ISVIND
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ISVIND
Oj bedzie kombinowal, bedzie widać po statusie na gg :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Isvind i Aptorian Demon dostanę ale to jeszcze trochę. dam cynk.
- COFFIN
- TORTURER
- w mackach Zła
Te dwa utwory Aptorian Demon na soundcloud niszcza obiekty,nie moge sie doczekac,masa!
Death Dwells in Love
- COFFIN
To może być mocny materiał, ciekawe, jak cały album wypadnie.Wczoraj posłuchałem kilkanaście razy tych kawałków, klimat mają, poza tym wiele różnych skojarzeń miałem. I fajny bas:)
'Come the Blessed Madness'
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Są chętni na zakup oryginalnego CD, bo w końcu wyszło?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- COFFIN
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Sova
- rasowy masterfulowicz
mam juz winyle Isvind z Kyrck:
ISVIND "Intet Lever " 2011 LP
After 15 years of silence Isvind are back with a killer record. Nothing alse needs to be said just listen to it yourself! Available exclusive on deluxe LP black with black uv , poster and 3 colors limited to 150 copies
Listen:

oraz:
ISVIND "Dark Waters Stir" LP
One of the best Norwegian underground debuts from the mid 90's available again with bonus trax the 1994 7" (on cd)and differant artwork. Killer riffs and atmosphere, full speed raw BM. LP limited in 150 copies and 3 colors.

zainteresowani -> malignantvoices@gmail.com
ISVIND "Intet Lever " 2011 LP
After 15 years of silence Isvind are back with a killer record. Nothing alse needs to be said just listen to it yourself! Available exclusive on deluxe LP black with black uv , poster and 3 colors limited to 150 copies
Listen:

oraz:
ISVIND "Dark Waters Stir" LP
One of the best Norwegian underground debuts from the mid 90's available again with bonus trax the 1994 7" (on cd)and differant artwork. Killer riffs and atmosphere, full speed raw BM. LP limited in 150 copies and 3 colors.

zainteresowani -> malignantvoices@gmail.com
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Sova
- rasowy masterfulowicz
z cedekami jest problem ( tak samo jak z Aptorian Demon ) - jest jakis problem w tloczni.
bede mial za jakis czas Dark Waters Stir CD / Leatherbook CD ( 2 kolory, kazdy w limicie 50 sztuk )
nawet już mam te okladki od tego wydania w domu ale teraz czekam na same dyski, tak to wygląda bez samych dysków:

no ale nowej płyty Kyrck ma Cd nie wydaje 9 (tylko winyl )
zespół sam wydał sobie nowy krążek na CD.
bede mial za jakis czas Dark Waters Stir CD / Leatherbook CD ( 2 kolory, kazdy w limicie 50 sztuk )
nawet już mam te okladki od tego wydania w domu ale teraz czekam na same dyski, tak to wygląda bez samych dysków:

no ale nowej płyty Kyrck ma Cd nie wydaje 9 (tylko winyl )
zespół sam wydał sobie nowy krążek na CD.
- COFFIN
@SIID
No właśnie, pewnie to lepsze wyjście. Tyle, że to nie dystrybutor handluje, więc i ceny nie da niższej i na wymianę tez nie pójdzie.
No właśnie, pewnie to lepsze wyjście. Tyle, że to nie dystrybutor handluje, więc i ceny nie da niższej i na wymianę tez nie pójdzie.
Kurwa, zawsze coś, he he. Szkoda, bo bym już odpalił ten Aptorian.Sova pisze:z cedekami jest problem ( tak samo jak z Aptorian Demon ) - jest jakis problem w tloczni.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Dobra, czekam na odpowiedź i birę piątke, jakby ktoś chciał kupić to pw.
- COFFIN
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
O, to może jeszcze nie wysłali a Knaar z wawki jest, jakiś kontakt do niego masz?
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Strid juz mam dla Ciebie.COFFIN pisze:Kurwa, zawsze coś, he he. Szkoda, bo bym już odpalił ten Aptorian.Sova pisze:z cedekami jest problem ( tak samo jak z Aptorian Demon ) - jest jakis problem w tloczni.
- COFFIN
Wal priva do niego, ja też wezmę.So_It_Is_Done pisze:O, to może jeszcze nie wysłali a Knaar z wawki jest, jakiś kontakt do niego masz?
Isvind też. Tylko co, czekamy? Bo sam Strid wysyłać to lipa.Sova pisze:Strid juz mam dla Ciebie
Ostatnio zmieniony 17-01-2012, 13:07 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- COFFIN
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Dostałem dzisiaj płytkę. Muzycznie bardzo dobrze - pełna satysfakcja.
Co do wydania, to jest to cd-r z nadrukiem... Booklet też skromniutki, rozkładany, razem 4 strony.
edit. z tego co widzę w komentarzach na ebayu, to z pierwszych 10 sprzedanych 3 są w Polsce :)
Co do wydania, to jest to cd-r z nadrukiem... Booklet też skromniutki, rozkładany, razem 4 strony.
edit. z tego co widzę w komentarzach na ebayu, to z pierwszych 10 sprzedanych 3 są w Polsce :)