Setki.
Clairvoyance (Polska)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: Clairvoyance (Polska)
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Medard
dziesiątki to raczej nie, bo to w PL nisza, ale taki
Rites of Daath, jesli chodzi o płytę lepsza, na żywo nie widziałem, nie wiem, czy grają nawet
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nic nie wymienię, ale podkreślę, że demówka jest dziesiątki razy lepsza od EP. Niesamowity spadek formy, mimo stylistycznej kontynuacji .
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- w mackach Zła
Pełniak w tym roku się szykuje. Wydawcą Everlasting Spew.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pewnie znikomy wpływ to miało, ale, ale ….T. był swego czasu ciekawy tego co się u nas dzieje. (W ogóle to zajarany gość def metylem jest. Coś na wzór tego wyleniałego Duńczyka). No i w tym zajaraniu była też rozmowa o młodej polskiej scenie DM.
Poro
- Sybir
W tym roku pewnie nie zdążą, choć miks i mastering już ponoć zrobione.Panopticon pisze:Pełniak w tym roku się szykuje. Wydawcą Everlasting Spew.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Bloodcult
Niewyróżnianiący piszemy łącznie, ok?
- Mol
- zahartowany metalizator
-
- starszy świeżak
Chłopaki coś rzucali na pejsbuku że album na wykończeniówce. No, poczekamy zobaczymy