Info od Grzegorza jest takie, że być może koniec kwietnia lub początek maja. Ale nie daje 100% gwarancji że tak się stanie.Necropunk pisze:Diazga mupy!Harlequin pisze:przez bandcampa wyszło mnie 57pln total za jedną sztuke. Gdy zamawiasz przez stronę sklepu, bo masz do wyboru rejestrowaną i nierejestrowaną, ale tam róznice miedzy jedną a drugą jest bardzo duża. Warto też zainteresować się INISANS, które wyjdzie 6 kwietnia. Tez bardzo mocny strzał (choć RUIN chyba bardziej wywołuje u mnie radoche)
Karol nie bawi się teraz w deale z BH, więc niech koledzy dadzą znać czy Grzegorz ma asa w rękawie w zanadrzu. Jak nie, to będę mógł jakiś mały hurcik uskutecznić, o ile to wychodzi opłacalnie wysyłkowo. Sprawdzę wieczorem.
RUIN (death metal, USA)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: RUIN (death metal, USA)
-
- postuje jak opętany!
bardzo dobra polecanka Harleq, wałkuję płytę bardzo często, bardzo dobry kawał DM, szkoda faktycznie, że pełniak nie trzyma tego poziomu
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Rodrigo mówił mi dziś, że przed wielkanocą płyty dotarły do niego z tłoczni i od dzis zaczyna wysyłkę płyt, podobno w "chronologicznym" porządku.
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
Blood Harvest Records pisze:Just to calm some nerves out there...
A lot of people have been asking if the RUIN - Plague Transmissions: Vol. I CD is a CDR.
NO! NO! NO!
The edition we have made of the RUIN - Plague Transmissions: Vol. I is a regular factory made CD.
Nothing else.
Pre-orders shipping promptly!
- Harlequin
Trochę śmieszne, aby najbardziej wyczekiwaną płyta w ostatnim czasie była kompilacja... a jeszzce jedna kompilacja się robi...
-
- w mackach Zła
Gdyby jeszcze kogoś to interesowało, to Greg będzie miał kilka sztuk wersji z Blood Harvest. Termin pewnie taki jak pisałem kilka postów wyżej, czyli na przełomie kwietnia i maja.
- Harlequin
Póki co Rodrigo jeszcze niczego nie wysłał i wciąż "pakuje"
- DST
- rasowy masterfulowicz
Słuchałem wczoraj tej kompilacji i świetna sprawa. Najbardziej w uszy rzuca się bas, który jest tak wywalony w mixie naprzód, że nie mogłem za pierwszym razem uwierzyć i na początku mój mózg zwariował i odnotował to jako wokal. Jednak gdy wszedł prawdziwy wokal od razu okazał się drugim najmocniejszym punktem płyty - brudny, bulgoczący i przywodzący jakieś dobre wspomnienia starej death metalowej szkoły, których nie mogę umiejscowić jeszcze. Brud, syf i gruz w oldschoolowym stylu i pomimo, że denerwuje nie to określenie to tu jest na miejscu jak rzadko kiedy.
-
- w mackach Zła
No to Rodrigo dla Grega spakował. I nawet wysłał, bo cd pojawiło się w ofercie.
- Harlequin
- Harlequin
Paka dotarła, jaram się ak nie wiem :D
-
- w mackach Zła
Gdyby ktoś był zainteresowany, to mam do sprzedania "Plague Transmissions: Vol. I" wydanie Horror Pain Gore Death Productions (to, które było w Selfmadegod). Nówka sztuka w folii. 40zł (czyli tyle ile kosztowała oryginalnie) + poczta 7zł (polecony priorytet).
-
- zaczyna szaleć
Jak ktoś zainteresowany jeszcze nie ma:
http://godzovwar.com/shop/pl/plyty-cd/1 ... vol-i.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://godzovwar.com/shop/pl/plyty-cd/1 ... vol-i.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
Jak mi odlozysz do końca miesiąca to bioręfugazi pisze:Gdyby ktoś był zainteresowany, to mam do sprzedania "Plague Transmissions: Vol. I" wydanie Horror Pain Gore Death Productions (to, które było w Selfmadegod). Nówka sztuka w folii. 40zł (czyli tyle ile kosztowała oryginalnie) + poczta 7zł (polecony priorytet).
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- w mackach Zła
PMmaciek z klanu pisze:Jak mi odlozysz do końca miesiąca to bioręfugazi pisze:Gdyby ktoś był zainteresowany, to mam do sprzedania "Plague Transmissions: Vol. I" wydanie Horror Pain Gore Death Productions (to, które było w Selfmadegod). Nówka sztuka w folii. 40zł (czyli tyle ile kosztowała oryginalnie) + poczta 7zł (polecony priorytet).
- Harlequin
mam nadzieje, że bedzie lepsza od bardzo przeciętnego debiutu i co najmniej tak zajebista jak kompilacja!Memento Mori pisze:
Behold the cover art that Caleb Dickenson (Cosmic Void Dark Art) drew for the upcoming RUIN - Human Annihilation CD [MEMENTO-LXXVI] due out on October 22nd. RUIN vomiter MJS states: "We have unleashed the next transmission of filth in the form of Human Annihilation. Expect the usual heavy Death Metal terror from the sewer. Our disgusting soundtrack to the annihilation of mankind". Tracklist will be as follows:
1. Secreted Guts
2. In Horrific Disgust
3. Corpse Infestation
4. Death Meditation Trance
5. Savage Mutilation
6. The Embrace of Demons
7. Purification Rite
8. A Grisly Fate Awaits
9. In Their Blood...
10. Shadows
Human Annihilation was mastered by Ted Tringo at The Ancient Way Mastering and a first preview song will be uploaded to the Memento Mori's YouTube channel (https://www.youtube.com/channel/UChHTHj ... 9UqrABF7WA) over the coming weeks. Meanwhile, go check out the band's online store (http://ruindeath666.storenvy.com) and make sure to listen to their previous output (https://theruindeathmetalcult.bandcamp.com).
- Harlequin
[youtube][/youtube]
W porównaniu do kompilacji jest to jednak giętkim robione. Nie podoba mi się.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Rozmyte jak cholera. Słabo.Harlequin pisze:[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Niestety. Kiepsko. Chyba powinni trochę zwolnić z wypuszczaniem nowych nagrań, bo wygląda to na równie pochyłą... Świetne kawałki na kompilacji, słabszy ale nadal dający sporo radochy debiut aż po kawałek który trwa niecałe trzy minuty a nudzi niemiłosiernie.
- Harlequin
Nowy wałek:
https://www.decibelmagazine.com/2018/09 ... c-disgust/
To może być wybitnie słaby album.
https://www.decibelmagazine.com/2018/09 ... c-disgust/
To może być wybitnie słaby album.