NEFANDUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: NEFANDUS
plyty motorhead kosztuja w empiku 21.99 i nikt nie chce ich tknac. od pol roku sa na tej samej polce.
stary, coraz mocniejsze argumenty zapodajesz, oby tak dalej !!
stary, coraz mocniejsze argumenty zapodajesz, oby tak dalej !!
this is a land of wolves now
a co za argumenty podaje twoj kolega?
vulture -nie lubię nowego funeral mist.
drone - hahaha! dla niego same difference to najlepszy entombed!

vulture -nie lubię nowego funeral mist.
drone - hahaha! dla niego same difference to najlepszy entombed!

- Riven
- Kontakt:
no rzeczywiscie jesli znasz dwie pierwsze to troche poddaje to w watpliwosc Twoje zdolnosci oceny muzyki

niby na jakije podstawie????twojego gustu obiektywnego?????Riven pisze:no rzeczywiscie jesli znasz dwie pierwsze to troche poddaje to w watpliwosc Twoje zdolnosci oceny muzyki![]()
hahahahhhahahahahahhahahahahhhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!HA!
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
no a co ja mam ci powiedziec? nie wiem jak mozna uwazac clandestine za slabsze od same difference. jakbys mi napisal, ze wolisz roots od reign in blood to tez nie wiedzialbym co napisac. moglbym przedstawic swoje kryteria, ktore uwazam za sensowne, ale po cholere?
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Nefandus to nic nadzwyczajnego- ot przyzwoite granie, Wolves za bardzo się ciągnie (ale nie jest do końca źle), Funeral Mist na tle Salvation średni (7 i wyżej nie da rady), Orcustus taki se, Absu zbyt melodyjne, Blut rozczarował, Samael leży w grobie. Generalnie Cobalt na razie miażdży i IXXI też w czołówce, nawet Svarttjern dał rade na debiucie.
Cobalt > IXXI>>Wolves>>>Svarttjern>Funeral Mist>>>>>Orcustus>Nefandus>>>>>Blut>>>>>>Absu>>Amesoeurs>>>>>>>>>>>Samael=kupa
taka jest moja obiektywna (hehe) opinia
Cobalt > IXXI>>Wolves>>>Svarttjern>Funeral Mist>>>>>Orcustus>Nefandus>>>>>Blut>>>>>>Absu>>Amesoeurs>>>>>>>>>>>Samael=kupa

Coś tam było! Człowiek!
Re:
zaraz ci dojebią za to równanie. Marynaty za nisko.Skaut_Kwatermaster pisze:Nefandus to nic nadzwyczajnego- ot przyzwoite granie, Wolves za bardzo się ciągnie (ale nie jest do końca źle), Funeral Mist na tle Salvation średni (7 i wyżej nie da rady), Orcustus taki se, Absu zbyt melodyjne, Blut rozczarował, Samael leży w grobie. Generalnie Cobalt na razie miażdży i IXXI też w czołówce, nawet Svarttjern dał rade na debiucie.

a ciekawe co z tym Cobalt..nie słuchałem jeszcze
- Riven
- Kontakt:
,wpisuje cie na oficjalną liste wrogówRiven pisze:vulture jakis ty nerwowy, ja nie moge![]()
![]()

hail and kill!!!
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
nie mogą. To jest jedynie słuszna wizja i innej opcji nie mavulture pisze:zaraz ci dojebią za to równanie. Marynaty za nisko.Skaut_Kwatermaster pisze:Nefandus to nic nadzwyczajnego- ot przyzwoite granie, Wolves za bardzo się ciągnie (ale nie jest do końca źle), Funeral Mist na tle Salvation średni (7 i wyżej nie da rady), Orcustus taki se, Absu zbyt melodyjne, Blut rozczarował, Samael leży w grobie. Generalnie Cobalt na razie miażdży i IXXI też w czołówce, nawet Svarttjern dał rade na debiucie.
taka jest moja obiektywna (hehe) opinia![]()
![]()
![]()

Coś tam było! Człowiek!
- karabin
- zaczyna szaleć
Re:
opcja może i słuszna ale dlaczego przed Cobalt'em nie ma NachtmystiumSkaut_Kwatermaster pisze:nie mogą. To jest jedynie słuszna wizja i innej opcji nie mavulture pisze:zaraz ci dojebią za to równanie. Marynaty za nisko.Skaut_Kwatermaster pisze:Nefandus to nic nadzwyczajnego- ot przyzwoite granie, Wolves za bardzo się ciągnie (ale nie jest do końca źle), Funeral Mist na tle Salvation średni (7 i wyżej nie da rady), Orcustus taki se, Absu zbyt melodyjne, Blut rozczarował, Samael leży w grobie. Generalnie Cobalt na razie miażdży i IXXI też w czołówce, nawet Svarttjern dał rade na debiucie.
![]()
![]()

PAL KRZYŻ.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- karabin
- zaczyna szaleć
jeśli chodzi o Nachtmystium to nie, nic nie wyszło.....po prostu jadę po ich opinii
oczywiście w oczekiwaniu na Part II 

PAL KRZYŻ.
- Scaarph
to akurat chujowo świadczy o kupujących. cradle of filth za to schodzi na pniu.Riven pisze:plyty motorhead kosztuja w empiku 21.99 i nikt nie chce ich tknac. od pol roku sa na tej samej polce.
[/quote]
marynata za niskovulture pisze:zaraz ci dojebią za to równanie. Marynaty za nisko.Skaut_Kwatermaster pisze: Cobalt > IXXI>>Wolves>>>Svarttjern>Funeral Mist>>>>>Orcustus>Nefandus>>>>>Blut>>>>>>Absu>>Amesoeurs>>>>>>>>>>>Samael=kupa
![]()
![]()

ixxi za wysoko, orcustus raczej za wysoko niż za nisko a reszty nie słyszałem, choć któryś tu porównaniem do nachtmystium narobił mi na cobalt smaka przeogromnego.
- Scaarph
no jak to wyjdzie w tym roku to rozjebie konkurencję w pył, oczywiście.karabin pisze:jeśli chodzi o Nachtmystium to nie, nic nie wyszło.....po prostu jadę po ich opiniioczywiście w oczekiwaniu na Part II
- karabin
- zaczyna szaleć
czego sobie i Panu życzęScaarph pisze: no jak to wyjdzie w tym roku to rozjebie konkurencję w pył, oczywiście.

PAL KRZYŻ.
- karabin
- zaczyna szaleć