SADUS!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
- ultravox
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez haath[/i]
...ale po przesłuchaniu"Swallowed in black" będziesz na kolanach.
Najzajebitsza płyta SADUS,i jedna z najlepszych w swoim gatunku. [/quote]
No mnie jakoś ta płyta nie powala, nie wiem czemu, bo kocham jedynkę i trójkę. Może zbyt mało jej słuchałem. Zasadniczo jednak uwielbiam Sadus. Może ostatnia płyta mnie jakoś bardzo nie porwała, ale i tak zmiata jak dla mnie sporą część tego co obecnie wychodzi.
...ale po przesłuchaniu"Swallowed in black" będziesz na kolanach.
Najzajebitsza płyta SADUS,i jedna z najlepszych w swoim gatunku. [/quote]
No mnie jakoś ta płyta nie powala, nie wiem czemu, bo kocham jedynkę i trójkę. Może zbyt mało jej słuchałem. Zasadniczo jednak uwielbiam Sadus. Może ostatnia płyta mnie jakoś bardzo nie porwała, ale i tak zmiata jak dla mnie sporą część tego co obecnie wychodzi.
- lucass
- weteran forumowych bitew
-
- starszy świeżak
- ryszard
- postuje jak opętany!
Re: SADUS!
male pytanie:
czy ktos z szanowych uzytkownikow mial stycznosc z reedycjami Sadus wypuszczonymi przez Displeased Records?
warto sie w to zaopatrzyc? pomijajac oczywiscie kwestie honorowo-kolekcjonerskie pierwszy wydan...
czy ktos z szanowych uzytkownikow mial stycznosc z reedycjami Sadus wypuszczonymi przez Displeased Records?
warto sie w to zaopatrzyc? pomijajac oczywiscie kwestie honorowo-kolekcjonerskie pierwszy wydan...
That's what she said !
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Odświeżyłem se "Chemical Exposure". Ależ ten basik pięknie wierci!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Najzabawniejsze jest to, że DiGiorgio zyskał uznanie dzięki udziałom w innych projektach/zespołach a swoje najlepsze rzeczy nagrał właśnie z Sadus.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
To bezprogowy bas daje taki fajny wiercący efekt?est pisze:Najzabawniejsze jest to, że DiGiorgio zyskał uznanie dzięki udziałom w innych projektach/zespołach a swoje najlepsze rzeczy nagrał właśnie z Sadus.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
uwielbiam skurwieli :)
chociaż musze się porządnie zabrać za ostatni album bo wlaściwie go nie znam, jak wychodził specjalnie dobrego wrażenia nie zrobił
chociaż musze się porządnie zabrać za ostatni album bo wlaściwie go nie znam, jak wychodził specjalnie dobrego wrażenia nie zrobił
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nie wiem, ja mam z progami :)ramonoth pisze:To bezprogowy bas daje taki fajny wiercący efekt?est pisze:Najzabawniejsze jest to, że DiGiorgio zyskał uznanie dzięki udziałom w innych projektach/zespołach a swoje najlepsze rzeczy nagrał właśnie z Sadus.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Zuch! ;)
- Kraft
- weteran forumowych bitew
W sumie dobry pomysł, żeby zweryfikować Out For Blood po czasie. Wylewano na to wiadra pomyj, co zniechęcało do bliższego zapoznania.Żułek pisze:chociaż musze się porządnie zabrać za ostatni album bo wlaściwie go nie znam, jak wychodził specjalnie dobrego wrażenia nie zrobił
- Triceratops
Dobra to byla ekipa i do vision of misery trzymali poziom. co wy na to?
woodpecker from space
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Jedynka bogi. Mało która płyta ma tak wściekły wokal. Reszta disco na półce również stoi.
- Żułek
jestem ZA a na nawet przeciw

utwór sredni, minutke za długi ale brzmi lepiej od poprzednika, nie jest to kopia Testament, zawsze coś

szkoda ze Moore nie wrócił, w czwórke niszczyli system
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.