THESYRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wieczor
- zaczyna szaleć
Re: THESYRE
Tym bardziej ze ich płyty nie kosztują fortuny, tak więc ja tez pozostanę przy zakupach CD.
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
no właśnie, wszyscy się zesrali, że Vektor i Voivod, a Thesyre jedzie Voivodem od dawna i lepiej, a nikt nie puszcza jakoś w gacie...
A tam od razu nikttwoja_stara_trotzky pisze:no właśnie, wszyscy się zesrali, że Vektor i Voivod, a Thesyre jedzie Voivodem od dawna i lepiej, a nikt nie puszcza jakoś w gacie...

- twoja_stara_trotzky
pokazuj nachy!
- Mental
- weteran forumowych bitew
Wydaję mi się, że ich płyty sprzedawały się bardzo słabo. Kolesie najwyraźniej mają to w dupie, bo kto miał kupić to i tak kupił. Szacun. Pierdolić mp3. Mogą liczyć na moje wsparcie.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- Morph
- Kontakt:
Najprościej to trochę cierpliwości i konto na eBay. Pojawia się dość rzadko, ale też nie schodzi za jakieś ciężkie pieniądze. Swoją kiedyś za chyba 7$ wziąłem.Drone pisze:Ktoś wie, czy jedynka DESERÓW jest jakoś szczególnie trudna do zdobycia?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Wczoraj było na allegro wydanie SS za 25zł. Wersja z Ascent chyba trudniejsza do zdobycia.Drone pisze:Ktoś wie, czy jedynka DESERÓW jest jakoś szczególnie trudna do zdobycia?
- Mental
Widziałem tę aukcję, ale Selbstmord Services nie wydało jedynki, więc ktoś się jebnął, albo celowo "jebnął".Conflagrator pisze:Wczoraj było na allegro wydanie SS za 25zł. Wersja z Ascent chyba trudniejsza do zdobycia.Drone pisze:Ktoś wie, czy jedynka DESERÓW jest jakoś szczególnie trudna do zdobycia?
No racja, wydał Vicious Recordings, ale to to samoMental pisze:Widziałem tę aukcję, ale Selbstmord Services nie wydało jedynki, więc ktoś się jebnął, albo celowo "jebnął".Conflagrator pisze:Wczoraj było na allegro wydanie SS za 25zł. Wersja z Ascent chyba trudniejsza do zdobycia.Drone pisze:Ktoś wie, czy jedynka DESERÓW jest jakoś szczególnie trudna do zdobycia?

- Mental
O widzisz, nawet nie wiedziałem 

- H-K44
Jedynka Thesyre jest do wzięcia tutaj: http://transcendentalcreations.com/dist ... cat=6&m=cd. Gdybyś się zdecydował to weź od razu sztukę dla mnie.Drone pisze:Ktoś wie, czy jedynka DESERÓW jest jakoś szczególnie trudna do zdobycia?

I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- H-K44
Warto, warto. Reedycję opchniesz na Allegro jako mega kult. A my będziemy się cieszyć "first press'em".Drone pisze:Właśnie się zastanawiam, czy warto, czy reedycja mi wystarczy.

I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
Rychło w czas, ale lepiej późno niż wcale. Nie wiem jakim cudem kupiłem "Exist!" dopiero 3 lata po premierze, skoro ten zespół od dawna należy do moich faworytów, ale mniejsza z tym... Nie pamiętam żeby jakoś wybitnie pozytywnie wypowiadano się o tej płycie i w sumie nie wiem dlaczego, bo "Exist!" to świetna rzecz. Nie ma tu chyba żadnego przypadkowego dźwięku, a wszystko jest tak misternie poukładane, że te 32 minuty przelatują chyba szybciej niż wypełnione 2-3-minutowymi petardami dwie poprzednie płyty. Rewelacja. Dla mnie to takie małe arcydzieło - do gatunku nic nie wnosi, mojego spojrzenia na muzykę nie zmieni, ale najmniejszej skazy znaleźć tu nie mogę. Pomijam już fakt, że doskonale mi się tego słucha. Mam nadzieję, że "Résistance" kupię wcześniej niż w 2012Conflagrator pisze:Jedynka i dwójka zajebiste. Trójki nie znam, bo jeszcze nie kupiłem, ale w najbliższym czasie braki uzupełnię.

- twoja_stara_trotzky
swoją drogą, to na twoim Exist też są dwa te same utwory?
Tak, łącznie 3 ścieżki. Na MA pisze, że tylko kopie promocyjne miały coś takiego, ale moja promosem na pewno nie jest.
- twoja_stara_trotzky
no moja też nie, więc MA jest jak zwykle po chuju doinformowane.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
płytkę mam kupioną bezpośrednio od Osmose i też mam 3 utwory, nigdy nad tym się nie zastanawiałem, ale rzeczywiście na MA coś nie do końca poprawnie o tym informują
- Morph
- Kontakt:
W ramach przypomienia o tym zajebistym będzie pozwalam sobie podnieść topic z otchłani.
Give birth to something dead
- Scaarph
- zahartowany metalizator