Wysoki sądzie, ja nie wiem czemu...czemu to uczyniłem, ale zapuściłem Nefarię i muszę wysoki sądzie powiedzieć, że mi się...nie, może nie tyle podoba, co...no wie sąd....Ja naprawdę nie wiem czemu to zrobiłem (i to jeszcze z CD kupionego w Southern Lord za totalne grosze). I ta Nefaria...No dalej nie wiem czemu ją zapuściłem, ba, nie wiem czemu nie wyłączyłem a jestem na 7 kawałku. Miałem kiedyś znajomego, który zadawał sobie razy pasem, w udo, żeby sprawdzić ile bólu jest w stanie znieść. Czy tak mam interpretować to co zrobiłem, wysoki sądzie? Boje się napisać, że daje radę ten album. Napiszę więc, że nie chciałbym tego słuchać w lesie po nocy.Drone pisze:Widzę, że przekonujesz się coraz bardziej. Bardzo popieram :twisted:
STRIBORG
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Re: STRIBORG
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- megawat
- weteran forumowych bitew
Dobrze powiedziane, mogę się podpisać. Jak na razie miałem styczność tylko z "The Foreboding Silence", za ta płytą przemawia wszystko, żeby ją zjebać z góry na dół i nic żeby pochwalić a jednak wracam do niej raz na czas i bardzo mi się podoba (na pewno bardziej niż "Fallen", hehe!). Może przez właśnie karykaturalność i przerysowanie.Ja STRIBORG widzę trochę inaczej niż BURZUM czy VON - tamte były minimalistyczne, ale miały strukturę. A w STRIBORGu podoba mi się (nie podoba?), że tu nie ma żadnej struktury, że to się rozjeżdża w jakiś noise, w jakąś karykaturę ambientu. Dla mnie ma to taki właśnie gówniany, prymitywny do bólu urok. Że to jest muzyczna prostota, ale chyba jednak nie prostactwo. Chyba też nie jest możliwe, żeby jacyś leśnicy amatorzy grali aż tak źle - zawsze będą lepsi od STRIBORGa.
Tylko takie argumenty mi zostały, bo - przyznaję bez bicia - innych nie mam i nie znajdę. ;)
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Mają momenty, ale można spokojnie przyznać, że to patałachy nie potrafiące nic zagrać.Conflagrator pisze:Akitsa mnóstwo ok. Jakby ktoś chciał sprzedać "Goétie" to chętnie wezmę.Drone pisze:A właśnie - AKITSA. Ciekawy jestem, ilu miłośników tego tworu jest na forum. Proszę się wpisywać ;)
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... da-forest/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Nareszcie. Jak dobrze posłuchać wreszcie coś tak prymitywnie ożywczego po tych wszystkich koniunkturalnych wygibasach!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
wlasnie sie dowiedzialem ze striborg wydal plyte w zeszlym roku. na yt jest tylko to
[youtube][/youtube]
czyli, tak jak dodfodd , zrobili dyskoteke na pogrzebie?
[youtube][/youtube]
czyli, tak jak dodfodd , zrobili dyskoteke na pogrzebie?
niech to miejsce niebawem zniknie
- pr0metheus
w tym roku tez wydal
Procession of lost souls

jeden kawalek do odsluchu
" onclick="window.open(this.href);return false;
Procession of lost souls

jeden kawalek do odsluchu
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Drone
- pr0metheus
Tej ostatniej jak najbardziejDrone pisze:Jesteś zainteresowany ściągnięciem tych płyt?
- Drone
Będę badał możliwości. Nowy kawałek jak dla mnie świetny. Profesjonalna amatorszczyzna, kupuję to w 100%.
- pr0metheus
-
- starszy świeżak
Nowy album fajny, Striborg trochę szmelcu wydał, a tu takie miłe zaskoczenie. Gdzie to kupujecie Panowie?
- Drone
Na razie właśnie nigdzie, bo coś kiepsko z dostępnością.
-
- starszy świeżak
No nawet na Razed Soul Productions tego nie ma a oni to na cd wydawali. Może będzie dostępne póżniej. Jednak poza krajem tego nie zamówię. Chyba, że gdzieś to znajdziesz to się chętnie dołączę do zamówienia jak by to nie był problem.
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
http://www.ebay.pl/itm/Striborg-A-Proce ... Swax5Ytf3U" onclick="window.open(this.href);return false;
O kurwa, torba na kapcie do szkoły! Mamele z tatelem będą zachwyceni!
To worek. Worek, którym można nieźle zakręcić i zajebać w łeb, niejednego dyletanta.
- pr0metheus
Będzie zamawiane. Jak chcesz się podłączyć to pisz PM. Inni oczywiście tezepx pisze:No nawet na Razed Soul Productions tego nie ma a oni to na cd wydawali. Może będzie dostępne póżniej. Jednak poza krajem tego nie zamówię. Chyba, że gdzieś to znajdziesz to się chętnie dołączę do zamówienia jak by to nie był problem.