Dokładnie. Bida. Chociaż nawet niegłupio zrobili cover Iron Maiden.boroowa pisze:nudny, wlokący sie niemiłosiernie black metal z klawiszami. tak sobie zaglądnąłem na metal-archives i widzę że recenzje mają po 100%Czesław pisze:Korzystając z tematu - kojarzy ktoś Ancient Wisdom? Zdaje się że mam "The Calling" i to chyba nawet całkiem niezłe było.
ANCIENT - SVARTALVHEIM [1994]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Re: ANCIENT - SVARTALVHEIM [1994]
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Scaarph
- zahartowany metalizator
ja jestem zboczony i ancient wisdom bardzo lubię, choć nie wszystkie wałki. ale takie the spell z the calling jest w pytę. albo intro - zajebioza.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
no, jak intro jest zajebiste, to koniecznie musze ponownie obadać 

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Scaarph
oj kurwa, czepiasz się. cała płytka ma dłużyzny, nie przeczę, ale ma też fajne momenty. zdaję sobie sprawę przy tym, że nie wszystkim takie granie leży. mnie urzekł "czysty" "fortepian" i fajny pomysł na kawałki.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
o to to!boroowa pisze:nudny, wlokący sie niemiłosiernie black metal z klawiszami. tak sobie zaglądnąłem na metal-archives i widzę że recenzje mają po 100%Czesław pisze:Korzystając z tematu - kojarzy ktoś Ancient Wisdom? Zdaje się że mam "The Calling" i to chyba nawet całkiem niezłe było.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
o ile pamietam, to kazda plyta vadera ma ponad 85% a voivod - phobos mial przez pare lat 40% ; tyle jesli chodzi o metal-archivesboroowa pisze:nudny, wlokący sie niemiłosiernie black metal z klawiszami. tak sobie zaglądnąłem na metal-archives i widzę że recenzje mają po 100%Czesław pisze:Korzystając z tematu - kojarzy ktoś Ancient Wisdom? Zdaje się że mam "The Calling" i to chyba nawet całkiem niezłe było.

this is a land of wolves now
- Triceratops
Ale sprytny, zrobil w chuja pieniaczy, trockiego i cale Impossible Debility. Dziwne tylko jak mozna sie spuszczac nad tak skonczonym gownem jak Ancient bedac tak sprytnym.Pan_Kimono pisze:Następny internetowy mesjasz[V] pisze:bicz na pieniaczy ktorzy o malo nie zesrali sie w internecie jak to zobaczyli
woodpecker from space
-
zobacz,znowu przychodzisz jak na zawołanie.z mojego punktu widzenia wygląda to tak że mógłbym w tej chwili założyc temat o The Young Gods,albo Foetus albo o Painkiller i mógłbym tam napisac coś z czym mógłbyś się zgodzić.ale ulegam wrażeniu że nawet wówczas szukałbyś czegoś żeby tylko pooodbijać piłkę i konwersacja miałaby oczywisty charakter(ugryźć,pokopać sie,pospamować,pospierdalać).jest w tym jakiś sens?o co tu chodzi,że moja racja jest mojsza niz twojsza?
że musisz udowodnić jakiejś grupie że wiesz lepiej,że jesteś ekspertem?kogo to obchodzi?

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
Jakie tam zawolanie, jestem niepelnosprawny, czytanie forum i logowanie zajmuje mi 10 dni dlatego wpadam tylko od czasu do czasu i wcale nie chodzi to to czyja racja jest lepsiejsza tylko o to kto robi z siebie debila i nie potrafi rozmawiac bez kija w dupiue. Zreszta po chuj ja z toba gadam, juz nieraz pokazales ze jestes placzliwa pizda, zaraz wstawisz 15 emotek zeby pokazac jak sie smiejesz i jaki jestes wyluzowany, napisz lepiej co gra Quicksilver Messenger Service i w jakim stylu bo ta dezintegracja funkcji myslowych mnie przeraza, juz buty ledwo wiaze z trudem.
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
on nie wstawi, to ja wstawię:
też jestem niepełnosprawny, pozdrawiam jole

też jestem niepełnosprawny, pozdrawiam jole

-
no widzisz,ja normalnie,po ludzku,wyciagam dłoń jak dobry katolik i skromny pracownik winnicy pana a ty na nią plujesz
i kto robi z siebie debila?po za tym:jakie to naiwne tanie i głupie - śledzenie jakiś wypowiedzi i szydzenie z nich w jakimś równoległym świecie
z drugiej strony,co za fantastyczna sprawa,metaluchy gorsze niż baby,tylko czychające na coś z czym się nie zgadzają i gotowe w tej samej chwili lepić gile z nosa i sie pstrykać nawzajem.

i kto robi z siebie debila?po za tym:jakie to naiwne tanie i głupie - śledzenie jakiś wypowiedzi i szydzenie z nich w jakimś równoległym świecie

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
Myślę, że jako swego rodzaju podsumowanie dyskusji umieszczę ten koszmar:
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Skaut
myślę, że to jest lepszym podsumowaniem:aryman pisze:Myślę, że jako swego rodzaju podsumowanie dyskusji umieszczę ten koszmar:
http://masterful-magazine.com/newsy.php ... &id=346852
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Ancient pany! a pomyśleć, że kiedyś nawet podobał mi się ich debiut.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- empir
Mi też się debiut podobał. Później to już kupa.
- Lykantrop
Mi kiedyś nawet dwójka, ale to było dawno i nieprawda :-)black_lava pisze:Ancient pany! a pomyśleć, że kiedyś nawet podobał mi się ich debiut.
Właściwie to nie wiem co tu przeżywać, ktoś tego w ogóle jeszcze słucha i kogoś to obchodzi?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Mnie zawsze intrygowało dlaczego Metal Blade inwestował w ten syf tyle czasu. Naprawdę nie wiem kto tego słuchał.
- Lykantrop
Podejrzewam, że sytuacja podobna jak z Luna ad Noctum w Pagan Records. :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95