Niestety, ale jurny facet przeszedł operację zmiany płci i stał się zjełczałą babą.black_lava pisze:niestety zawiodłem się na tej nowej płycie. jakieś to nudne, utwory rozciągnięte przy braku dobrych pomysłów (Suspiria), mało agresywne. szkoda
TRIBULATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: TRIBULATION
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Za drugim razem jest lepiej. Trzeba dobrze ten materiał przemaglować.
-
Och jak bardzo się myliłem tak pochopnie oceniając ten album. Od rana słucham go bez przerwy i coraz bardziej mi się podoba. Przemyślany, odważny i wielowarstwowy materiał. Ten album nie wali pięścia w mordę tylko przenika do krwi żeby w odpowiednim momencie uderzyć do głowy.
- FENIKS
- w mackach Zła
Re: Odp: TRIBULATION
est pisze:Och jak bardzo się myliłem tak pochopnie oceniając ten album. Od rana słucham go bez przerwy i coraz bardziej mi się podoba. Przemyślany, odważny i wielowarstwowy materiał. Ten album nie wali pięścia w mordę tylko przenika do krwi żeby w odpowiednim momencie uderzyć do głowy.
Czy to jest na temat nowego albumu Tribulation?
Kurwa wlaczylem to słuchałem słuchałem i w końcu się ocknąłem i pomyślałem że sciagnalem zła płytę z netu albo ktoś sobie że mnie żarty robi, wyjebalem i za dwa dni dostałem znów to samo. Ja jebie co za gowno
-
Tak, to na temat The Formulas of Death. Na początku moja reakcja była taka sama jak twoja :D
Płyta jest świetna.est pisze:Ja to się nawet momentami zastanawiałem czy przypadkiem nie ściągnąłem czegoś innego;) Trzeba tego na spokojnie posłuchać.
- TORTURER
- w mackach Zła
No!!! Plyta jest zajebista! Nie bylem az tak okrutny w pierwszej ocenie,lecz zagwozdka byla i postawa w stylu jak to ugryzc.Swietnie pojechali z tym albumem,mnóstwo ciemnej swiezosci i mimo pozorów ogien tez nieziemski,malkontentom radze sie ogarnac i wzniesc nad plycizne wlasnych oczekiwan generowanych przez oszukancze ego ;)
Death Dwells in Love
-
To raczej nie była ocena a po prostu pierwsze wrażenie. Jaram się tą płytą strasznie i nie mogę się doczekać kiedy dorwę CD. Pomimo tego, że pełno na niej przeróżnych wpływów to żonglują nimi jak chcą, w tak swobodny sposób, że można się zachwycić:)
-
O jedynce można zapomnieć;)
- Drone
Z tego, co słyszę, to jest taki heavy metal crust :) Posłuchałem "Wanderer In The Outer Darkness". Zaskakująco fajne.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Drone
- Skaut
kurwa mać, zajebista płyta. "Reinkaos" tyle, że deathmetalowe. Choć sporo tutaj blackowych naleciałości, tych niby trochę Watainowych ,ale jednak zagranych na inną nutę. Piękny klimat, daleki od standardowej szwedzizny, którą wszyscy oldschoolowcy zarzygali cały gatunek. Gdzie to można kupić?
Coś tam było! Człowiek!
-
Ta płyta porywa. Na kawałki!;)
- Harlequin
No ja z tym "porywaniem" bym nie przesadzał. Fakt, płyta zyskuje z każdym odsłuchem, ale mam wrażenie, że jest to troche taka wygładzona wersja ubiegłorocznego Necrovation, tyle, że z troche bardziej rozwleczonymi i NIECO mniej intrygujacymi pomysłami. Dobre to nowe Tribulation, mogłoby być nową płytą Necrovation :)
-
To są jednak inne, bardziej odważne wibracje niż Necrovation:)
- Harlequin
Zgadzam się :) Ale te dziwaczne harmonie i pogłosy na Necrovation bardziej mi robiły :) co nie zmienia faktu, że chyba troche niedoceniłem nowego Tribulation na początku.est pisze:To są jednak inne, bardziej odważne wibracje niż Necrovation:)
- Oki
- weteran forumowych bitew
Re:
Skaut pisze:kurwa mać, zajebista płyta. "Reinkaos" tyle, że deathmetalowe. Choć sporo tutaj blackowych naleciałości, tych niby trochę Watainowych ,ale jednak zagranych na inną nutę. Piękny klimat, daleki od standardowej szwedzizny, którą wszyscy oldschoolowcy zarzygali cały gatunek. Gdzie to można kupić?
Agonia na stanie ma
-
Jak wszyscy;)Harlequin pisze:Zgadzam się :) Ale te dziwaczne harmonie i pogłosy na Necrovation bardziej mi robiły :) co nie zmienia faktu, że chyba troche niedoceniłem nowego Tribulation na początku.est pisze:To są jednak inne, bardziej odważne wibracje niż Necrovation:)