- KVLT wyniesiony pod ołtarze przez pryszczatych chujoklepców
BEHERIT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- boroowa
- weteran forumowych bitew
wcale się nie dziwię, przecież BEHERIT to zdecydowanie nie jest
[quote][i]Wysłane przez So_It_Is_Done[/i]
muzyka pełna emocji, poezji i niemalże romantyzmu.
[/quote]
[/quote]
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Adrian696
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez boroowa[/i]
[/quote] [/quote]
teraz juz rozumiem boroowa skad twoj awatarek:P
[/quote] [/quote]
teraz juz rozumiem boroowa skad twoj awatarek:P
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
mistrzsardu
[quote][i]Wysłane przez Bonny[/i]
Uwielbiam, czczę, wyznaję. Zwłaszcza ''Drowing Down The Moon''. Odkąd pamiętam był to dla mnie zespół wyjątkowy, podobnie jak Blasphemy.
[/quote]
Dobrze prawi.
Na dwójce poza klasycznymi kawałkami metalowymi rozwala "przerywnik" "Summerlands" - do tej pory zastanawiam się jak można coś tak mrocznego nazwać w ten sposób?
Uwielbiam, czczę, wyznaję. Zwłaszcza ''Drowing Down The Moon''. Odkąd pamiętam był to dla mnie zespół wyjątkowy, podobnie jak Blasphemy.
[/quote]
Dobrze prawi.
Na dwójce poza klasycznymi kawałkami metalowymi rozwala "przerywnik" "Summerlands" - do tej pory zastanawiam się jak można coś tak mrocznego nazwać w ten sposób?
- longinus696
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
stary
-
vomit
- longinus696
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- longinus696
- Adrian696
jak mozna wytlumaczyc uwielbienie dla takich zespolów jak Beherit, Blasphemy... a juz hasło ze byli sredniawi nawet w swoim czasie mnie połamało... jezeli o jakis kapelach mozna powiedziec ze byly zle, chore, popierdolone, brutalne etc to wlasnie oni... to co stworzyli nie bylo normalne, ale za to ich ludzie uwielbiaja po dzis dzien...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
a ja pamiętam czas, kiedy z Beherita polewało połowę podziemia hehe, a dziś są kultowi, też dobre
[/quote]
E tam pierdolenie, nigdy nie było tak żeby wszyscy ich pierdolili, albo żeby wszyscy słuchali Beherit.
Antyboże, przecież wiesz że uwielbiam wypowiadać się w kwestiach w których moje zdanie jest znane, wtedy wiadomo że nie pierdolnę gafy he he. A tak na poważnie to Ulver nigdy mi się nie podobał - nie ważne czy albumy którym bliżej było do metalu czy do tej elektroniki, którą usilnie technem będę nazywał po zapleśniały grób. Nie będę zresztą ukrywał że nawet nie próbowałem się przekonać - pozbyłem się tak szybko jak nabyłem, każda minuta słuchania to jebana męczarnia...
a ja pamiętam czas, kiedy z Beherita polewało połowę podziemia hehe, a dziś są kultowi, też dobre
E tam pierdolenie, nigdy nie było tak żeby wszyscy ich pierdolili, albo żeby wszyscy słuchali Beherit.
Antyboże, przecież wiesz że uwielbiam wypowiadać się w kwestiach w których moje zdanie jest znane, wtedy wiadomo że nie pierdolnę gafy he he. A tak na poważnie to Ulver nigdy mi się nie podobał - nie ważne czy albumy którym bliżej było do metalu czy do tej elektroniki, którą usilnie technem będę nazywał po zapleśniały grób. Nie będę zresztą ukrywał że nawet nie próbowałem się przekonać - pozbyłem się tak szybko jak nabyłem, każda minuta słuchania to jebana męczarnia...
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Adrian696[/i]
jak mozna wytlumaczyc uwielbienie dla takich zespolów jak Beherit, Blasphemy... a juz hasło ze byli sredniawi nawet w swoim czasie mnie połamało... jezeli o jakis kapelach mozna powiedziec ze byly zle, chore, popierdolone, brutalne etc to wlasnie oni... to co stworzyli nie bylo normalne, ale za to ich ludzie uwielbiaja po dzis dzien... [/quote]
powiedział pryszczaty wynoszący Beherit ponad wszystko
jak mozna wytlumaczyc uwielbienie dla takich zespolów jak Beherit, Blasphemy... a juz hasło ze byli sredniawi nawet w swoim czasie mnie połamało... jezeli o jakis kapelach mozna powiedziec ze byly zle, chore, popierdolone, brutalne etc to wlasnie oni... to co stworzyli nie bylo normalne, ale za to ich ludzie uwielbiaja po dzis dzien... [/quote]
powiedział pryszczaty wynoszący Beherit ponad wszystko