DOOM rekolekcje
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: DOOM rekolekcje
nowego Esoteric nie widziałem ani nie słyszałem, ale ponoć niezły. A jak ktoś lubi klasyczny doom (a'la Pentagram, Electric Wizzard etc.) to polecam demo "Ur" Szwedów z Saturnalia Temple (http://www.myspace.com/saturnaliatemple) - nuclear winter records wydała im ostatnio to na kasecie - w składzie grają mi.in. Tommie Eriksson z Therion i Konstantin Papavassiliou z Dead Congregation i Nominon
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- 4m
- weteran forumowych bitew
Motyw uskrzydlenia przeplatający się z motywem upadku i smutku. Jedynym negatywnym aspektem wydania jest gotycki font, który uniemożliwia praktycznie zapoznanie się z treścią bookletu. Zamiast ślęczeć godzinę nad mozolnym odszyfrowaniem tekstów wygooglałem je po prostu w sieci...Drone pisze:Całości negatywnego wrażenia dopełniają dziwaczne ryciny wewnątrz. Płyta jest jak monotonny kondukt żałobny, którego obraz widnieje na okładce i który przedziera się przez mglistą pustkę wędrując znikąd i donikąd zmierzając.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- 4m
- weteran forumowych bitew
Nie słyszałem, widzę jednak, że limit 500 szt., choć dostępne jeszcze. Opis cd jest bardzo zachęcający, więc zastanawiam się czy warto się kobiecie narazić... W najgorszym wypadku w opcji pozostaje kupno FLAC.Drone pisze:A tak przy okazji O'Malleya: słyszałeś STEPHEN O'MALLEY & ATTILA CSIHAR - "6°F Skyquake" ?
Płyta zawiera zdjęcie Attili w stroju kominiarza.

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Wziąłem w ciemno. Jeśli chodzi o tych artystów, to wolę nie ryzykować i nie kląć potem, że osiąga to jakieś chore ceny4m pisze:Nie słyszałem, widzę jednak, że limit 500 szt., choć dostępne jeszcze. Opis cd jest bardzo zachęcający, więc zastanawiam się czy warto się kobiecie narazić... W najgorszym wypadku w opcji pozostaje kupno FLAC.Drone pisze:A tak przy okazji O'Malleya: słyszałeś STEPHEN O'MALLEY & ATTILA CSIHAR - "6°F Skyquake" ?
Płyta zawiera zdjęcie Attili w stroju kominiarza.

I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible