<< SAMMATH NAUR >> awant-rozkurw-black !

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Shammanix
świeżak

Re: << SAMMATH NAUR >> awant-rozkurw-black !

02-01-2009, 17:21

Heheheh , no niezle tutaj sie narobilo.
Po pierwsze , chcialbym rozwiac watpilowsci bo widze ze niektorzy tu jakies teorie spiskowe sobie ubzdurali.
Nie przyslali mnie z blakmetal.pl czy cos tam (szczerze to nawet nie wiedzialem ze to jakies forum jest) , po prostu kolega mi polecil to forum bo podobno "duzo sie tu dzieje":) . Nie jestem zwolennikiem for internetowych ale z raci ze znam SN i daze ich ogromnych szacunkiem nie tylko jako muzykow ale takze jako ludzi to im troszke pomagam. Sa zespoly co luzniej podchodza to wytyczania sobie drogi muzycznej. Im taki styl po prostu wychodzi. Widze ze jest tu duzo ortodoksow , dla ktorych uzycie czegos wiecej po za gitarami i napierdalajaca perka jest juz obciachem. Fajnie ze jest krytyka , bo wiadomo musi byc rownowaga i nie kazdemu taka muza moze sie spodobac , ale uzywanie okreslen w stylu linkinpark-black metal to ostra przesada:D .
Nie wiem czy ekperymentowanie z orkiestracja + elektronika jest zabronione w metalu. Wg mnie to zespoly powinny szukac jakis innych ciekawych rozwiazan (coraz wiecej takich na szczescie) w twozeniu muzy bo wtornosc metalu jest ostatnio przerazajaca. Brakuje nam orginalnosci na polskiej scenie wiec kapele pokroju SN powinny byc promowane (stad ten post)
Posluchajcie jak pracuja gitarki . Wszelkie Vesanie itp. wg. mnie moga im buty lizac kompozycja , umiejetnosciami itp - MOJE ZDANIE.
Nie chce sie tu przekabacac czy jest cos dobre czy nie , po prostu zaowazylem ze nikt tutaj jeszcze nie zalozyl tematu o SN wiec ...

Ps.Kto byl we Wroclawiu na Rebel Angels Tour 2007 ( Hate , Darzamat , Crionics , Sammath Naur) ten wie jaki wypierd daja chlopaki live i mowie wam ze jeszcze duzo pokaza.
Ps2. A co do Empire to chuj z Kmiolasem , wydal tylko Self i niech tak pozostanie . Przynajmniej nie samo scierwo pojawilo sie w Thrash'u :D
Niedawno ukazala sie reedycja Selfa pod licencja MetalMind wiec plytke mozna nabyc w kazdym Empiku , Saturnie itp.

Slava
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

02-01-2009, 17:28

Shammanix pisze:Brakuje nam orginalnosci na polskiej scenie wiec kapele pokroju SN powinny byc promowane
Za wysoki poziom abstrakcji po raz drugi, zapaliło mi się czerwone światełko ostrzegawcze. Lepiej sobie daruję ten temat, heh :)
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Awatar użytkownika
Gothmog
zaczyna szaleć
Kontakt:

02-01-2009, 17:34

4m pisze: Masz coś wspólnego z polityką, może? ;)
Gorzej :D Jestem pracownikiem naukowym na UWr :P
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...

http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
Awatar użytkownika
brb
postuje jak opętany!

02-01-2009, 17:58

Shammanix pisze:...
nie wiem co gorsze sn czy to pierdolenie
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

02-01-2009, 18:07

Moim zdaniem bardzo, ale to bardzo przecietne sa te numery. Jakies 10 lat tam muzyka wywarlaby jakies wrazenie, ale dzis? :roll:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

22-04-2011, 22:35

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

23-04-2011, 14:12

Gdzie ten "awant"? Zwykły black / death metal, ale fakt - umiejętności są i jest solidnie. Metalowcy zwykle mają dość skrzywione pojęcie awangardy. Dla nich często pięciosekundowe odejście od klepanki 4/4 na bębnach lub zagranie dysonansu na gitarze to już "awant".
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

23-04-2011, 15:03

Mam dzieś płytę przylepioną do TeA ale juz nie pamiętam co tam było ani nawet jak toto wyglądało. Pudełko chyba tylko wykorzystałem zdaje mi się - wymieniłem gdzies pękniete a bohaterów tego tematu w czeluście szafy wrzucilem , może niech ktoś zacznie chwalić , to na allegro wystawię i zgarnę kasę srogaśną hehe.
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
lucass
weteran forumowych bitew

23-04-2011, 16:34

8:24 czy to przypadkiem nie jest lekka zrzynka z Mastodona?
LEGALISE DRUGS & MURDER
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

23-04-2011, 16:36

watpie, z tego co wiem to raczej Mastodona nie sluchaja ;)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Awatar użytkownika
lucass
weteran forumowych bitew

23-04-2011, 16:40

0:45
Nie czepiam sie poprostu riff mi sie jeden przypomniał :D
Shammanix pisze:.... bo wtornosc metalu jest ostatnio przerazajaca.
Co masz na mysli? Tak dokładnie. Czego oczekujesz?
LEGALISE DRUGS & MURDER
Vitriol
weteran forumowych bitew

23-04-2011, 17:04

nie wiedziales? sammath naur redefiniuja pojecie ekstremalnego metalu i podnosza poprzeczke poza wszelkie granice percepcji
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Gothmog
zaczyna szaleć
Kontakt:

24-04-2011, 13:29

że niby Sammath Naur > Vesania ?
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...

http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
ODPOWIEDZ