EVIL INCARNATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: EVIL INCARNATE
Zajebiste ale nie moge znalezc. Prosialke masz to gdzies w lineczkach?
woodpecker from space
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Niet, poki co nie. W ogóle to musze obadać, bo nie wiedziałem, że nawet wyszło takie cus
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
https://darkpathmerchandising.bigcartel ... da-cd-tape
Znalazłem takie wydanie, niekoniecznie w formacie A5
A co do kawałków to średnio mi sie podobają, do debiutu sporo brakuje moim zdaniem.
Znalazłem takie wydanie, niekoniecznie w formacie A5
A co do kawałków to średnio mi sie podobają, do debiutu sporo brakuje moim zdaniem.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
- rasowy masterfulowicz
Muszę podziękować koledze z USA, który na jednej z zagranicznych grupek kolekcjonerskich pochwalił się kolekcją albumów tejże kapeli co mnie zaintrygowało to to, że gościu słucha głównie bardzo raw blacku i nsbm, więc, gdy tylko sprawdziłem, że ten zespół gra death metal, to od razu musiałem sprawdzić co w trawie piszczy ;p mimo, że niezaprzeczalnie rdzeniem tych dźwięków jest mega dosadny i walący prosto w ryj death metal, to jednak najbardziej finalnego smaku nadaję tu oddający chwałę rogatemu charakter całości. Nasuwają też mi się pewne niezaprzeczalne skojarzenia z debiutem MA
Stay clean!