FUNEBRARUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: FUNEBRARUM
"New material in the works."
tyle wiem :)
tyle wiem :)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- Self
- rasowy masterfulowicz
Bardzo lubię muzykę FUNEBRARUMA i nie pozwoliłbym sobie na ich niczym niepodpartą krytykę! :-))) Ale nawet jeśli myślę, że potraktowaliby mnie z uśmiechem, bo są bardzo miłymi gośćmi! :-))) Porozmawialibyśmy sobie potem o ich demówce z 1999 roku, która oczywiście rozpierdala!!! :-))))))
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
3 songs for the new album are written and more are on the way. Expect nothing less than brutal hellish ferocity and mournful lamentations!
In a world of compromise...some don't
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nowe otwarcie. Z przytupem:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
Takich Pacjentów to ja lubię :D Informacja oczywiście bdb. Mam tylko nadzieję, że ta europejska trasa nie zahaczy o Polskę (w szczególności o stolicę) - w przeciwnym razie będzie to dla mnie cios w samo serce, które może tego nie wytrzymać :(
Edit: na szczęście, europejska trasa koncertowa została wytyczona daleko od naszych granic :D
Edit: na szczęście, europejska trasa koncertowa została wytyczona daleko od naszych granic :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
U Cukierberga napisali, że Funebrarum przygotowuje nowy materiał. Premiera wiosną przyszłego roku nakładem Profound Lore. Cieszy mnie to info, aż sobie powspominam poprzednie materiały.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
póki co, taka dobra nowina, razem z Phrenelith :
Friday 19th May 2017 Wroclaw, Poland Ciemna Strona Miasta
Sunday 21st May 2017 Warsaw, Poland Poglos
Monday 22nd May 2017 Gdansk, Poland TBA
Friday 19th May 2017 Wroclaw, Poland Ciemna Strona Miasta
Sunday 21st May 2017 Warsaw, Poland Poglos
Monday 22nd May 2017 Gdansk, Poland TBA
In a world of compromise...some don't
- uglak
- Sybir
Moim zdaniem to i tak sporo.
Funebrarum - wiadomix (ciekawe, czy wypuszczą coś nowego do czasu trasy?), i cieszę się, że będę miał szansę zobaczyć ich na żywo. Niewiadomą jest dla mnie - przynajmniej na razie - Phrenelith, ale pewnie znajdę jakieś materiały poglądowe na YouTube.
Funebrarum - wiadomix (ciekawe, czy wypuszczą coś nowego do czasu trasy?), i cieszę się, że będę miał szansę zobaczyć ich na żywo. Niewiadomą jest dla mnie - przynajmniej na razie - Phrenelith, ale pewnie znajdę jakieś materiały poglądowe na YouTube.
- Drone
Uwaga: okazuje się, że reedycje w digi dwójki i ostatniej epki z logo Morbid Wrath Rec., które sprzedawali na ostatnim koncercie, to są niestety CD-Ry, a nie tłoczenia. Co to za moda?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Sybir
Tym bardziej cieszę się, że zakupy rozpocząłem i zakończyłem na tekstyliach :)
- Drone
Mówicie tak, bo dla Was już cedeków ZABRAKŁO! ;)
- 6IMP-|-OUS6
- postuje jak opętany!
w jakiej cenie była?Drone pisze:Uwaga: okazuje się, że reedycje w digi dwójki i ostatniej epki z logo Morbid Wrath Rec., które sprzedawali na ostatnim koncercie, to są niestety CD-Ry, a nie tłoczenia. Co to za moda?
- Drone
W sumie nie wiem, bo za wszystkie 3 cd FUNE + ten potrójny split na 7' policzył mi 150 zeta. 40 albo 50zł chyba.
- 6IMP-|-OUS6
- postuje jak opętany!
ok, dzięki. pierwsze bicie w ft leży za https://shop.fallentemple.pl/funebrarum ... -6514.html" onclick="window.open(this.href);return false;Drone pisze:W sumie nie wiem, bo za wszystkie 3 cd FUNE + ten potrójny split na 7' policzył mi 150 zeta. 40 albo 50zł chyba.
a Hammerheart Records przechwycił pozostałości po Doomentia Rec i jeszcze taniej :-)
https://hammerheartstore.com/collection ... Funebrarum" onclick="window.open(this.href);return false;
- Żułek
cd-r :P
ja nie chce ale gdyby ktoś z tamtąd coś zamawiał niech da znać ;) dorzuce swoje 3 grosze ;)6IMP-|-OUS6 pisze: a Hammerheart Records przechwycił pozostałości po Doomentia Rec i jeszcze taniej :-)
https://hammerheartstore.com/collection ... Funebrarum" onclick="window.open(this.href);return false;
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Drone
Dzięki za cynk. Trzeba na każdym kroku zachowywać czujność - wróg w postaci cd-r nie śpi!6IMP-|-OUS6 pisze:ok, dzięki. pierwsze bicie w ft leży za https://shop.fallentemple.pl/funebrarum ... -6514.html" onclick="window.open(this.href);return false;Drone pisze:W sumie nie wiem, bo za wszystkie 3 cd FUNE + ten potrójny split na 7' policzył mi 150 zeta. 40 albo 50zł chyba.
a Hammerheart Records przechwycił pozostałości po Doomentia Rec i jeszcze taniej :-)