BETHLEHEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: BETHLEHEM
Poprzednich płyt praktycznie nie znam, ale ostatnia przyciągnęła mnie na parę odsłuchów już więc coś w niej siedzi. Trzyma się to kupy, ma wiele wpływów które mam wrażenie że wrzucali na zasadzie "nagram coś, czego sam chciałbym posłuchać" i tak się wyłapuje, tu jakiś motyw z gotyckiego rocka w "Kein Mampf...", potem w "Kalt Ritt..." DOJEBANY motyw z Septic Flesh, w kolejnym też coś takiego charakterystycznego było. Pewnie w końcu wywalę, bo za mało tutaj takiego stricte pode mnie grania, ale warte uwagi. Słychać, że mają pomysł na siebie.
Dziwię się że wokale tak wam się nie podobają, nawet nie zwróciłem na nie większej uwagi.
Początek "Arg tot..." LOL jakie Woven Hand!
Dziwię się że wokale tak wam się nie podobają, nawet nie zwróciłem na nie większej uwagi.
Początek "Arg tot..." LOL jakie Woven Hand!
- moonfire
- zahartowany metalizator
Po pierwszym osłuchu chwyciła mnie za wątrobę. Będą ludzie z tej płyty. Może nawet trafi na półkę, chociaż rzeczy z Prophecy ostatnio chodzą w zaporowych cenach, nie to co w czasach Foreshadow.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Bardzo dobre. Będę musiał obadać całość.krov pisze:Jak dla mnie ten lepszy
[youtube][/youtube]
wokale Oliwki przywodzą mi na myśl dobre czasy Dictius De Necare
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
Bartsch to jeden z pierwszych typów, z którymi prowadziłem tape trading w starych czasach. Choćby przez to mam sentyment do kapeli.
PLASTIK NIE JEST METALEM