TOMB MOLD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: TOMB MOLD
opłaca się założyc bezpłatny po box w polskiej firmie spedycyjnej i zamawiać wysyłkę na ten adres w stanach. raz na jakiś czas zbiorcza paka zamówionych rzeczy do polski w bardzo korzystnej cenie wysyłki (koszty ładnie się rozkładają wtedy), raczej bez ryzyka oclenia w pl. polecam. no chyba, że zamawiasz coś ze stanów raz na pięć lat.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
O! fajna opcja. I pewnie chętnie bym skorzystał gdybym należał do cierpliwych osób.
- Sybir
Harlequin, to może ja założę i będę się stopował, tzo? :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Harlequin
bede sie podpinał pod zamówienia o ile nie bedzie mi na czyms zalezało ;) Swoją drogą - Tomb Mold nadal nie wysłany :<Sybir pisze:Harlequin, to może ja założę i będę się stopował, tzo? :D
- Sybir
Zaraz się okaże, że będę miał tę płytę przed Tobą ;)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Harlequin
Nie moszna tego wykluczyć. Dobrze, że koszty wysyłki był takie, że nie czuje się, żebym przepłacił.
- maciek z klanu
Jakbyś coś zamawiał z 20 buck spin to dajcie znać :)Sybir pisze:Zaraz się okaże, że będę miał tę płytę przed Tobą ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
Cześć możesz mi napisać jak taka akcja wygląda technicznie i kosztowo?? Bo fajnie się zapowiada. Gdzie się udać ile się płaci itdnagrobek pisze:opłaca się założyc bezpłatny po box w polskiej firmie spedycyjnej i zamawiać wysyłkę na ten adres w stanach. raz na jakiś czas zbiorcza paka zamówionych rzeczy do polski w bardzo korzystnej cenie wysyłki (koszty ładnie się rozkładają wtedy), raczej bez ryzyka oclenia w pl. polecam. no chyba, że zamawiasz coś ze stanów raz na pięć lat.
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
pokaż screenanagrobek pisze:za paczkę 2xLP + 2 szmaty zapłaciłem coś około 5 dolców.
-
- w mackach Zła
Takie cuś piszą 20 Buck Spin w kosztach i warunkach wysyłki:maciek z klanu pisze:Cześć możesz mi napisać jak taka akcja wygląda technicznie i kosztowo?? Bo fajnie się zapowiada. Gdzie się udać ile się płaci itdnagrobek pisze:opłaca się założyc bezpłatny po box w polskiej firmie spedycyjnej i zamawiać wysyłkę na ten adres w stanach. raz na jakiś czas zbiorcza paka zamówionych rzeczy do polski w bardzo korzystnej cenie wysyłki (koszty ładnie się rozkładają wtedy), raczej bez ryzyka oclenia w pl. polecam. no chyba, że zamawiasz coś ze stanów raz na pięć lat.
"Finally: You cannot use a PO Box address for DHL delivery options. Like UPS and FEDEX, DHL will not deliver to a PO Box for these services. Please provide a full shipping address".
Czy to czasem nie wyklucza tego co proponuje Nagrobek?
- nagrobek
nie DHL tylko Media Mail (najtańsza opcja). niby zaznaczają, że nie ma opcji wysyłki szmat przez Media Mail, ale jeśli zamawiasz dodatkowo płyty + szmaty to nie robią z tym problemu. poza tym zakładając konto w firmie spedycyjnej dostajesz full shipping address - miasto, ulica, nr budynku, kod pocztowy plus indywidualny numer po box więc wydaje mi się że DHL też nie powinien robić z tego problemu bo nie jest to sam nr PO BOX tylko dokładny adres.
Ostatnio zmieniony 08-06-2018, 19:55 przez nagrobek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sybir
Maćku, i vice versa ;-)maciek z klanu pisze:Jakbyś coś zamawiał z 20 buck spin to dajcie znać :)Sybir pisze:Zaraz się okaże, że będę miał tę płytę przed Tobą ;)
- nagrobek
na chuj ci skriny, wrzuć se do koszyka 2 płyty i 2 koszulki, podaj adres w stanach i zobaczysz koszt wysyłki USPS Media Mail (5-max 7 dolców). dokładnie 6.25$.IMP-|-OUS pisze:pokaż screenanagrobek pisze:za paczkę 2xLP + 2 szmaty zapłaciłem coś około 5 dolców.
Ostatnio zmieniony 08-06-2018, 20:11 przez nagrobek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- w mackach Zła
A nie zamówiłeś już czasem winyla i szmaty? Pisałeś coś na poprzedniej stronie.maciek z klanu pisze:Jakbyś coś zamawiał z 20 buck spin to dajcie znać :)Sybir pisze:Zaraz się okaże, że będę miał tę płytę przed Tobą ;)
-
- w mackach Zła
Poczytałem te ich warunki wysyłki i wygląda to identycznie jak w DDR. Przy podliczaniu koszyka koszty wysyłki policzą wyższe tym ichniejszym USPS. Poźniej wysyłają DHL i robią zwrot nadpłaty za wysyłkę. Dla kompletu: placek + cd + koszul wyliczyli niecałe 37 dolares. Podwojony koszyk, wysyłka już 70 dolarów. Mając doświadczenie z zamówień z DDR, refund powinien wynieść ok 50%.
No i kolorowe placki już sold out.
No i kolorowe placki już sold out.
- maciek z klanu
fugazi pisze:A nie zamówiłeś już czasem winyla i szmaty? Pisałeś coś na poprzedniej stronie.maciek z klanu pisze:Jakbyś coś zamawiał z 20 buck spin to dajcie znać :)Sybir pisze:Zaraz się okaże, że będę miał tę płytę przed Tobą ;)
Zamówiłem, ale droga przesylka odstraszyła mnie od wzięcia innego winyla i innej koszulki :)
- maciek z klanu
Ale Harlequinowi pakowała ta Pani :)) i dotykała jego płyty :)Sybir pisze:Zaraz się okaże, że będę miał tę płytę przed Tobą ;)

- maciek z klanu
- Harlequin
Niech lepiej mi wyślą ten cedek, bo hemoroidów dostane z niecierpliwości!
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
ale pierdolisz koleś,ehhhnagrobek pisze:na chuj ci skriny, wrzuć se do koszyka 2 płyty i 2 koszulki, podaj adres w stanach i zobaczysz koszt wysyłki USPS Media Mail (5-max 7 dolców). dokładnie 6.25$.IMP-|-OUS pisze:pokaż screenanagrobek pisze:za paczkę 2xLP + 2 szmaty zapłaciłem coś około 5 dolców.