Co tutaj tak cicho ? Ostatnio powychodziły demówki i album kompilacyjny za grosze do kupienia w SelfMadeGod.
Uwielbiam wszystko co wypuścili dla mnie to większy Cvlt niż inne Cvlty może z małymi wyjątkami. Najbardziej lubię dema i kompilacyjny The last sodomy of Mary naprawdę spora dawka brudu,pogłosów i fajnych prostackich riffów w sam raz pod browarek i pomachanie głową.Doskonały zespół i bardzo mi przykro,że już nic nie zostanie przez nich nagrane.
A to wszystko za grosze w SMG
GOATLORD (US)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
Re: GOATLORD (US)
"We are devastated to announce that our singer Ace died this morning. A few days ago he was put on life support due to severe head trama and heart attack.
We will provide more information as soon as possible.
RIP Ace"
We will provide more information as soon as possible.
RIP Ace"