MASTIPHAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Semigod
- rozkręca się
Re: MASTIPHAL
O, myślałem że już się nigdzie nie udziela. A druga gitara/bas?
-
- świeżak
Nowa okładka wybitnie do dupy.
Co do składu to Chris z Darzamat i Vincent z Hetzer.
Co do składu to Chris z Darzamat i Vincent z Hetzer.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
czy ten inżynier dźwięku to aby nie jest jakiś krewny słynnego Albina Tojfelsa?trup pisze:pod okiem inżyniera dźwięku Jarosława Toiffla

- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Z Nightly Gale, przy IWonie też coś maczał i generalnie to b. dobra wiadomość.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Ja tam jestem optymista... Mastiphal może jeszcze namieszać na scenie
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
namieszać to oni mogą kijem piach 

- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tylko powrót December's fire może jeszcze namieszać na światowej scenie...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maleficio
- Kontakt:
daj im szanse, poza tym to kolesie z twojej okolicy mówiłeś kiedyś, ze znałeś tego co w pierdlu wylądował za coś tamtwoja_stara_trotzky pisze:namieszać to oni mogą kijem piach

- twoja_stara_trotzky
a ten jak zapunktował 
(nie mówiłem)

(nie mówiłem)
- Mol
Dokladnie, na poczatek ponownie nagrane "Desz mom łzom", z 300-osobowa orkierstrom i hurem.manieczki pisze:Tylko powrót December's fire może jeszcze namieszać na światowej scenie...
+obowiazkowo futro z lisa czy innej norki.
edit: o, widze, ze na metal-archives ostatnio informacje o zespole edytowal METAL MINOTAUR, niezle

- Lykantrop
"Wiatr mym piardem" antichristian-war-mix chciałbym usłyszeć z jakimś fajno terror beatem.

Triceps lubi szukać zaczepkiedit: o, widze, ze na metal-archives ostatnio informacje o zespole edytowal METAL MINOTAUR, niezle![]()

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- nadworny patolog
- rozkręca się
kolejny odgrzewany kotlet za ktorego mozna zas zarobic. tak to widze. zreszta co ja tu wam bede biadolił, wytwornia zadzwoniła do flaurosa zeby im cos nagrał to se chopok zarobi gratis, wiec poszedl do kolegi z dażamat/infernal łar aby mu wygrzebał jakiegos gotowca z szuflady... wiecej juz nic nie powiem ale tak to wygladało. a szkoda bo mysłałem ze mastiphal mial kiedys lepiej w glowach..
- Lykantrop
Wszystko ok, ale ten kolega Flaurosa nie gra i nigdy nie grał w Infernal War.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Najprzewielebniejszy
od kiedy na metalu w Polsce mozna zarobic? Wierzysz w to, ze Flauros dzieki wydaniu nowej plyty Mastiphal utrzyma siebie i swoja rodzine?nadworny patolog pisze:kolejny odgrzewany kotlet za ktorego mozna zas zarobic. tak to widze.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
Z tego co wiem to ten kolega już nie gra z Flaurosem, a materiał w końcu napisali sami.nadworny patolog pisze:kolejny odgrzewany kotlet za ktorego mozna zas zarobic. tak to widze. zreszta co ja tu wam bede biadolił, wytwornia zadzwoniła do flaurosa zeby im cos nagrał to se chopok zarobi gratis, wiec poszedl do kolegi z dażamat/infernal łar aby mu wygrzebał jakiegos gotowca z szuflady... wiecej juz nic nie powiem ale tak to wygladało. a szkoda bo mysłałem ze mastiphal mial kiedys lepiej w glowach..
- white_pony
- weteran forumowych bitew
najwyzej wymieni sobie zimówki na letnie.Analripper pisze:od kiedy na metalu w Polsce mozna zarobic? Wierzysz w to, ze Flauros dzieki wydaniu nowej plyty Mastiphal utrzyma siebie i swoja rodzine?nadworny patolog pisze:kolejny odgrzewany kotlet za ktorego mozna zas zarobic. tak to widze.
do not make equal what is unequal
- nadworny patolog
- rozkręca się
taak? to widze, że za przeproszeniem chuja wiesz!Lykantrop pisze:Wszystko ok, ale ten kolega Flaurosa nie gra i nigdy nie grał w Infernal War.
- Semigod
- rozkręca się
Flauros nie ma kolegów
-
- świeżak
To ja widzę, że chyba Ty za przeproszeniem chuja wiesz.nadworny patolog pisze:Taak? To widze, że za przeproszeniem chuja wiesz!Lykantrop pisze:Wszystko ok, ale ten kolega Flaurosa nie gra i nigdy nie grał w Infernal War.