Body Count - Manslaughter
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- moonfire
- zahartowany metalizator
Re: Body Count - Manslaughter
Kolejny kawałek. Płyta zapowiada się bardzo dobrze.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Noz kurwa, ale dopierdolili z ta plyta! Będzie słuchane milion razy.
-
- postuje jak opętany!
Jebani
[youtube][/youtube]
mogliby to na płytę nagrać :)
[youtube][/youtube]
-
- w mackach Zła
Nowy album rewelacja, jest pasja, wspomniana wiarygodnosc, wkurwienie i aktualnosc tematu. Nie mialem kontaktu z tym zespolem jakos od lat 90-tych, gdy Polsat transmitowal ich koncert z Sopotu, a ja czekalem wtedy na Paradise Lost, hehe, wiec czym predzej nadrabiam zaleglosci.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
No przecież nagrali ;) Płyta w pytkę zgodnie z oczekiwaniami ale szkoda, że nie jest dłuższa. Będzie słuchane po stokroć.neuro pisze:Jebani
[youtube][/youtube]
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
- postuje jak opętany!
O jak miło, posłuchali :)Anthropophagus pisze:neuro pisze:Jebani
No przecież nagrali ;)
Płyta w trakcie badania, na razie mocno dobrze!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nie słuchałem jeszcze całości ale już teraz wiem,że czarnuchy dały radę. Shoot to kill.
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.facebook.com/events/2progi/ ... 468364941/..
Nie ma lóż- wysprzedane, Zostały normalne bilety.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.facebook.com/events/2progi/ ... 468364941/..
Nie ma lóż- wysprzedane, Zostały normalne bilety.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja nic nie mam do Ice-T
ja go nawet lubie, serio ale w filmach, zwłaszcza w Surviving The Game i Trespass
może sobie nawet rapować mi to lotto ale od metalu wara :P
przesłuchałem 2 numery z ciekawości (dla gości) i dałem se spokój :P
ja go nawet lubie, serio ale w filmach, zwłaszcza w Surviving The Game i Trespass
może sobie nawet rapować mi to lotto ale od metalu wara :P
przesłuchałem 2 numery z ciekawości (dla gości) i dałem se spokój :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- postuje jak opętany!
"(...)Żułek pisze: może sobie nawet rapować mi to lotto ale od metalu wara :P
Who gave them fuckin' niggas
Those rock guitars?
Who let 'em in the club?
Did you make 'em pay?
Who let 'em on the stage?
Whose lettin' 'em play?
Don't they know rock's just for whites
Don't they know the rules?
Those niggas are too hard core
This shit ain't cool.
(...)
Body Count, muthafucka.
And those of you that don't like it
Can suck, my muthafuckin' dick, ha, ha, ha, ha."
There goes the neighborhood!"
[youtube][/youtube]
:D
- WaszJudasz
Wokale w Raining Blood nagrał lepsze, niż śpiewak jakiegokolwiek metalowego zespołu, który brał się za coverowanie tego kawałka.Żułek pisze: może sobie nawet rapować mi to lotto ale od metalu wara :P
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Żułek
jakoś nie chce mi się wierzyć ale sprawdze w wolnej chwili jak nie zapomne ;)WaszJudasz pisze:Wokale w Raining Blood nagrał lepsze, niż śpiewak jakiegokolwiek metalowego zespołu, który brał się za coverowanie tego kawałka.Żułek pisze: może sobie nawet rapować mi to lotto ale od metalu wara :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- rasowy masterfulowicz
Dziś kupiłem i pierwszy obrót za mną! Jest wkurwienie, moc, ciężar i doskonały feeling!jest bardzo ale to bardzo dobrze. A cover slayer najlepszy jaki dotychczas słyszałem. Wokale mistrz, powyższy kolega nie kłamie!
HAILSA!!!!!
- WaszJudasz
Swoja droga urzeka mnie, że w erze djentów, defkorów, metalkorów i posthardkorów i tym podobnych można przy użyciu w sumie już archaicznych (bo powiedzmy sobie szczerze, rap-metal zestrzał się błyskawicznie) środków nagrać album - w sumie albumy, bo tyczy się też przedostatniej płyty - tak kurewsko soczysty i świeży. Miło pomyśleć, że pasja, wyrazistość i autentyczny wkurw wciąż robią robotę.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- postuje jak opętany!
W sumie jestem ciekaw, czy gdyby Ice nie był raperem, BC zaliczone zostałoby w ogóle do "rapmetalu", zwłaszcza że tą łatkę dostali po pierwszej płycie, gdzie akurat rapu nie było za bardzo słychać. Zawsze mieli własny styl. A co do energii i wkurwu oraz możliwości wokalnych Ice to zgoda, zadziwiające jak wciąż potrafią. Zwłaszcza, że IceT w przyszłym roku kończy sześćdziesiątkę, Ernie C jest raptem rok młodszy. Wielu innych z czasem dziadzieje, popada w rutynę, no i zwyczajnie biologia ich dopada (choćby Slayer coby daleko nie szukać), a tych jakby czas omijał, albo wręcz przeciwnie - dodawał powera. Niesamowita jest ta płyta, chyba najmroczniejsza i najcięższa rzecz jaką nagrali. Goście też dają radę, nawet dziad Cavalera świetnie tu wypadł.WaszJudasz pisze:Swoja droga urzeka mnie, że w erze djentów, defkorów, metalkorów i posthardkorów i tym podobnych można przy użyciu w sumie już archaicznych (bo powiedzmy sobie szczerze, rap-metal zestrzał się błyskawicznie) środków nagrać album - w sumie albumy, bo tyczy się też przedostatniej płyty - tak kurewsko soczysty i świeży. Miło pomyśleć, że pasja, wyrazistość i autentyczny wkurw wciąż robią robotę.
- moonfire
Wczoraj odsłuchałem ze Spotify i muszę powiedzieć, że jest doskonale. Z pewnością płyta znajdzie się na szczycie mojego podsumowania. Już "Manslaughter" był bardzo dobry, "Bloodlust" jest jego młodszym, bardziej napakowanym bratem. Słychać tu masę agresji, energii, takiego prosto-w-pysk grania, co nie jest przecież w metalu tak łatwe do osiągnięcia. Z czwórki Overkill, Havok, Warbringer i BC - która w tym roku nagrała thrashmetalowe albumy, ekipa Ice T wygrywa w przedbiegach, mimo tego, że szczególnie Havok i Warbringer nagrali świetne płyty.
Co do coveru Slayer, pełna zgoda z przedmówcami. Nie słyszałem lepszego. Ci czterej Murzyni z pomocą jednego białasa pokazali, szczególnie death i blackmetalowym kapelom, jak powinno podejść się do robienia coveru tej właśnie grupy. Coś pięknego.
Co do coveru Slayer, pełna zgoda z przedmówcami. Nie słyszałem lepszego. Ci czterej Murzyni z pomocą jednego białasa pokazali, szczególnie death i blackmetalowym kapelom, jak powinno podejść się do robienia coveru tej właśnie grupy. Coś pięknego.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
BODYCOUNT nie nagrał słabej płyty - nawet te środkowe mają swój urok. Nową kupuję bez słuchania.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rasowy masterfulowicz
Nowa jest jedną z najlepszych w dysko doktorze! A może i najlepszą ! Ale jeszcze muszę się i osluchac żeby potwierdzić ż cala pewnością!
HAILSA!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdole ale ta nowa płyta rośnie. Mam ja od 3 dni a już jest najczęściej słuchana tegoroczną płyta
HAILSA!!!!!
- HSVV
- w mackach Zła
jaki ty kurwa jesteś... no nieważne. proszę, tu masz przykład jak połączyć metal z rapem żeby wyszło tak, żeby metalowi puryści spierdalali w podskokachŻułek pisze:może sobie nawet rapować mi to lotto ale od metalu wara :P
[youtube][/youtube]
a nowy Body Count klasa, cover Slayera konkret. z innej beczki oprócz tego i coveru Tori Amos nie słyszałem żadnej godnej interpretacji Raining Blood.
tak w ogóle to tu jest od groma Slayer, ale to żadna nowość właściwie. mocna płyta, pełna adrenaliny, tak ma być.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Żułek
ale co ma piernik do wiatraka ? ja tu pisałem o konkretnym przypadku (Ice-T) a nie całym nurcieHSVV pisze:jaki ty kurwa jesteś... no nieważne. proszę, tu masz przykład jak połączyć metal z rapem żeby wyszło tak, żeby metalowi puryści spierdalali w podskokachŻułek pisze:może sobie nawet rapować mi to lotto ale od metalu wara :P
[youtube][/youtube]
cover Slayera byłbym fajny w wersji instrumentalnej ;) sorry :P