Kto w drugiej CZWÓRCE?

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Kto w drugiej CZWÓRCE?

21-02-2016, 17:58

Drone pisze:
kenediusze pisze:
[V] pisze:Ciekawą sprawą jest,że Anthrax zawsze był najsłabszym zespołem jesli chodzi o wielką czwórkę
Studyjnie jak najbardziej, głeboka druga liga IMO, ale na żywo to jest taki kurwa ogień że nie ma czego zbierać.
Po latach doszedłem do wniosku, że "Persistence Of Time" to jedna z najlepszych płyt thrashmetalowych w historii gatunku. Nawet mnie to zdumiewa, ale z gustem obiektywnym nie wolno dyskutować.
No to przynajmniej sam nie jestem
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

21-02-2016, 18:26

Drone pisze:Właśnie widzę, że zrobiłem wielkie przeoczenie i nie dałem dwóch dużych nazw: EXUMER i ACCUSER. Tylko gdzie ich upchnąć? Na pewno w trzeciej trójce;

ACCUSER
EXUMER
ASSASSIN
VIOLENT FORCE

Czy tak lepiej?
Przez chwilę serce mi zadrżało.... ale nie oni są ze Szwajcarii.
support music, not rumors
Awatar użytkownika
Żułek

21-02-2016, 19:33

Drone pisze:Właśnie widzę, że zrobiłem wielkie przeoczenie i nie dałem dwóch dużych nazw: EXUMER i ACCUSER.
no wlasnie, a w temacie o nich cisza
a przecież nowa płyta się zbliża i już dali 2 nowe numery
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

21-02-2016, 19:51

Żułek pisze:
Drone pisze:Właśnie widzę, że zrobiłem wielkie przeoczenie i nie dałem dwóch dużych nazw: EXUMER i ACCUSER.
Te numery są ok, ale z opiniami trzeba poczekać na nowy album. Widać, że po trzech bdb albumach poreaktywacyjnych i nagraniu na nowo klasyka chłopcy szukają czegoś nowego. Daję im kredyt zaufania (a nigdy nie zawiedli!) i czekam na całość.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

21-02-2016, 20:18

Drone pisze:Właśnie widzę, że zrobiłem wielkie przeoczenie i nie dałem dwóch dużych nazw: EXUMER i ACCUSER. Tylko gdzie ich upchnąć? Na pewno w trzeciej trójce;

ACCUSER
EXUMER
ASSASSIN
VIOLENT FORCE

Czy tak lepiej?
o boze jaka nuda, denka od gogli jak lornetki
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

21-02-2016, 20:30

Odpocznij, Lucku, już czas. Dobranoc!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Żułek

24-02-2016, 13:16

Drone pisze:
Żułek pisze:
Te numery są ok, ale z opiniami trzeba poczekać na nowy album. Widać, że po trzech bdb albumach poreaktywacyjnych i nagraniu na nowo klasyka chłopcy szukają czegoś nowego. Daję im kredyt zaufania (a nigdy nie zawiedli!) i czekam na całość.
z tym że nigdy nie zawiedli bym polemizował aczkolwiek zawsze ich granie mi sie podobało ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ODPOWIEDZ