i pomysłami. Fajnie, że nowy krążek nie ejst za długi i goscie nie przeintelektualizowali go - pomimo, ze dojrzalszy to wciaż pełen pomysłów, pasji i wigoru i pewnej takiej pierwotnej dzikości. Nowy matex niesie znamiona o wiele większej świadomosci muzycznej, jest szersze spektrum sensualizmu, a mimo to goscie trzymają sie twardo rytualnego prymitywizmu znanego z debiutu. I pomimo, że można powiedziec że tu gdzies zaleci jeszcze Portalem, tu Mortuary Drapem, a gdzie indziej wczesnym morbidem, to w ogólnym rozrachunku Ci goście są chyba obecnie jednym z najbardziej charakterystycznych zespołów, zdecydowanie ciężko byłoby pomylić ich z kimś innym. Jedyny minus w porównaniu do debiutu jest taki, że nie ma tu szlagieru na miare 'Of Heel Cys and Lung".
Tak to widze.
Tak to widze.
- Drone
Zbieram się i zbieram do tego, ale ten wcześniej udostępniony kawałek brzmiał obiecująco. Może dziś wieczorem
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Harlequin
No jak powiesz, że brakuje tu 'substancji" cz "esencji" to juz chyba przestanę Cię rozumiec :D
- Drone
Właśnie słucham całości :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Harlequin
Podziel się potem wrażeniami.
-
lecę z pierwszym odsłuchem i zapowiada się to bardzo obiecująco. kolejny browar ode mnie dla Harlekina się chyba szykuje :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mam 3 odsłuchy za sobą i zapisuję się na 3 następne, bo mamy tu do czynienia z teatrem cieni, symboli ukrytych między wierszami i puentą, której nie sposób odgadnąć na tym etapie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
zgadza się. ponadto atmosfera tej muzyki jest porażająca.... te zwolnienia, jakieś dziwne odgłosy itp. dodatkowo masa cudownych riffów kojarzących się bardzo jednoznacznie, plus dużo własnej inwencji. czuję się niezwykle podekscytowany :)
- Sybir
Mam tak samo, proszę Pana. Oczywiście, czekam już na paczkę od Prosiałke :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Harlequin
Najpierw niech wyślą do mnie ta pake :(
- moonfire
- zahartowany metalizator
Kto to ma to w distro to? :)
- Harlequin
Jeszcze nikt, 15ego premiera. Preordera robiłem na bandcampie.moonfire pisze:Kto to ma to w distro to? :)
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
szkoda że ta płyta zostanie olana , a jest warta złotaPacjent pisze:Mam 3 odsłuchy za sobą i zapisuję się na 3 następne, bo mamy tu do czynienia z teatrem cieni, symboli ukrytych między wierszami i puentą, której nie sposób odgadnąć na tym etapie.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Misiek, sprawdz PM.REINHARD IRRUMATOR pisze:szkoda że ta płyta zostanie olana , a jest warta złotaPacjent pisze:Mam 3 odsłuchy za sobą i zapisuję się na 3 następne, bo mamy tu do czynienia z teatrem cieni, symboli ukrytych między wierszami i puentą, której nie sposób odgadnąć na tym etapie.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Harlequin
Obłędna płyta, choć nie ukrywać, że trzeba mieć dzień na klimat, aby tego słuchac
-
- postuje jak opętany!
A ksiądz doktor pisał, że słucha, ale opinii nie wydał.
-
- weteran forumowych bitew
Świetna płyta kurwy!
- Harlequin
Hello,
we ship after we get the copies from the factory, they wrote that there was a delay, we should receive the copies not later than Friday or next Monday.
Regards,
Luciano
I, Voidhanger Records
we ship after we get the copies from the factory, they wrote that there was a delay, we should receive the copies not later than Friday or next Monday.
Regards,
Luciano
I, Voidhanger Records