SATANIC WARMASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SATANIC WARMASTER
Mój jedyny kontakt z SW miał miejsce na splicie z Clandestine Blaze. Jak dla mnie ok. Z tego co słyszę na myspace to też generalnie ok, ale raczej geldu nie przepuszczę na nową płytę, mam na oku setki lepszych priorytetów.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Realista
- weteran forumowych bitew
Szału nie ma ale posłuchać można, w sumie nie wiem po co dorabiać do tej kapeli ideologie, jednym sie takie surowe granie spodoba innym nie i chuj!
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Werwolf powrócił z płytą która mnie totalnie zniszczyła. Brzmienie jest takie jak powinno być - płyta nagrywana na jakimś starym analogowym sprzęcie itp. Czuć w tym moc starego BM z lat 90...
Nie mogłem się oprzeć i zamówiłem cedeki. Powinny być pod koniec przyszłego tygodnia.

Nie mogłem się oprzeć i zamówiłem cedeki. Powinny być pod koniec przyszłego tygodnia.

- Sova
- rasowy masterfulowicz
no raczej !
album nagrywany w takich warunkach nie może brzmieć chujowo

album nagrywany w takich warunkach nie może brzmieć chujowo

- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
na czterośladzie?
czapka zimowa jako wytłumienie do mikrofonu rządzi!

czapka zimowa jako wytłumienie do mikrofonu rządzi!
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
trv mdfkcrs!
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Olo pisze:czapka zimowa jako wytłumienie do mikrofonu rządzi!

- Tymothy
- postuje jak opętany!
Czy ja wiem, czy bardziej przebojowa, więcej na niej było melancholii jak dla mnie. Nowa jest bardziej klasyczna, być może dlatego, ze zamiast melancholii jest więcej "roc'n'rolla". SW zawsze był an swój sposób melodyjny, na CSM melodie były bardziej jak to ująłeś chwytliwe na nowej płycie są bardzie metalowe, że tak powiem.kregozmyk pisze:Coraz bardziej przekonuję się do Nachzehrer. CSM może była bardziej przebojowa i chwytliwa, ale nowa płyta bardziej mnie przekonuje. Jest szczera i bezpośrednia. Lubię takie archaiczne granie.
Hello darkness, my old friend
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Po przesłuchaniu półtorej płyty Satanic Warmaster stwierdzam, że dawno nie słyszałem podobnej chujni. A w brzmieniu nie czuć "ducha BM lat 90" tylko własnie te tandetna wełnianą czapkę założoną na mikrofon i gówniany, 15 watowy piecyk Yamahy. Do gazu z tym szajsem.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Scaarph
- zahartowany metalizator
cztery i pół kawałka to jest półtorej płyty? 

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Wliczyłem jeszcze Carelian Satanist Madness, które przesłuchałem ostatnio jeszcze jeden raz.
- Adrian696
Ty już tych swoich rekolekcji nie zaczynaj - potem debile naśladują i trzeba czytac takie petrady, ze Domowe Przedszkole to UniwerekDrone pisze:Wymień mi zatem swoich 10 ulubionych płyt z black metalem, a powiem, kim jesteś.

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
nieDrone pisze:Wymień mi zatem swoich 10 ulubionych płyt z black metalem, a powiem, kim jesteś.
- Scaarph
podoba mi się ta płyta - 100% satanic warmaster w satanic warmaster.
- Adrian696
jak poszukasz w pewnym dziale tego forum, to zauwazysz, że już słuchałem i z cyklu "ja cie moge" byłoDrone pisze:No ok, ale obiecaj przynajmniej, że choć raz przesłuchasz ten ostatni, fajnie bujający SATANIC WARMASTERAdrian696 pisze: Ty już tych swoich rekolekcji nie zaczynaj - potem debile naśladują i trzeba czytac takie petrady, ze Domowe Przedszkole to Uniwerek

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
wróciłem po sporej przerwie do nechzehera i kopie mnie mocniej niż po premierze, genialny album.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
ze to genialny album bylo juz wiadomo po premierze :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no tak, ale nie wiedziałem czy wytrzyma próbę czasową.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- koreaniec
- w mackach Zła
ile ma na 100m?manieczki pisze:no tak, ale nie wiedziałem czy wytrzyma próbę czasową.
Lefthandpathyoga