Imperator

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

28-02-2007, 23:38

[quote][i]Wysłane przez dybek[/i]
Jedyne do co mnie wkurza to to, że cała historia zespołu opisana przez Bariela jest po angielsku. Przynajmniej na tym wydaniu Pagan bo takie posiadam.[/quote]

To se kup I am Death #1 i nie pierdol.

Nasamprzód był Nameless i TBT wydany na LP. Tajemnicą chyba nie jest że N gówno a nie promował tę płytę, dzięki czemu zbyt dużo ludzi poza granicami kraju nie dowiedziało się o istnieniu Imperator. Nic więc poza TBT też nie wydał... Zresztą co tu pierdolić - na allegro ciągle mozna kupić za 15 zł niesłuchanego LP z Nameless, a to chyba o czymś świadczy.

O konszachtach z Norwegią i planach (koncertowych i jak i projektowych) nie ma co się wiele rozwodzić, bo jak widzę prawie każdy ma tutaj wydanie Pagan z historią kapeli (a i bez tego pewno to znacie).

[quote][i]Wysłane przez L...S...D...[/i]
niewątpliwie imperator to kultowy zespół...Nagrali fajną płytkę i ich dema ''Eternal Might", oraz "Endless Sacrifice" też są ok, ale to nagranie z koncertu co znalazło się na płycie wydanej przez Apocalypse Prod. to...ojjj...nigdy nie mogę przez to przebrnąć...:/
Masakra!!! [/quote]

A co, kurwa, nic nie słychać? To spierdalaj posłuchać Dimmu Borgir, na pewno jest selektywniej i przejżyściej.

[quote][i]Wysłane przez violencer[/i]
Imperator to kult! [/quote]

Wygadany z ciebie człowiek...
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

01-03-2007, 12:00

[quote][i]Wysłane przez Czesław[/i]
niewątpliwie imperator to kultowy zespół...Nagrali fajną płytkę i ich dema ''Eternal Might", oraz "Endless Sacrifice" też są ok, ale to nagranie z koncertu co znalazło się na płycie wydanej przez Apocalypse Prod. to...ojjj...nigdy nie mogę przez to przebrnąć...:/
Masakra!!! [/quote]
A co, kurwa, nic nie słychać? To spierdalaj posłuchać Dimmu Borgir, na pewno jest selektywniej i przejżyściej.[/quote]
Sam spierdalaj. Tam naprawdę nic nie słychać. I przyznał mi to koleś który osobiście to nagrywał.
Rozumiem, że "kult i w ogóle", ale jak nie słychać... to nie słychać, choćbyś się zesrał.

Przy okazji: od jakiegoś czasu domyślam się kim jesteś. Hehehe...
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

01-03-2007, 12:07

[quote][i]Wysłane przez GoatLord[/i]
myslę, że "Time Before Time" to płyta o wiele lepsza od "Ultimate Incantation" i gdyby nie przetasowania w szeregach Imperator i inne kłopoty tej kapeli, to ONI byli by tam gdzie jest teraz Vader... [/quote]
spox,jedni i drudzy by tam byli
jebać frajerów
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

01-03-2007, 15:04

Nic nie słychać to na wyłączonym radiu. Wiadomo że nie jest to normalna koncertówka, ale jak ktoś zna Imperator to dosłyszy się czego trzeba.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

01-03-2007, 15:12

Nic nie słychać to na wyłączonym radiu. Wiadomo że nie jest to normalna koncertówka, ale jak ktoś zna Imperator to dosłyszy się czego trzeba. [/quote]
Jassssssssssne...
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

01-03-2007, 15:15

[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
Przy okazji: od jakiegoś czasu domyślam się kim jesteś. Hehehe... [/quote]

Czy to Peter z Vader?
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

01-03-2007, 15:29

Nie, to pewien dzieciak-oldskulowiec prowadzący swą szaleńczą krucjatę.
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

01-03-2007, 15:35

Mów mi Czesław.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

01-03-2007, 15:38

Dobra Czesiu, wracamy do tematu.
stary

01-03-2007, 16:41

[quote][i]Wysłane przez dybek[/i]
Jedyne do co mnie wkurza to to, że cała historia zespołu opisana przez Bariela jest po angielsku. Przynajmniej na tym wydaniu Pagan bo takie posiadam.[/quote]

To se kup I am Death #1 i nie pierdol.

Nasamprzód był Nameless i TBT wydany na LP. Tajemnicą chyba nie jest że N gówno a nie promował tę płytę, dzięki czemu zbyt dużo ludzi poza granicami kraju nie dowiedziało się o istnieniu Imperator. Nic więc poza TBT też nie wydał... Zresztą co tu pierdolić - na allegro ciągle mozna kupić za 15 zł niesłuchanego LP z Nameless, a to chyba o czymś świadczy.

O konszachtach z Norwegią i planach (koncertowych i jak i projektowych) nie ma co się wiele rozwodzić, bo jak widzę prawie każdy ma tutaj wydanie Pagan z historią kapeli (a i bez tego pewno to znacie).

Masakra!!! [/quote]

A co, kurwa, nic nie słychać? To spierdalaj posłuchać Dimmu Borgir, na pewno jest selektywniej i przejżyściej.

[quote][i]Wysłane przez violencer[/i]
Imperator to kult! [/quote]

Wygadany z ciebie człowiek... [/quote]

o Imperator za granica było głosno juz długo zanim wydali TBT.
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

01-03-2007, 18:25

Co nie zmienia faktu, że jeśli promocja i dystrybucja płyty jest chujowa to i tak wiadomo jak będzie. Był popularny - w podziemiu a i owszem, ale jaki rynek zbytu to zapewnia? 1000 sztuk TBT za granicę? Może mniej, moze więcej, nie wiem...
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

01-03-2007, 19:00

Nic nie słychać to na wyłączonym radiu. Wiadomo że nie jest to normalna koncertówka, ale jak ktoś zna Imperator to dosłyszy się czego trzeba. [/quote]

potwierdzam.

chociaz chcialbym uslyszec porzadne nagranie koncertowe.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

01-03-2007, 19:18

Bootleg wideo istnieje. Gdzieś.

A tak w ogole chyba zrobie sobie przerwe w Pestilent Death na rzecz Time Before Time
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

01-03-2007, 22:59

[quote][i]Wysłane przez Riven[/i]
potwierdzam.

chociaz chcialbym uslyszec porzadne nagranie koncertowe. [/quote]
To wy jakieś cyborgi jesteście, bo ja słuchając tego mam rozterki typu: "koleś już zaczął drzeć ryja czy jeszcze nie?" albo "fajnie by było usłyszeć rytm wystukiwany przez perkusistę". Autor tego nagrania nie mógł zrozumieć po co w ogóle to opublikowano i ja mu się nie dziwię.
simondebelem
zaczyna szaleć
Kontakt:

03-03-2007, 16:09

no to ja dodam swoje dwa grosze Imperator pociągnął w Łodzi ludzi do grania pociągnął i mnie bo jak ich poznałem to zajmowałem się tylko malunkami logosami i słuchaniem muzyki.
Czy to był kult ? na początku chyba większy niż na końcu jednak umuzycznienie muzyki i odchodzenie od napierdalania dla szatana na pewno ujęło im nowych nieosłuchanych fanów, cóż wielka szkoda że odpadli ale okazało się że trzeba było pocałować w dupe Kmiołka żeby mieć kontrakt a trudno im było się przełamać bo jak niektórzy pamiętają Kmiołek pisał straszne paszkwile na Imperator jeszcze w swoim kserowanym TEall. To były takie czasy że wiele zależało od dobrej lub złej woli kilku osób pan Dziuba i pan Kmiołek zrobili kilka psikusów polskiej scenie i mam nadzieję że jak nie w tym to w następnym życiu ktoś im się za to odpłaci.
Dla mnie Imperator to jedna z niewielu rzeczy które poprawiają mi nastrój gdy przypomni mi się że jestem z Łodzi.
streetcleaner
rasowy masterfulowicz

04-04-2007, 23:50

Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

05-04-2007, 00:14

To z pierwszego?
simondebelem
zaczyna szaleć
Kontakt:

05-04-2007, 00:16

a skąd to?
streetcleaner
rasowy masterfulowicz

05-04-2007, 09:46

Gdzies w necie sie pojawilo, zastanawiam sie czy to tylko czyjes wielkie pragnienie, czy faktycznie powrot ;)
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

05-04-2007, 14:52

Imperator nagra najpierw kawałek na Polish Tribute to Celtic Frost
ODPOWIEDZ