LUX OCCULTA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
vomit

05-07-2007, 00:05

[quote][i]Wysłane przez mad[/i]
[quote][i]Wysłane przez pajonk[/i]
Płyty są już właściwie (prawie) nieosiągalne.[/quote]
coz za wierutne bzdury. jak dobrze poszukasz to znajdziesz wszystkie [/quote]

Jakiś agresywny typ jesteś. Zauważyłeś nawias, ty czepialski?
W sklepach internetowych, na allegro nie ma olśniewającego wyboru. Nie muszę koniecznie znać te niszowe sklepy, które ty znasz.
Gdybyś był choć trochę kulturalny, zamiast bluzgać, podałbyś jakiegoś linka. Ale taka postawa ci nie pasuje, lepiej pierdolnąć coś przeciwko piszącemu? [/quote]

A to nie ma na necie stron distrów wszelakich? Na allegro swiat sie nie konczy.

Zalew dlugopis-klonow zaczyna wkurwiac.
MANOWAR
postuje jak opętany!

05-07-2007, 00:17

Najlepsze płyty w dorobku Lux Occulta są ostatnie dwie. Mam jednak nadzieję, że dane mi będzie jeszcze usłyszeć następny album tegoż zespołu.
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

05-07-2007, 01:25

[quote][i]Wysłane przez vomit[/i]
Zalew dlugopis-klonow zaczyna wkurwiac. [/quote]

Zastanów się chłopcze czyim ty klonem jesteś? Takich jak ty cała masa, ziomalu.
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

05-07-2007, 07:40

Wrzuć na luz, jeśli chcesz robić porządki i zakładać inteligentne tematy, to chyba źle trafiłeś. Albo się przystosujesz i zaczniesz przymykać oko na pewne rzeczy, albo długo tu miejsca nie zagrzejesz.

To nie jest przytyk z mojej strony. Po prostu tolerujesz zachowanie na Masterfulu i spuszczasz z tonu, albo nie. W drugim przypadku nie ma sensu się tu w ogóle udzielać. A, przestań używać słowa 'ziomal', bo jest wiejskie i szczeniackie, ziomalu.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

05-07-2007, 12:14

[quote] [i]Wysłane przez mad Nie muszę koniecznie znać te niszowe sklepy, które ty znasz.

[/quote]

Polecam taki jeden niszowy sklep , powinieneś tam znaleźć lux occulte jest otwarty tylko od 24 do 04, w każdy szósty dzień miesiąca , nazywa sie empik <lol>
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
static
starszy świeżak

05-07-2007, 12:42

[quote][i]Wysłane przez NifelheiM[/i]
[quote] [i]Wysłane przez mad Nie muszę koniecznie znać te niszowe sklepy, które ty znasz.

[/quote]

Polecam taki jeden niszowy sklep , powinieneś tam znaleźć lux occulte jest otwarty tylko od 24 do 04, w każdy szósty dzień miesiąca , nazywa sie empik <lol> [/quote]

wlasnie to chcialem napisac,plyty luxy zalegaja w niemal kazdym empiku za bezcen.Ale mad akurat to chyba specjalista od ciekawych teorii,hehe
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

05-07-2007, 14:05

[quote][i]Wysłane przez Duban[/i]
Albo się przystosujesz i zaczniesz przymykać oko na pewne rzeczy, albo długo tu miejsca nie zagrzejesz. [/quote]

Jednak Taliban? Nie bój nic. Dla mnie pobyt na masterfulu to nie jest sprawa życia i śmierci. Chcecie mnie wypierdolić, proszę bardzo, nie obrażę się.
Psauje ci taki układ, że większość forumowiczów równiuto, w rządku ustawiona pisze to samo i tak samo? Twój horyzoncik nie siąga dalej niż pawik, którego puszczasz po imprezie. Można i tak. I właśnie dlatego określenie "ziomal" mi tu pasowało.
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

05-07-2007, 14:12

Super! Wypierdalaj!
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

05-07-2007, 14:24

Wyrwałeś sobie zdanie z kontekstu. To nie była groźba, tylko rada. Trudno, Twoje prawo. Nie lubię jednak, jak ktoś dorabia sobie durna interpretację do tego, co mówię/myślę/robię (niepotrzebne skreślić). Usiłujesz zrobić z siebie guru - Twój problem.

EOT, z ziomalami nie ma o czym gadać.

edit: żebyś nie czuł się wyróżniony - ja zaczynałem od Giant Steps. Amen. I gdzie jest Twój "horyzoncik"?
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

05-07-2007, 15:46

Ja nie jestem żaden guru. Wiem, że jestem tutaj nowy i szanuję ciebie chociażby za liczbę postów. Nie wiem, czy dane mi będzie tyle wytrwać. Niepokoi mnie jedno: ktoś (np. w tym przypadku ja) napisze coś nie w "stylu" masterfula albo nawet popełni nieścisłość (jak ja z płytami LO) i od razu bura. A jeśli słuchasz Giant Steps Coltrane`a, to mogę tylko bić brawo. Nie użyłem zresztą słowa "horyzoncik" w znaczeniu muzycznym, raczej obyczajowym. Amen.
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

05-07-2007, 15:49

[quote][i]Wysłane przez Blackult[/i]
Super! Wypierdalaj! [/quote]

No to żeś się ambitnie wypowiedział. Jestem pod wrażeniem. Na razie jeszcze ci tej przyjemności nie zrobię ;)
Awatar użytkownika
cumchrist
zaczyna szaleć

05-07-2007, 15:57

Ja nie jestem żaden guru. Wiem, że jestem tutaj nowy i szanuję ciebie chociażby za liczbę postów. Nie wiem, czy dane mi będzie tyle wytrwać. Niepokoi mnie jedno: ktoś (np. w tym przypadku ja) napisze coś nie w "stylu" masterfula albo nawet popełni nieścisłość (jak ja z płytami LO) i od razu bura. [/quote]

Bo tutaj każdy tylko czeka, aż walniesz gafę. Wtedy można przypierdolić i się trochę dowartościować. Ale nie przejmuj się, na masterfulu zadufanych w sobie buraków nie uświadczysz ;)
In us we all have the power
But sometimes it's so hard to see
And instinct is stronger than reason
It's just human nature to me
vomit

05-07-2007, 16:11

Ja nie jestem żaden guru. Wiem, że jestem tutaj nowy i szanuję ciebie chociażby za liczbę postów. Nie wiem, czy dane mi będzie tyle wytrwać. Niepokoi mnie jedno: ktoś (np. w tym przypadku ja) napisze coś nie w "stylu" masterfula albo nawet popełni nieścisłość (jak ja z płytami LO) i od razu bura. A jeśli słuchasz Giant Steps Coltrane`a, to mogę tylko bić brawo. Nie użyłem zresztą słowa "horyzoncik" w znaczeniu muzycznym, raczej obyczajowym. Amen. [/quote]

jest takie stare porzekadło o wronach, doskonale odzwierciedlajace zaistniala sutyacje
MANOWAR
postuje jak opętany!

05-07-2007, 16:40

[quote][i]Wysłane przez NifelheiM[/i]

[/quote]

Polecam taki jeden niszowy sklep , powinieneś tam znaleźć lux occulte jest otwarty tylko od 24 do 04, w każdy szósty dzień miesiąca , nazywa sie empik <lol> [/quote]
dokładnie, nawet w Kaliszu w empiku widziałem jeszcze jakieś egzemplarze ostatniej płyty LO, zresztą tam właśnie kupiłem swój;)
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

05-07-2007, 17:18

Jakiś agresywny typ jesteś. Zauważyłeś nawias, ty czepialski?
W sklepach internetowych, na allegro nie ma olśniewającego wyboru. Nie muszę koniecznie znać te niszowe sklepy, które ty znasz.
Gdybyś był choć trochę kulturalny, zamiast bluzgać, podałbyś jakiegoś linka. Ale taka postawa ci nie pasuje, lepiej pierdolnąć coś przeciwko piszącemu? [/quote]
slucham? o_O
jestes jakis pojebany. to byl calkowicie neutralny post. zluzuj poslady, bo ci zylka peknie

P.S. ten post tez ma calkowicie neutralne zabarwienie. przywyknij do wypowiedzi w podobnym tonie, tutaj to standard. i naucz sie uzywac przycisku 'edit'

pozdrawiam czepialsko i niekulturalnie, pierdolac cos przeciwko piszacemu. ave satanus!
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

05-07-2007, 20:53

Ja nie jestem żaden guru. Wiem, że jestem tutaj nowy i szanuję ciebie chociażby za liczbę postów. Nie wiem, czy dane mi będzie tyle wytrwać. [/quote]
Ale coś Ty, on je nabił bardzo szybko. W kilka tygodni ;)))))

Nothing personal Duban :)
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

05-07-2007, 23:19

Przyznaję, pieredolnąłem gafę o trudym dostępie do płyt LO. Mam swojego neta 2 miechy to i może jestem jeszcze trochę do tyłu. Znalazłem dojście do płyt i mam zamiar je wykorzystać. Mówiąc w moim nieszczęsnym poście o trudnym dostępie, miałem na myśli po prostu zwykłe sklepy, w których zawsze zaopatrywałem się w płyty.
Do pajonka: dzięki za lekcję, skoro tak ma być i taka jest norma... chylę czoła i pozdrawiam. Przyznaję, że dużo się od was, skurczybyki, nauczyłem, do wielu płyt dotarłem. Może stary dziad ze mnie i nie we wszystkim jestem trendy... trudno. Jak was jeszcze kiedyś wkurwię, to trudno. Musicie mi zrobić bana albo się męczyć ze mną. Ja powiem tak w związku z wątkiem: LO kiedyś mi mignęło i spodobało się bardzo. Teraz znalazłem zajawki na płyty i sobie je kupię.
A tak nawiasem mówiąc: proszę zwrócić uwagę, że to właśnie ja reaktywowałem wątek po 2 latach uśpienia.
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

06-07-2007, 00:13

Do pajonka: dzięki za lekcję, skoro tak ma być i taka jest norma... chylę czoła i pozdrawiam. Przyznaję, że dużo się od was, skurczybyki, nauczyłem, do wielu płyt dotarłem. Może stary dziad ze mnie i nie we wszystkim jestem trendy... trudno. Jak was jeszcze kiedyś wkurwię, to trudno. Musicie mi zrobić bana albo się męczyć ze mną. Ja powiem tak w związku z wątkiem: LO kiedyś mi mignęło i spodobało się bardzo. Teraz znalazłem zajawki na płyty i sobie je kupię.
A tak nawiasem mówiąc: proszę zwrócić uwagę, że to właśnie ja reaktywowałem wątek po 2 latach uśpienia. [/quote]
Kurwa, jaki płaczliwy post.
Nie pierdol stary. Zrób laskę Długopisowiiiiiiiiiiiii, pokaż cyce i witaj na Mastrfulu.
vomit

06-07-2007, 00:21

do mad'a: poza tym ciesz sie, bo na kazdym innym forum archeologa userzy jebali by na prawo i lewo za tego typu praktyki. Na majsterfulu odkopwyanie zamierzlych topow jest akceptowane (powiedzialbym nawet, ze pochwalane :)) ), bo jeden temat walkuje sie czasem pare razy od nowa. :)
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

06-07-2007, 01:05

Sądzę, że kapela na to zasługuje, aby o niej nie zapomnieć. A może jeszcze coś nagrają? Poza tym my chyba nie funkcjonujemy tak jak muzyka pop: przebój był, wycisnęliśmy z niego, ile się da i do widzenia, prosimy następnych.
ODPOWIEDZ