TYPE O NEGATIVE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez vulture[/i]
obowiązkowo..bo tematu o UNIVERSE ZERO chyba nie założyłem
[/quote]
viewtopic.php?t=5392
Mówisz i masz
obowiązkowo..bo tematu o UNIVERSE ZERO chyba nie założyłem

viewtopic.php?t=5392
Mówisz i masz

I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
wiesz Vomit? jak to w ogóle twoje pytanie przedstawia cię/nas forumowiczów w oczach na przykład nowo zalogowanych osób. np. Wodza. zastanowiłeś sie nad tym?
mi to sie nie mieści w głowie... twoje i innych docinki i brutalne wejścia nie zmieni mojej opini o mnie samym. Uważam, że jestem w porządku i że tak jak powinno być
nie ciągne dalej offtopa i z mojej strony jest zakończony, żeby nie było, że znów zaczynam itp.
mi to sie nie mieści w głowie... twoje i innych docinki i brutalne wejścia nie zmieni mojej opini o mnie samym. Uważam, że jestem w porządku i że tak jak powinno być
nie ciągne dalej offtopa i z mojej strony jest zakończony, żeby nie było, że znów zaczynam itp.
- madmaxia
- rozkręca się
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Słuchałem tylko do "Bloody Kisses" włącznie. Dwa pierwsze albumy naprawdę lubiłem, trzeci już tylko fragmentami (na przykład "Summer Breeze" jest świetny, szkoda tylko, że podobno to nie ich utwór, hehe...). Przed wydaniem "October Rust" obejrzałem wideo promujące ten album i stwierdziłem, że granice mojej tolerancji na "pościelówy" już przekroczyli. Swoją przygodę z ich muzyką zakończyłem (raczej definitywnie) jakieś jedenaście lat temu.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Niezależnie od samej muzyki zawsze byłem pod wielkim wrażeniem oprawy graficznej ich wydawnictw. Ta czarno-zielona kolorystyka, dopracowanie wszystkiego w najdrobniejszych szczegółach czy wreszcie same motywy przedstawiane na okładkach zawsze były najwyższej jakości. Na przykład "obrazek" z frontu wspomnianego "World Coming Down" to jeden z moich ulubionych w ogóle.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
Niezależnie od samej muzyki zawsze byłem pod wielkim wrażeniem oprawy graficznej ich wydawnictw. Ta czarno-zielona kolorystyka, dopracowanie wszystkiego w najdrobniejszych szczegółach czy wreszcie same motywy przedstawiane na okładkach zawsze były najwyższej jakości. Na przykład "obrazek" z frontu wspomnianego "World Coming Down" to jeden z moich ulubionych w ogóle. [/quote]
No drugiego takiego nie będzie (WTC)
Niezależnie od samej muzyki zawsze byłem pod wielkim wrażeniem oprawy graficznej ich wydawnictw. Ta czarno-zielona kolorystyka, dopracowanie wszystkiego w najdrobniejszych szczegółach czy wreszcie same motywy przedstawiane na okładkach zawsze były najwyższej jakości. Na przykład "obrazek" z frontu wspomnianego "World Coming Down" to jeden z moich ulubionych w ogóle. [/quote]
No drugiego takiego nie będzie (WTC)
-
- zaczyna szaleć
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii