ANTAEUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez przystojniak[/i]
Kupię sobie nową szafę i na jedną półke wrzucę Hellhammer, na drugą Darkthrone, a na trzecią Katharsis. Te zespoły są tak ZAJEBIŚCIE różne od siebie, że aż muszę wypierdolić satyricon spoza pokoju, bo pasuje do nich jak chuj do oka i pewnie należy do "X fali"... serio oświeć mnie w kwestii fal, bo ja prosty człowiek jestem i nie wiem o czym do mnie rozmawiasz. Myślałem, ze BM to BM, ale nie, rocznik zadecyduje, co jest naprawdę BM. [/quote]
a ja myślałem, że Hellhammer to zespół, który jako pierwszy posługiwał sie etykietką DEATH metal. ale widać pamięć mnie myli.
Kupię sobie nową szafę i na jedną półke wrzucę Hellhammer, na drugą Darkthrone, a na trzecią Katharsis. Te zespoły są tak ZAJEBIŚCIE różne od siebie, że aż muszę wypierdolić satyricon spoza pokoju, bo pasuje do nich jak chuj do oka i pewnie należy do "X fali"... serio oświeć mnie w kwestii fal, bo ja prosty człowiek jestem i nie wiem o czym do mnie rozmawiasz. Myślałem, ze BM to BM, ale nie, rocznik zadecyduje, co jest naprawdę BM. [/quote]
a ja myślałem, że Hellhammer to zespół, który jako pierwszy posługiwał sie etykietką DEATH metal. ale widać pamięć mnie myli.
- twoja_stara_trotzky
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Morph
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
- Morph
- Kontakt:
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- longinus696
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez przystojniak[/i]
Problem w tym, ze ja słysze tez różnice miedzy Venom i Bathory, ale nie wiem, do której "fali" mam zaliczyć oba zespoły. Przecież nie mogą byc oba w tej samej, skoro grają inaczej[/quote]
To był sarkazm, prawda? Bo zaczynam, się już gubić w tej waszej dyskusji.
[quote][i]Wysłane przez Audiopain[/i]
jedno musze przyznac - okladka ostatniej negury niszczy nowy antaeus i wiele, wiele innych rzeczy:
http://www.auralmusic.com/public/catalo ... ads/30.jpg [/quote]
Mają Rumuńce gust.
Pytanie zagadka: czy taka okładka mogłaby powstać w kraju za oceanem?
Problem w tym, ze ja słysze tez różnice miedzy Venom i Bathory, ale nie wiem, do której "fali" mam zaliczyć oba zespoły. Przecież nie mogą byc oba w tej samej, skoro grają inaczej[/quote]
To był sarkazm, prawda? Bo zaczynam, się już gubić w tej waszej dyskusji.
[quote][i]Wysłane przez Audiopain[/i]
jedno musze przyznac - okladka ostatniej negury niszczy nowy antaeus i wiele, wiele innych rzeczy:
http://www.auralmusic.com/public/catalo ... ads/30.jpg [/quote]
Mają Rumuńce gust.
Pytanie zagadka: czy taka okładka mogłaby powstać w kraju za oceanem?
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ulfr
- zaczyna szaleć
Okladka swietna, zreszta juz do " 'N Crugu Bradului" byla calkiem niezla, a okladka do "Inarborat Kosmos" to juz w ogole jedna z moich ulubionych. Widze, ze trzymaja poziom.
Wreszcie tego nowego Antaeusa przesluchalem - fajny jest (mam wrazenie, ze jakas dziwna produkcja, ale na podstawie mpchujek nie mozna i tak tego ocenic). Urgehal i Satyricon jednakowoz podobaja mi sie bardziej - "Blood Libels" stawiam, poki co, na rowni z "Moribund", co i tak oznacza, ze oceniam go wysoko. (A, no i nie ma startu do " 'N Crugu Bradului", ani do "Inarborat Kosmos" - "Om" jeszcze nie slyszalem).
Wreszcie tego nowego Antaeusa przesluchalem - fajny jest (mam wrazenie, ze jakas dziwna produkcja, ale na podstawie mpchujek nie mozna i tak tego ocenic). Urgehal i Satyricon jednakowoz podobaja mi sie bardziej - "Blood Libels" stawiam, poki co, na rowni z "Moribund", co i tak oznacza, ze oceniam go wysoko. (A, no i nie ma startu do " 'N Crugu Bradului", ani do "Inarborat Kosmos" - "Om" jeszcze nie slyszalem).
VIVA MEGALOMANIA
- Morph
- Kontakt:
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!