WARBEAST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: WARBEAST
Jak dla mnie większe stężenie dziczy i nieokiełznania, niż w Warbeast - które z kolei jest bardziej siłowe. W każdym razie, na sądy i oceny przyjdzie jeszcze pora.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
jakby co, to płyta o którą Wam chodzi, jest dostępna w fan.pl
- Sybir
I nawet w przyzwoitej cenie, jak widzę. Zresztą, nie sprawia mi to żadnej różnicy, szczerze mówiąc.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Dzięki za info, ale powinienem sprowadzić to nieco szybciej i o parę złotych taniej.Heretyk pisze:jakby co, to płyta o którą Wam chodzi, jest dostępna w fan.pl
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
bier, moze bedzie potem chodzic jak debiut Lich King za niezla kase :DSybir pisze:I nawet w przyzwoitej cenie, jak widzę. Zresztą, nie sprawia mi to żadnej różnicy, szczerze mówiąc.
woodpecker from space
- Harlequin
Na brytyjskim amazonie jest za 4,5 funta. z wysyłka wyjdzie jakies 35-38 zł
- Sybir
knaar i tak będzie to miał za garść eurocentów.
- Harlequin
i tak Ci nie sprzeda :D
- Sybir
Nawet na to nie liczę, niech tylko podeśle link do aukcji, z której w drodze wyboru zrezygnował ;)
- Gore_Obsessed
Oj, tak... : >Gore_Obsessed pisze:debiut przeleciał już ze sto razy pod rząd, a to dopiero początek.
Doskonała płyta. Chłonę każdą minutę. Na słuchawkach i bez, Rano, w południe, wieczorem i w środku nocy.
Szkoda, że trafiłem na to tak późno...
- hcpig
Posłuchałem czym tam pan Maniuś się jara może w punktach:
- dobre wały w sensie piosenki, wcinają się w łeb no i teksty do rymu
- Riffy przez duze R! Bardzo dobre, niesztampowe, Szkopy by tak nie grały
- żadna kapelka retro tylko normalny band, plus
- brzmienie dziwne, takie miękkie, nie pasuje, chciałoby się żyletę
- nienawidzę takich wymuszonych kluchowatych wokali, normalnie czasami stoi mi przed uszyma Lipa, gdyby Illusion grało thrash / groove (a w najlepszym razie koleś z LoG), Maniek jak się jarasz manierą tego gościa albo Dukesa to naprawdę, powinieneś zacząć eksplorować metalcore'a.
Reasumując nawet fajna płyta zwłaszcza jak na debiut, ale żeby się czymś takim pałować w amoku to potrafi tylko założyciel tematu :)
- dobre wały w sensie piosenki, wcinają się w łeb no i teksty do rymu
- Riffy przez duze R! Bardzo dobre, niesztampowe, Szkopy by tak nie grały
- żadna kapelka retro tylko normalny band, plus
- brzmienie dziwne, takie miękkie, nie pasuje, chciałoby się żyletę
- nienawidzę takich wymuszonych kluchowatych wokali, normalnie czasami stoi mi przed uszyma Lipa, gdyby Illusion grało thrash / groove (a w najlepszym razie koleś z LoG), Maniek jak się jarasz manierą tego gościa albo Dukesa to naprawdę, powinieneś zacząć eksplorować metalcore'a.
Reasumując nawet fajna płyta zwłaszcza jak na debiut, ale żeby się czymś takim pałować w amoku to potrafi tylko założyciel tematu :)
Yare Yare Daze
- Gore_Obsessed
Co to LoG, bo nie kojarzę?hcpig pisze:- nienawidzę takich wymuszonych kluchowatych wokali, normalnie czasami stoi mi przed uszyma Lipa, gdyby Illusion grało thrash / groove (a w najlepszym razie koleś z LoG)
Ja te (nie "takie") wokale uważam za kolejną wielką zaletę. Corbitt to dla mnie chyba najbardziej jaskrawy przykład zmarnowanego potencjału wśród thrashowych wokalistów.
Chyba nie jestem na to gotów. :)hcpig pisze:Maniek jak się jarasz manierą tego gościa albo Dukesa to naprawdę, powinieneś zacząć eksplorować metalcore'a
- hcpig
" onclick="window.open(this.href);return false;Gore_Obsessed pisze: Co to LoG, bo nie kojarzę?
Yare Yare Daze
- Gore_Obsessed
Ależ huśtawka nastrojów: http://www.blabbermouth.net/news/warbea ... in-august/" onclick="window.open(this.href);return false;
Z jednej strony nowy album, co samo w sobie jest dla mnie informacją roku, z drugiej wiadomość o chorobie Bruce'a, która prawie na
pewno zakończy jego karierę...
Fragment ostatniego koncertu: " onclick="window.open(this.href);return false;
Sądząc po zaprezentowanym kawałku "Maze of the Minotaur" poziom będzie utrzymany.
Z jednej strony nowy album, co samo w sobie jest dla mnie informacją roku, z drugiej wiadomość o chorobie Bruce'a, która prawie na
pewno zakończy jego karierę...
Fragment ostatniego koncertu: " onclick="window.open(this.href);return false;
Sądząc po zaprezentowanym kawałku "Maze of the Minotaur" poziom będzie utrzymany.
-
- starszy świeżak
Nowy utwór
http://decibelmagazine.com/blog/2017/7/ ... e-minotaur" onclick="window.open(this.href);return false;
http://decibelmagazine.com/blog/2017/7/ ... e-minotaur" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gore_Obsessed
[youtube][/youtube]
18- minutowe wideło do kawałka "Hitchhiker" z nowej płyty. Doskonała muzyka i aktorstwo. Dla zainteresowanych - kawałek zaczyna się od 9:42. Mniodzio! Kosi ten thrash...
18- minutowe wideło do kawałka "Hitchhiker" z nowej płyty. Doskonała muzyka i aktorstwo. Dla zainteresowanych - kawałek zaczyna się od 9:42. Mniodzio! Kosi ten thrash...
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Bruce Corbitt
27 grudnia o 16:57 · Irving, Texas ·
Chemo doc confirmed what I was already told..... I'm doomed. I'll explain more details if I ever get my mind clear enough. Certainly they can't predict an exact time ill die. It will obviously be longer or shorter than what they guess. But still same results in the end with no hopes of survival.
Just added new appointment with my surgeon for in morning. After I see him the 3 of them will decide on a game plan and give me my options. But after what I was just told, I may not agree to their treatment options. Not because I'm giving up, but because I want to go out on my own terms.
My regret now is not waiting to do the scan in early March. I would have at least had that time to think I still had hope. I would have probably been able to perform on April 21st when we renew our vows at the Rail Club. But if I agree to what they're talking about doing, no way will I be able to perform that night. But hopefully I can at least renew my vows with Jeanna Corbitt. I feel so bad for her, she picked a lemon as a hubby and might be a widow before she reaches 50.
I love y'all so much... fuck cancer!
Ja pierdolę.....
27 grudnia o 16:57 · Irving, Texas ·
Chemo doc confirmed what I was already told..... I'm doomed. I'll explain more details if I ever get my mind clear enough. Certainly they can't predict an exact time ill die. It will obviously be longer or shorter than what they guess. But still same results in the end with no hopes of survival.
Just added new appointment with my surgeon for in morning. After I see him the 3 of them will decide on a game plan and give me my options. But after what I was just told, I may not agree to their treatment options. Not because I'm giving up, but because I want to go out on my own terms.
My regret now is not waiting to do the scan in early March. I would have at least had that time to think I still had hope. I would have probably been able to perform on April 21st when we renew our vows at the Rail Club. But if I agree to what they're talking about doing, no way will I be able to perform that night. But hopefully I can at least renew my vows with Jeanna Corbitt. I feel so bad for her, she picked a lemon as a hubby and might be a widow before she reaches 50.
I love y'all so much... fuck cancer!
Ja pierdolę.....
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- vicek
przejebane
- Gore_Obsessed
http://www.blabbermouth.net/news/warbea ... pice-care/" onclick="window.open(this.href);return false;
Przykro patrzeć jak ten wybitny wokalista gaśnie...
Przykro patrzeć jak ten wybitny wokalista gaśnie...
- Oferma
- weteran forumowych bitew
I tak jestem pełen podziwu, bo Bruce ciągle kostusze spod kosy ucieka, mimo coraz bardziej ponurych diagnoz. Przefajny człowiek, świetny wokalista. Potwornie przykra sprawa...
How entranced we are by the fire