YATTERING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TORTURER
- w mackach Zła
Re: Y A T T E R I N G
Przypomniałem ostatnio sobie "Murder's Concept" i płyta rozpierdala,klasa światowa!...pamietam tez lekkie rozczarowanie "Genocide" i do tej pory wciąż jednak poprzedniczka góruje nad nia w moim prywatnym rankingu,co nie znaczy ,że płyta zła,brak jedynie tej specyficznej intensywności.Słychac ,że postawili na brzmienie i bardziej "proste" aranże,ale jak mówie zgubili gdzies siłe huraganu troszku.Ogólnie to szkoda kapeli o takiej klasie,jak pomysle ile gówna twardo wciąż stąpa na polskiej scenie,to jeszcze bardziej smutno,pamiętajac Yattering...
Death Dwells in Love
-
- świeżak
?
Ostatnio zmieniony 29-07-2008, 21:54 przez walther, łącznie zmieniany 1 raz.
Only True, Fucking, Grim, Pagan, Satanik, Evil, Necro, Norwegian, Brutal, Symphonic, Atmospheric, Industrial BLACK METAL
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
^ Głuchy to ty jesteś beznadziejnie. Idz ino do chłopa brony czyścić. Jak nie kumasz metalu to spierdykuj na hip-hop.pl albo jakies hard core'owo - wegetariańskie fora/strony/blogi/gówna albo chuj wie co jeszcze ty katolicka jebana dziwko.
Widzę, że wakacje sprzyjają rejestracji debili oraz postaci przypadkowych jak sex i HIV w Mielnie.
Widzę, że wakacje sprzyjają rejestracji debili oraz postaci przypadkowych jak sex i HIV w Mielnie.
-
- rasowy masterfulowicz
wynika i to bardzo wiele, po prostu nie czujesz takich klimatów, ewentualnie jak to jest w modzie nie przesłuchałeś w całości żadnej płyty i pierdolisz głupotywalther pisze:Jeden z najbardziej przereklamowanych zespolow w historii polskiego metalu. Ogolny przerost formy nad trescia. Lamia, zawijaja, zmieniaja tempo... tylko nic z tego nie wynika.
I AM MORBID
kocham takie tekstyMenel pisze:^ ty katolicka jebana dziwko.
.

masz piwo..albo tanie wino,bo Ty menel jesteś

- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
chyba jak Majdan i Świerczewski...Menel pisze: jak sex i HIV w Mielnie.
-
- postuje jak opętany!
został dobrze pojechany
katolicka świnia mistrz!
Only True, Fucking, Grim, Pagan, Satanik, Evil, Necro, Norwegian, Brutal, Symphonic, Atmospheric, Industrial BLACK METAL

dlatego ich muzyka jest ciekawa w odbiorze ,dla mnie techniki nigdy za wielewalther pisze: Lamia, zawijaja, zmieniaja tempo... .
- Scaarph
- zahartowany metalizator
_O_Menel pisze:^ ty katolicka jebana dziwko.
u mnie też browar dla ciebie się chłodzi.
- Mol
Rozdales.Menel pisze:^ Głuchy to ty jesteś beznadziejnie. Idz ino do chłopa brony czyścić. Jak nie kumasz metalu to spierdykuj na hip-hop.pl albo jakies hard core'owo - wegetariańskie fora/strony/blogi/gówna albo chuj wie co jeszcze ty katolicka jebana dziwko.

-
- świeżak
Lubie TDM. Yattering nie trawie. Moim zdaniem sa do dupy. Slyszalem wszystkie wydawnictwa. Nic mnie nie porwalo. TyleMort pisze:wynika i to bardzo wiele, po prostu nie czujesz takich klimatów, ewentualnie jak to jest w modzie nie przesłuchałeś w całości żadnej płyty i pierdolisz głupotywalther pisze:Jeden z najbardziej przereklamowanych zespolow w historii polskiego metalu. Ogolny przerost formy nad trescia. Lamia, zawijaja, zmieniaja tempo... tylko nic z tego nie wynika.
PS1. Menel spierdalaj kretynie.
PS2. Widze ze negatywne opinie o zespole typu Y (czyli takim nad ktorym sie wszyscy spuszczaja, ktory wypada lubic) sa tutaj zakazane. Swietnie. Moglby ktos usunac moje konto? Czy mam kogos obrazic? Albo pojechac inny ogolnie lubiany band?
- Block69
-
- rasowy masterfulowicz
http://www.yattering.futuro.pl/CHRONICA/LIVE.html
na razie tylko na youtube, ale mozna obejrzec fragmenty zajebistego koncertu( byłem na nim :+)
na razie tylko na youtube, ale mozna obejrzec fragmenty zajebistego koncertu( byłem na nim :+)
I AM MORBID
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Walther, jesteś u pani za buntownicze nastawienie do świata.
- lucass
- weteran forumowych bitew
Kurwa mac, jak czytam takie posty typu - Yattering...przereklamowany.... - to mam wrazenie, ze to wlasnie taka postawa jest pod tak zwana "publiczke" bo jeden z drugim burakiem nie kumajacym za bardzo czaczy chce w necie zgrywac chuj wie jakiego opozycjoniste dla czystej zasady bo to jest "trendy" - jak to mówi obecnie młodzież. Jednak w tym konkretnym przypadku Yatty ni chuja nie ma to odzwierciedlenia w rzeczywistosci bo tej kapeli jako jednej z naprawde niewielu ciezko jest cokolwiek zarzucic.
Tak wiec dla internetowych pseudo znawców - WYPIERDALAC NAD RZEKE
Tak wiec dla internetowych pseudo znawców - WYPIERDALAC NAD RZEKE
LEGALISE DRUGS & MURDER
-
- rasowy masterfulowicz
Po kilkumiesięcznej przerwie wróciłem do słuchania Yattering i żałuje, że tak długo z tym powrotem zwlekałem. Zajebiście się tego słucha, właśnie leci Murder's Concept, a otwierający płytę riff miazdzy - marzę aby ponownie usłyszeć go w wersji live i ostro ponapierdalac pod scena. Odgrzebuje temat, może ktoś z nowych użytkowników okaże się fanem zespołu.
I AM MORBID
- TORTURER
- w mackach Zła
Można powiedziec że jestem,byłem na ich wielu gigach,mam ich płyty,ogólnie to nie siedze w klimatach,uogólniając death/grind( w aktualnym znaczeniu tego terminu-czyli hadzia!,blast,bulgot i połamańce),ale ten zespół wielkim był i basta.Niesamowicie szkoda,ze przeszli w stan niebytu...z tego co wiem,to Świerszczu cos tam rzeżbi z jakims równie pojebanym garowym co Ząbek,ale na razie nic chyba konkretnego,wiem od wspólnych znajomych tylko,ze gra,co mam nadzieje,wróży dobrze na przyszłość,choć o reaktywacji Yattering mowy nie ma.
Death Dwells in Love
-
- rasowy masterfulowicz
Projekt Swierszcza to SAINC, mozna posluchac na myspace, nie podoba mi sie. Wlasnie slucham Human's Pain - IMO jedna z trzech najlepszych polskich plyt z metalem.
I AM MORBID
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii