DARK ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Revenant
- postuje jak opętany!
Ja też słuchałem tych płyt w podobnym czasie i ciężko mi powiedzieć, która z nich jest lepsza. Jak dla mnie obie są megazajebiste. Zaś "Darkness Descends" monotonna? Panie, toż to z palca wyssane! Już średniowieczne procesy o uprawianie czarnej magii miały więcej sensu niż ten zarzut. "Darkness Descends" trzyma mnie w napięciu od początku do końca i nie pozwala się nudzić nawet przez moment.
-
- postuje jak opętany!
Znam tylko "Darkness Descends", a chętnie poznałbym pozostałe albumy, bo ta płytka jest doskonała!!! Jak dla mnie, na pewno jeden z lepszych albumów thrashmetalowych jakie znam!!! Od początku do końca same świetne kompozycje, a jeśli bym miał wskazać ulubione, postawiłbym na tytułowy i "Merciless Death".
- Revenant
- postuje jak opętany!
Pędem nabądź "Time Does Not Heal" i daj się porwać osławionym 247 riffom zawartym na tej płycie
Jest to dużo bardziej rozbudowane granie, niż na "Darkness Descends" , niemniej równie zabójcze i cieszące gębę
A niech dodatkową zachętą dla ciebie będzie fakt, że ta płytę można dorwać za około 30 zł - jak dla mnie stosunek cena/jakość muzyki jest tu po prostu jednym z najlepszych
Naprawdę z całego serca rekomenduje dołączenie tej płyty do kolekcji, zwłaszcza za takie pieniądze.

-
- postuje jak opętany!
- Revenant
- postuje jak opętany!
Niezła, niezła , niezła ?!!! Co Ty kolego pleciesz
Ta płyta jest ... ( i uwaga, wszyscy razem, jednym tchem) ...
[size=34] [b][u][u]Z A J E B I S T A[/u][/u][/b][/size]
Naprawdę spraw ją sobie - i nie kiedyś, tylko jak najszybciej
Gwarantuje Ci, że się nie zawiedziesz i zapewni Ci ona nie jeden pełen wrażeń wieczór podczas przesłuchań 
[quote][i]Wysłane przez MANOWAR[/i]
A jeśli ktoś uważa, że "Darkness Descends" jest monotonna, to niech lepiej umyje sobie dobrze uszy, bo ja tej monotoni nie słysze!!! [/quote]
Za opinie o monotonności tej płyty powinna być kulka w łeb i sonda w anal

[size=34] [b][u][u]Z A J E B I S T A[/u][/u][/b][/size]
Naprawdę spraw ją sobie - i nie kiedyś, tylko jak najszybciej

A jeśli ktoś uważa, że "Darkness Descends" jest monotonna, to niech lepiej umyje sobie dobrze uszy, bo ja tej monotoni nie słysze!!! [/quote]
Za opinie o monotonności tej płyty powinna być kulka w łeb i sonda w anal

-
- postuje jak opętany!
- Revenant
- postuje jak opętany!
Nie martw się, reszte płyt Dark Angel, sprawie sobie najszybciej jak się da
[/quote]
Cieszę się
::piwko::
Te płyty zasługują na to, by być w kolekcji każdego fana dobrego metalu. Z dwoma ostatnimi nie będziesz miał problemu, leżą wszędzie za małe pieniądze (co uważam za dobre zjawisko
), trudniej będzie z debiutem "We Have Arrived", niemniej ta płyta tez jest na tyle dobra, że warto jej poszukać
Jeśli podobał Ci się "Meciless Death", który był pierwotnie nagrany na debiucie, to i cały debiut Ci przypadnie do serca 
Nie martw się, reszte płyt Dark Angel, sprawie sobie najszybciej jak się da

Cieszę się

Te płyty zasługują na to, by być w kolekcji każdego fana dobrego metalu. Z dwoma ostatnimi nie będziesz miał problemu, leżą wszędzie za małe pieniądze (co uważam za dobre zjawisko

- Revenant
- postuje jak opętany!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Re: DARK ANGEL
Ktoś może ma/widział reedycje wydane przez century media 2 lata temu? Chodzi mi o tzw. 'black edition'. Warte kilku groszy czy nie specjalnie?
- Glene
- weteran forumowych bitew
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Hmm, wyskoczyło, że nie znaleziono produktu-heheGlene pisze:http://www.omnio.pl/product_info.php/products_id/5157 tutaj masz
- Husar
Jesli chodzi o Dark Angel to mam "Time..." i mam "Leave..." Pierwszych dwoch w ogole nie znam, a z tych ktore mam o wiele bardziej lubie Leave Scars. Time does not heal jest przekombinowana moim zdaniem co powoduje spadek jej zajebistosci w moich oczach, natomiast Leave Scars jest zajebista plyta, z zajebistym brzmieniem i mocnym pierdolnieciem
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
To może choć rozpakuj i napisz jak wygląda w środku.Bo być może środka nie ma a Ty nawet o tym nie wieszMaria Konopnicka pisze:...albo i nie. Być może zamówisz, poczekasz miesiąc i będziesz musiał wziąć pozycje zastępczeKupiłem te reedycje właśnie ze dwa lata temu, ale przyznam, że jeszcze nie zdjąłem z nich folii. Ilekroć miałem ochotę na Dark Angel to zawsze sięgałem na półkę po pierwsze wydania. Ale kiedyś przyjdzie czas na te reedycje

- Glene
Kurwa, dziwna sprawa, bo jak wczoraj w nocy patrzylem to jeszcze bylo, a dzisiaj juz nie ma?AroHien pisze:Hmm, wyskoczyło, że nie znaleziono produktu-heheGlene pisze:http://www.omnio.pl/product_info.php/products_id/5157 tutaj masz
-
- zaczyna szaleć
"Darkness Descends" rozpierdala!!!!
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
zastanawiam się nad zakupem "Time Does Not Heal" i "Leave Scars" w Ltd. Deluxe Edition. obie trochę tańsze niż oryginalne wydania, tylko za bardzo nie wiem jak to wygląda i nie chcę zapłacić za jakiś niedorobiony digipack. chodzi mi o te z black edition, może ktoś już to widział?
Mam je od kilku lat, ale jeszcze nie rozpakowałem z folii :) Co mam ochotę na DARK ANGEL to włączam pierwsze wydania :)
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
a jak to się prezentuje wizualnie w folii? lepiej dopłacić i wziąć stare?