DEAD CONGREGATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Re: DEAD CONGREGATION
Wedle mojej wiedzy to jeden z najlepszych współcześnie zespołów grających podziemny death metal. Takie rzeczy się nie dewaluują.Drone pisze:A u mnie wręcz przeciwnie ;) Uważałem, że płyta jest zajebista, a teraz uważam, że jest wręcz doskonała, co znów wychodzi podczas słuchania na słuchawkach. Fakt, że dużo tu INCANTATION i IMMOLATION, ale tak naprawdę najlepszy w tej płycie jest religijny ciężar i ta grobowa mistyka podobna nieco nie w formie, a raczej we wrażeniu, do NECROS CHRISTOS/DROWNED. To stanowi o głównej sile rażenia i wyróżnia ich tak znacząco z tłumu epigonów INCA/IMMO.
- Lykantrop
A co robią? Rewaluują?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Pozostają takie same. Wielkie. jak "De Mysteriis.." Mayhem chociażby. Kwestię zmęczenia materii i znudzenia pomijam.
Ostatnio zmieniony 06-10-2011, 22:03 przez Wolfkhan, łącznie zmieniany 2 razy.
- Lykantrop
2 posty i 2 nawiązania do dziedziny ekonomii i filozofii, a wszystko zamknięte w temacie kapeli metalowej. Jesteś hardkorem.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Posłuchaj kolego - nie wiem skąd u Ciebie ta ohydna maniera czepiania się i mnie to nie interesuje. Mógłbyś w końcu zacząć wypowiadać się merytorycznie? Zaoszczędzisz mi czasu i opuszków. Dziękuję.
- Lykantrop
Dopóki nie dostosujesz języka do swojego poziomu - nie. Taki chuj ze mnie :-)
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
<ziew> Obiecuję Ci, że jak skomercjalizują loty na Marsa to na emeryturze Cię tam zabiorę. Takich okazów ze świecą szukać.
- Lykantrop
:DWolfkhan pisze:<ziew> Obiecuję Ci, że jak skomercjalizują loty na Marsa to na emeryturze Cię tam zabiorę. Takich okazów ze świecą szukać.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Obiecuję, że będziesz siedział koło okna. :)
- Lykantrop
Odnieś jeszcze siedzenie przy oknie do kompensacji albo cyklów koniunkturalnych, żeby tradycji stało się zadość. Z mojej strony EOT.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
:) myślę że rura ci zmięknie przy starcie i przestaniesz zgrywać cwaniaka jak do tej pory. w stanie nieważkości i przy takich zmianach ciśnienia różne pomysły przychodzą do głowy hehe.
-
- zaczyna szaleć
Dżizus, kurwa, ja pierdolę. Myślałem, że temat na tapecie, bo nowa płyta w drodze, tudzież epka jakaś (byle nie do ściągnięcia), albo chociaż singiel, a tu znów ten lewus smutny z pretensjami do świata usiłuje być zabawny.
Kurwa :/
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
-
- zaczyna szaleć
Jako że temat o DEAD CONGREGATION to mam pytanko odnośnie załogi zwanej EMBRACE OF THORNS jako że pogrywa tam muzyk czy muzycy...nie wiem,z DC to zapytam warto to wymienić ? nie słucham YT MS i innych masssyfów to nie wiem co to za antymuza ,mogę się jedynie domyślić ale że wydał to megaprzejebany label NWN to chyba warto? Scaarph liczę na cię:)
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Wysłuchałem "...For I See Death In Their Eyes..." i "Atonement Ritual". Dwójka mi podeszła, jest bardziej dopieszczona. Brudny old-schoolowy death z wpływami greckiego (?) black. Do Dead Congregation polotu nie ma mimo wszystko. Posłuchać można, w kolekcji tego mieć nie chcę. Maniacy "war metalu" i tak pewnie będą na kolanach, więc nie mam po co tu się produkować. Opis na last.fm ktoś wyjebał im epicki: "morderczy raw black metal" ROTFL. Zaczynam wierzyć w siłę Internetu - to medium jest najbardziej innowatorskim narzędziem w propagowaniu gówna.
Do mnie to było pizdencjo?HAL_9000 pisze:Dżizus, kurwa, ja pierdolę. Myślałem, że temat na tapecie, bo nowa płyta w drodze, tudzież epka jakaś (byle nie do ściągnięcia), albo chociaż singiel, a tu znów ten lewus smutny z pretensjami do świata usiłuje być zabawny.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Trochę szacunku, ten koleś to osobowość roku masterfula. ;)HAL_9000 pisze:Dżizus, kurwa, ja pierdolę. Myślałem, że temat na tapecie, bo nowa płyta w drodze, tudzież epka jakaś (byle nie do ściągnięcia), albo chociaż singiel, a tu znów ten lewus smutny z pretensjami do świata usiłuje być zabawny.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- BadBlood
podobno jest szansa na gig w Polsce
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Headcrab
- Kontakt:
Też mi to przyszło do głowy jak zobaczyłem post o koncercie, BadBlood powiedz skąd masz info o możliwym gigu.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- BadBlood
Z nosa sobie wygrzebałem, kurwejmać ;) Poczekajcie chwilę, jak będzie dokładnie wiadomo co i jak, to wrzucę pełne info.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!