ILLUSION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: ILLUSION
przecież już jakiś czas temu głowny moderator wypowiedział sie w tej sprawie .forum zmienia sie,ewoluuje wraz z gustami userów,i jakieś naklejki,szufladki,przestają zobowiazywać,tu sie po prostu rozmawia o muzyce.spinasz sie chyba niepotrzebnie man. 

stary,no i luz,przejrzyj wypowiedzi w temacie,prawie wszyscy sie z Tobą zgadzają
co nie zmienia faktu że aby gdakać że jest to przeciętny, do bólu wtórny zespolik, który nie zasługuje na większą dyskusję,no to trzeba jednak znać płyty tego zespoliku a zgodnie z przypuszczeniami moimi i 4m taką VI zna tu może 3 osoby.
co nie zmienia faktu że aby gdakać że jest to przeciętny, do bólu wtórny zespolik, który nie zasługuje na większą dyskusję,no to trzeba jednak znać płyty tego zespoliku a zgodnie z przypuszczeniami moimi i 4m taką VI zna tu może 3 osoby.
podobnie jak nie musiałeś znać żadnej płyty Coroner aby ich zachwalać gdzie sie da aby później jak zbity pies wyznać że nie słyszałeś ani sekundy ich muzyki.
EOT
EOT
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
'6' Illusion to fajna sprawa. Surowe i ostre grzańsko. To co pan Lipa zrobił pózniej jest straszliwie kiepskie i nudne jak zimne kartofle.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Jakby ktoś chciał w przypływie febry zakładać jeszcze temat o Lipie to przypominam że taki już jest.
Ostatnio zmieniony 07-06-2011, 20:33 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- hcpig
- hcpig
Wiesz, ale SWEET NOISE jest jeszcze ważniejszy dla polskiej sceny... ale tu już inicjatywa po stronie Castora bo słucha o ile pamiętam.
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Lykantrop
Przy "Czas ludzi cienia" ostro kiedyś hejlowałem. Wybitnie skoczny materiał.hcpig pisze:Wiesz, ale SWEET NOISE jest jeszcze ważniejszy dla polskiej sceny... ale tu już inicjatywa po stronie Castora bo słucha o ile pamiętam.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Realista
- weteran forumowych bitew
tam była ta nazistowska piosenka Dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz?:)Lykantrop pisze:Przy "Czas ludzi cienia" ostro kiedyś hejlowałem. Wybitnie skoczny materiał.hcpig pisze:Wiesz, ale SWEET NOISE jest jeszcze ważniejszy dla polskiej sceny... ale tu już inicjatywa po stronie Castora bo słucha o ile pamiętam.
- Castor
nie słucha tylko słuchał, a swą przygodę zakończył na "Koniec Wieku".hcpig pisze:Wiesz, ale SWEET NOISE jest jeszcze ważniejszy dla polskiej sceny... ale tu już inicjatywa po stronie Castora bo słucha o ile pamiętam.

- Lykantrop
Nie wiem, my nie ujawniamy tracklist. Pełna konspira i szacun dla białych braci.Realista pisze:tam była ta nazistowska piosenka Dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz?:)Lykantrop pisze:Przy "Czas ludzi cienia" ostro kiedyś hejlowałem. Wybitnie skoczny materiał.hcpig pisze:Wiesz, ale SWEET NOISE jest jeszcze ważniejszy dla polskiej sceny... ale tu już inicjatywa po stronie Castora bo słucha o ile pamiętam.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- hcpig
Jest to jakiś progres panie Castor :) BTW jak się nazywał taki teledysk, swego czasu bardzo popularny, gdzie ten Glaca darł ryja jak Araya? Tak to zapamiętałem przynajmniej, a natknąłem się nań kiedyś na Polsacie 2.
Yare Yare Daze
- Realista
[quote="Lykantrop"
tam była ta nazistowska piosenka Dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz?:)[/quote]
Nie wiem, my nie ujawniamy tracklist. Pełna konspira i szacun dla białych braci.[/quote]
to może podeślesz mi traklistę która włożysz w dziób Orła pocztowego i podeślesz w ten sposób?
tam była ta nazistowska piosenka Dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz?:)[/quote]
Nie wiem, my nie ujawniamy tracklist. Pełna konspira i szacun dla białych braci.[/quote]
to może podeślesz mi traklistę która włożysz w dziób Orła pocztowego i podeślesz w ten sposób?
- Castor
Bruk?hcpig pisze:Jest to jakiś progres panie Castor :) BTW jak się nazywał taki teledysk, swego czasu bardzo popularny, gdzie ten Glaca darł ryja jak Araya? Tak to zapamiętałem przynajmniej, a natknąłem się nań kiedyś na Polsacie 2.

- hcpig
- Castor
a to nie wiem, tu masz wszystkie single, może coś to Ci pomoże
1994 - Godność
1995 - Cisza
1996 - Wyżej, Bruk
1997 - Ghetto
1998 - W Imię Boga, Płomień życia
2002 - Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz (oraz Anna Maria Jopek), N.U.E.R.H.A.
2003 - Jeden taki dzień (oraz Peja), Nie było (oraz Edyta Górniak)
2007 - Sympathy for the devil part 666, Give It All Away
1994 - Godność
1995 - Cisza
1996 - Wyżej, Bruk
1997 - Ghetto
1998 - W Imię Boga, Płomień życia
2002 - Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz (oraz Anna Maria Jopek), N.U.E.R.H.A.
2003 - Jeden taki dzień (oraz Peja), Nie było (oraz Edyta Górniak)
2007 - Sympathy for the devil part 666, Give It All Away